Door freedomfiles, Op woe 5 maa 2008 00:23, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Bush lijnrecht achter Colombia


Bush lijnrecht achter Colombia

De Verenigde Staten staan volledig achter Colombia. Dat heeft president George Bush dinsdag gezegd. "Amerika blijft Colombia steunen in zijn strijd tegen geweld, terreur en drugssmokkel", zei Bush.

Eerder dinsdag heeft de president die boodschap naar eigen zeggen telefonisch overgebracht aan zijn Colombiaanse ambtgenoot Alvaro Uribe, die overhoop ligt met buurlanden Venezuela en Ecuador.

Uribe maakte vandaag bekend dat Colombia de Venezolaanse president Hugo Chávez wil aanklagen voor het Internationaal Strafhof in Den Haag voor het „sponsoren van genocide". Het Colombiaanse besluit betekent een nieuwe...
Annotaties:
| #15450 | 05-03-2008 00:51 | Patman
Ja, die Bush aast op een reden om al z'n leuke speeltjes weer ergens te kunnen inzetten...

'Pick up the gun....' (Bill Hicks)
Patman's avatar
| #15453 | 05-03-2008 01:41 | Zurk
http://www.nu.nl/news/1461859/20/'Chávez_gaf_300_miljoen_aan_FARC'.html
Brutale grensoverschrijdende actie tegen Ecuador en dan durven pronken met onrechtmatig verkregen `bewijsmateriaal': Chavez-Venezuela zou 300 miljoen aan Farc hebben gestort! Riekt naar US false flag want Colombia is US marionettenstaat. Overigens heeft Tel Aviv Chavez herhaaldelijk beticht van banden met Ahmadinead-Iran en dus van ántisemitisme! Wel, wel! Venezuela mogelijk nieuw Pentagontheater? Met bommen eerst dan maar want door het missen van US-dienstplicht kampt Pentagon met dramátische troepentekorten voor een nieuw te openen front in Zuid Amerika. Maar logistiek is het voor elkaar want Balkenende heeft op Curaçao, op steenworpsafstand van Venezuela, de US al een marinebasis geschonken. Nu `onze' jongens nog. En de US-gedicteerde `onafhankelijkheid' van Kosovo is inmiddels ook door Verhagen bekrachtigd. Kan NL door US opgeëiste anti-neocons en pacifisten voortaan rechtsstreeks vanaf vliegbasis Soesterberg naar Kampement Bondsteel laten overvliegen ter internering.
Zurk's avatar
aanmelden / inloggen