Door community (initieel Best Well), Op zat 26 mei 2018 15:32, 9 reacties, nieuws

BUK nog maar weer een keer, MH17 (greenscreen filmstudio) bewijsWie gister het de persberichten over de bevindingen van het Joint Investigation Team (JIT) heeft gevolgd, moet enkele dingen in zijn achterhoofd houden. Bijvoorbeeld de vraag: Wie leidt dat onderzoek? Het woord ‘joint’ mag dan wel in de naam van het team voorkomen, maar een echt neutraal onderzoek is het niet. ‘Joint’ staat voor de landen die ‘gezamenlijk’ bij deze (mogelijk) hoax betrokken zijn en niet voor de bekende softdrug. Herinnert u zich nog de laboratoriumtest met de BUK-raket? De impact van de BUK raket op een cockpit zou in een laboratorium zijn nagebootst. Iedereen die het archief hier op de site bestudeert, kan ontdekken dat het er op lijkt dat de gehele (vermoedelijke) psyop zo in scene is gezet. Dat wil zeggen: de ontploffing is in een laboratorium gepleegd en de brokstukken zijn in het veld neergelegd. Een andere vraag die u in gedachten moet houden is: Hoe weet ik zeker dat het beeldbewijs niet middels Film Studio software in elkaar gesleuteld is?

Door al het (vermoedelijk) gecreëerde beeldbewijs neigen we er naar om te vergeten dat de gehele nasleep van de vermeende vliegramp elke realiteitszin en natuurwetten lijkt te hebben overtreden. Hoe konden al die lichamen weken in het veld liggen zonder te gaan stinken of te worden aangevreten door beesten en wat was het effect van de transporttrein die dagenlang zonder koeling stil stond, op die lichaamsdelen? Waarom zijn er beelden opgedoken van vlak na de ramp waarbij siliconen poppen zichtbaar waren en waarom werden deze beelden nooit vertoond in de media (of alternatieve media)?

Het JIT komt nu met beelden van een BUK Telar installatie en een uitvoerig onderzoek, waaruit 1 specifieke installatie zou zijn geïdentificeerd. Het is nog steeds onduidelijk waarom deze BUK installatie 3 uur en 165 km onnodig omreed en zo opvallend door een dorp moest rijden, maar wat nog veel mysterieuzer is, is dat het een onafhankelijk systeem betrof. Het JIT mag dan wel beweren 1 BUK Telar installatie te hebben geïdentificeerd op basis van een paar uiterlijke unieke kenmerken (zie hier), maar niemand beantwoort de vraag hoe deze installatie zelfstandig kon opereren? De beelden die getoond worden lijken daarnaast een flink rookgordijn op te werpen, omdat gesteld wordt dat deze specifieke installatie geïdentificeerd is naar aanleiding van beelden in een colonne. Dit wekt de indruk dat er een colonne richting de vermeende lanceerlocatie zou zijn gereden. Dat is echter niet het geval. Deze beelden van de colonne werden slechts gebruikt omdat daarin de betreffende BUK Telar herkend kon worden aan zijn uiterlijke kenmerken. Op basis daarvan en op basis van de vermeende foto’s van een militaire basis nabij Koersk, is geconcludeerd dat de installatie van die betreffende basis afkomstig zou zijn.

Dat is allemaal afleiding. Het onderwerp wordt verlegd naar de verkeerde discussie. Sowieso weten we inmiddels dat je met een gemiddeld Adobe After Effects softwarepakketje zelf elk beeld wat je maar wilt in elkaar kunt sleutelen. Je kunt deze beelden ook zo realistisch maken, dat het lijkt alsof het met een ouwe i-Phone opgenomen is. Feitelijk kunnen we er tegenwoordig totaal niet meer vanuit gaan dat beeldbewijs ook daadwerkelijk bewijs is. Men kan dan wel die indruk wekken vanuit het JIT, maar is er ook een keurmeester die de door de slager zelf aangestelde keurmeester in de gaten houdt? Als men zou willen zou men zelfs zelf-gefabriceerde EXIF-gegevens aan de beelden toe kunnen voegen. Beeldbewijs is geen bewijs meer. De technologische stand van zaken maakt het mogelijk voor dergelijke situaties hetzelfde te kunnen doen als wat Hollywood kan. Het hele verhaal lijkt dan ook voornamelijk getoond te worden aan het grote publiek, om het grote publiek ervan te overtuigen dat de ramp echt heeft plaatsgevonden en dat de Russen het gedaan hebben. De essentiële vraag wordt namelijk nergens beantwoord. Dat is de volgende vraag:

Hoe kon een zelfstandig opererende BUK installatie een vliegtuig uit de lucht schieten zonder begeleidende radarwagen?

Het is allemaal erg indrukwekkend wat het JIT produceert, maar als je het naast de gemiddelde Hollywood-productie legt, zou je kunnen zeggen dat het allemaal niet zo spannend is. Je hebt alleen wat mensen nodig die je moet hebben overtuigd om aan de leugen mee te werken, maar daar hebben we de geheime genootschappen en hun off-spring voor. Het is heel simpel: een BUK installatie heeft een snow-drift-radar systeem nodig. Dat is een begeleidende radarwagen. Dit heb ik uitgebreid toegelicht in mijn vorige artikel. De on-board radar dient voor de raketsturing. Dus de BUK M1 installatie (de Telar) die de separatisten naar verluidt zouden hebben gebruikt om de MH17 uit de lucht te schieten, is stand alone niet in staat tot het onderscheiden van toestellen. Dus waar het JIT komt met een prachtige film (het is waarschijnlijk niet meer dan een film), wordt feitelijk hun gehele verhaal ondermijnd doordat ze vergeten zijn er een snow-drift wagen bij in de plakken. Krijgen we binnenkort nog nieuwe “vers opgedoken” beelden van iemand die toevallig met een telefoontje vanuit de auto een snow-drift-radar-wagen heeft gefilmd?

Ja, natuurlijk zijn er nog veel meer vragen, zoals: Waar zijn de raketstukken van de BUK, die dienden als bewijsmateriaal, nu eigenlijk exact gevonden? Maar al die vragen, zoals Mr. Afleiding en Schijnoppositie Joost Niemöller die stelt in dit artikel, zijn niets meer dan het verkeerd leggen van de focus van het kritische deel van het publiek. We moeten blijven geloven dat de MH17 daadwerkelijk uit de lucht geschoten is. We moeten blijven geloven dat dit met een BUK raket is gebeurd. Nogmaals: wat Hollywood kan, kan een groep landen ook. Je krijgt zoiets echter alleen voor elkaar als je de deelnemers ervan kunt overtuigen dat er geen doden vallen en er een zak geld voor alle deelnemers klaarligt. Waren het niet de nabestaanden die miljoenen claimen van de vermeende verantwoordelijken (zie de Zembla docu in dit artikel)? In een psyop zonder slachtoffers, zijn er geen nabestaanden. Hebben we hier te maken met een psyop van grote proporties?

De grote vraag is natuurlijk waarom Rusland niet op de proppen komt met de eenvoudige stelling dat de BUK als zelfstandige installatie niet in staat is een vliegtuig te identificeren. Dat is omdat we hier met een groot Hegeliaanse spel van verdeel en heers te maken hebben. Beide landen spelen hun rol in dat spel. Het is het grote wereldwijde schaakbord van verdeel en heers, dat een master script volgt. Ik begrijp dat velen dit niet zullen willen of kunnen geloven. Net zoals velen niet zullen, kunnen of willen geloven dat de leugens historisch gezien groter zijn dan we kunnen bevatten. De cognitieve dissonantie die artikelen als deze oproepen, wordt versterkt door het eenvoudige principe dat Joseph Goebbels zo goed verwoordde: Maak de leugen groot, blijf het herhalen en iedereen zal het geloven. Als je de gehele media (en alternatieve media) in je zak hebt, heb je alle middelen ter beschikking om het volk een film voor te schotelen en zo een beeld neer te zetten. Dat beeld kun je blijven herhalen en via allerlei nieuwe invalshoeken blijven bevestigen. Op den duur gaat iedereen het dan gegarandeerd geloven. De rest ridiculiseer je weg of sluit je op.

Het is dus eigenlijk te simpel voor woorden, maar een BUK Telar functioneert niet zonder begeleidende radarwagen. Dan kan hij wel een raket afschieten en een vliegtuig uit de lucht halen, maar dan is het compleet onzeker welk vliegtuig dit is. Als “de Russen” dat hadden gedaan, dan hadden ze ook per ongeluk het presidentiële vliegtuig uit de lucht kunnen schieten. Het blijft dus een ongeloofwaardig verhaal.

Annotaties:
| #263588 | 27-05-2018 05:39 | Rotterdam
'Sowieso weten we inmiddels dat je met een gemiddeld Adobe After Effects softwarepakketje zelf elk beeld wat je maar wilt in elkaar kunt sleutelen. Je kunt deze beelden ook zo realistisch maken, dat het lijkt alsof het met een ouwe i-Phone opgenomen is. Feitelijk kunnen we er tegenwoordig totaal niet meer vanuit gaan dat beeldbewijs ook daadwerkelijk bewijs is.'

Ja, als het bewijs lastig wordt, dus even weer niet uitkomt, dan is het uiteraard gewoon gefotoshopped. Dat hoor je Vrijland natuurlijk niet zeggen als hij weer eens beeldmateriaal 'analyseert' dat zijn gelijk moet aantonen.
| #263589 | 27-05-2018 05:44 | Rotterdam
'Waarom zijn er beelden opgedoken van vlak na de ramp waarbij siliconen poppen zichtbaar waren en waarom werden deze beelden nooit vertoond in de media (of alternatieve media)?'

Als je even googelt waar dat vandaan komt: niks anders dan interpretaties van mallotensites.

https://nodisinfo.com/silicone-dummy-detected-wreckage-mh-17-hoax/
| #263590 | 27-05-2018 06:29 | Rotterdam
'Het is dus eigenlijk te simpel voor woorden, maar een BUK Telar functioneert niet zonder begeleidende radarwagen. Dan kan hij wel een raket afschieten en een vliegtuig uit de lucht halen, maar dan is het compleet onzeker welk vliegtuig dit is'

Bellingcat heeft de volgende uitleg die Vrijland uiteraard onbesproken laat:

Videos of the June 23 – 25 convoy show that it contained a complete Buk battalion, with all but two vehicles coming from the 2nd Battalion. Those two vehicles – one of which was Buk 3x2 – originated from the 3rd Battalion. It is also clear that only one Snow Drift radar was part of the convoy, which may answer the question as to why Buk 3x2 was deployed without a Snow Drift radar. With only one available to the battalion, it would make sense to leave the Snow Drift radar with the other Buk missile launchers that were part of the battalion, rather than depriving all those units of a Snow Drift radar.

https://www.bellingcat.com/wp-content/uploads/2015/10/MH17-The-Open-Source-Evidence-EN.pdf
| #263591 | 27-05-2018 08:06 | Antares
Bellingcat heeft de volgende uitleg

Het is allang geen geheim meer voor wie Bellingcat werkt. Het wordt tijd dat Nederland uit de Navo stapt en zowel de Amerikanen als de Israëliërs het land uitzet.

De indruk kan niet worden weggenomen dat bij de ramp van de MH17 (17 juli 2014) de lichamen van de MH370 (8 maart 2014) zijn gerecycled nadat zij drie maanden op sterk water hebben gestaan.
Antares's avatar
| #263596 | 27-05-2018 09:03 | Saljoet
Enig idee over het motief, Rotterdam, waarom de Russen een vliegtuig met 298 nietsvermoedende onschuldige mensen de lucht uit schiet?
Bij elke bewuste misdaad hoort een motief en een voordeel dat daaruit behaald wordt. Wat zou dat hier kunnen zijn?
Het zou natuurlijk een russische false flag kunnen zijn, afgekeken van de Amerikanen, om Oekraine een loer te draaien. Maar mijnsinziens hebben ze dan toch een paar cruciale fouten gemaakt. Ten eerste moet je direct na de misdaad naar de beoogde schuldige gaan wijzen, dan moet de aangewezene gaan bewijzen dat die er niets mee te maken heeft. Laten de Amerikanen de Russen nu net vóór zijn geweest.
Dan dat opzichtige transport van het moordwapen, als je een false flag uitvoert zou je toch je best moeten doen om zoveel mogelijk sporen naar de vijand te laten leiden en je eigen sporen wissen.

De rebellen hadden vóór deze ramp al een paar Oekrainse legervliegtuigen uit de lucht geschoten maar die vlogen relatief laag en waren duidelijk op weg om rottigheid te gaan aanrichten in Oost Oekraine. De MH17 vloog boven de 10km, zouden de rebellen niet hebben vermoed dat het hier niet een Oekrain’s legervliegtuig betrof?
Als het ooit tot een rechtzaak komt met echt onafhankelijke rechters blijft er van het hele JIT verhaal helemaal niets meer over.
Saljoet's avatar
| #263597 | 27-05-2018 09:57 | Rotterdam
'De indruk kan niet worden weggenomen dat bij de ramp van de MH17 (17 juli 2014) de lichamen van de MH370 (8 maart 2014) zijn gerecycled nadat zij drie maanden op sterk water hebben gestaan.'

Zo gek als een dikke deur...
| #263609 | 27-05-2018 12:25 | Saljoet
Opvallend, wat mij betreft, is de stilte over deze zaak van Amerikaanse kant. Ik denk dat zij daar vinden dat het goed gaat, geen correcties nodig, de ‘bewijzen’ liggen op tafel, daar hoeven we het niet meer over te hebben, nu Rusland op de knieën zien te krijgen.
Het Rusland van Poetin moet kapot, zoveel is wel duidelijk, het land gaat veel te goed na de Jeltsin jaren. Die Jeltsin jaren waren een zegen voor de roofkapitalisten maar een ramp voor de gewone Russen. Na Jeltsin was Rusland vrijwel falliet en het grootste land ter wereld lag open om verder kaalgevreten te worden. Poetin stak daar een stokje voor. Reken maar dat er figuren zijn die Poetin liefst aan een hoge boom zien bungelen en alles uit de kast halen om dat voor elkaar te krijgen.
Dankzij Poetins zelfbeheersing hebben we nog even geen MAD, Mutual Assured Destruction.
Saljoet's avatar
| #263622 | 28-05-2018 09:19 | Rotterdam
'Enig idee over het motief, Rotterdam, waarom de Russen een vliegtuig met 298 nietsvermoedende onschuldige mensen de lucht uit schiet? Bij elke bewuste misdaad hoort een motief en een voordeel dat daaruit behaald wordt. Wat zou dat hier kunnen zijn?'

Dat motief hoeft er helemaal niet te zijn. Het kan nog altijd worden uitgelegd als een fatale vergissing en miscommunicatie. Dat wijzen de onderschepte conversaties ook op.
| #263623 | 28-05-2018 10:07 | Antares
Dat motief hoeft er helemaal niet te zijn. Het kan nog altijd worden uitgelegd als een fatale vergissing en miscommunicatie. Dat wijzen de onderschepte conversaties ook op.

Onderschept op de dag voorafgaand aan de ramp.

Daarna kwam het mantra "Een buk maakt gaten in een vliegtuig, in het vliegtuig zitten gaten, dus het vliegtuig is geraakt door een buk." Een mantra is een tekst die voortdurend wordt herhaald totdat het iets in je heeft veranderd. "Alleen de Russen kunnen het hebben gedaan!"

Wat we ook voorbij zagen komen is dat Kiev de rampplek (=onderzoekslocatie) liet bestoken en dat de Maleisische onderzoekers ternauwernood aan een raketbeschieting ontkwamen.

Dat was nadat de hoofdverdachte deel mocht uitmaken van het 'onderzoeks'team en Maleisië werd buitengesloten, reden waarom ze zelf op onderzoek uit moesten gaan.

Maar Oekraïne heeft niets te verbergen... ???

Draai het om en het klopt als een bus:
- Dankzij de MH17 staat West-Europa als een blok achter Kiev.
- Dankzij MH17 is Nederland dieper in het moeras van de VS weggezonken.
- Dankzij MH370 en MH17 laat Maleisië het uit het hoofd om opnieuw kritiek op Israël te leveren.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen