Door de^mol, Op zon 8 okt 2017 22:26, 7 reacties, citaat / intro / linkdump

Catalonië wat u niet verteld wordt

Het verhaal over de Catalaanse onafhankelijkheid is niet wat het lijkt. Veel mensen geloven dat het alleen ‘eenvoudige mensen’ zijn die onafhankelijkheid willen. Hoewel er natuurlijk mensen met een echte onafhankelijkheids wens in Catalonië zijn, gebeurt er veel meer achter de schermen. Een van de belangrijkste dingen is dat achter de onafhankelijkheidsbeweging internationale geo-politieke krachten proberen Spanje te balkaniseren.

Globalisten en de Catalaanse Separatistenbeweging

Er is veel bewijs voor de betrokkenheid van de globalisten in de separatistische beweging: Ten eerste zijn er bewijzen dat George Soros de separatisten van...
Annotaties:
| #260927 | 08-10-2017 22:39 | Best Well
Nou ik heb anders maar verdomd weinig Antifa gezien bij de Catalaanse Separatistenbeweging.
Wat wel opvalt is dat de roep om echte democratie zo klein mogelijk wordt gehouden in de staatspers.
Best Well's avatar
| #260928 | 08-10-2017 22:41 | de^mol
Je hebt het artikel niet gelezen of niet begrepen. Nergens staat dat er antifa's in Barcelona waren. probeer het opnieuw.
| #260929 | 08-10-2017 22:56 | Best Well
Figure 3: Catalonian independence flag and Syrian rebels waving the Syrian rebel ‘independence flag’. Please be aware that the green 3 star Syrian flag the rebels use is from the Syrian period when they were under French mandate. So much for ‘independence’.

And we see flags of communists, anarchists and neo-nazi’s: the red-black blood-earth flags, which we see in Catalonia in this RT report (01:07 in video), which we also saw at the Maidan movement in Ukraine of the Azov, Svoboda and Right Sector nazi’s. Again, also supported by the same international forces. Funny enough the antifa’s use the same colors.

Hoe kan ik jou aan desinformatie koppelen?
De Catalaanse bevolking was geweldloos bezig , dat kun je echt van weinig Soros opgezette betogingen zeggen.
Best Well's avatar
| #260930 | 08-10-2017 23:02 | de^mol
Ik weet dat heel veel mensen niet gaan accepteren dat de globalisten achter zo iets 'moois' zitten als een onafhankelijkheidsbeweging. Dan moeten ze namelijk hun wereldbeeld veranderen. En dat laatste is het allermoeilijkste wat er is.

De Catalaanse bevolking is niet zozeer 'gewelddadig' bezig, die worden voorgelogen door de diepe agenda van de globalisten. Dat geldt voor vele andere zaken net zo, bv. de immigranten, over het algemeen ook 'geweldloos', of de Europese bevolkingen.

Ik zou nog maar wat meer naar de bewijzen kijken in het artikel, vooral die van George Soros zijn informatie zelf, de financiën en de Soros steun voor de separatisten, oa. in de vorm van Podemos en Pablo Iglesias. Dat Soros dat zelf publiceert zegt genoeg. Of zou dat ook allemaal desinformatie zijn?
| #260931 | 09-10-2017 00:12 | Escogido
In welke beweging probeert Soros zichzelf niet in te draaien? Opccupy, Maidan, kleurenrevoluties, etc.

Het Catalaans streven naar meer autonomie is veel langer gaande dan Soros' revolutiefabriek en ik ga ervan uit dat zijn invloed daar wel bekend is en wordt ingeperkt.
Escogido's avatar
| #260932 | 09-10-2017 03:32 | ..................
One of their tactics, according to Farage, is to strengthen regions and link them directly to Brussels instead of the country. The strategy to weaken nation states takes many forms, one is by manipulating masses into believing that multi-culturalism, gender-neutral, illegal migration, and illegal voting for independence are good and ‘rights’ of individuals.


Nigel Farage lijkt mij een gecontroleerde politici.

Zo moe word je van die LUI die alsmaar roepen dat de massa immigratie bedoeld is om in europa chaos te scheppen,maar opstaan tegen de globalisten ho maar,dat zij er de oorzaak van zijn dat europa vol stroomt met vluchtelingen.
Wat die globalisten doen in die landen laat de alt rechts fanclub niet zien/horen.
Wil je een probleem oplossen,dan moet je de wortel bespreken van het probleem.En niet het blaadje aan een boom.
| #260946 | 09-10-2017 20:35 | de^mol
Of Nigel Farage 'controlled opposition' is weet ik niet, kan best, want in zijn laatste speech was hij pro-Separatisten. Echter, zijn verhaal was van 3 jaar geleden en de Nl'se interviewer bracht de theorie op. En de EU organisatie van regio stimulatie bestaat gewoon:
http://ec.europa.eu/regional_policy/en/

Maar helemaal ernstig is natuurlijk het feit dat mensen niet zien dat een globalist als Sutherland, Soros maatje, het zélf zegt. Ook Verhofstadt pleit voor hetzelfde.
EU should 'undermine national homogeneity'

Mogelijkerwijs hebben ze een ander doel met de massa-immigratie, maar dat ze achter die organisatie zitten, en dat ze islam promoten, dus niet alleen gedogen, dat moet ook duidelijk zijn. Daar is een vrachtwagen aan bewijzen voor:
EU migrants to Europe en Planned Mass immigration

Aan de andere kant lijkt het ook duidelijk, voor mij althans, dat ze mensen opzetten om anti-moslim te worden, met oa false flags. Waarom dat dan allemaal wordt gedaan, maar ik weet echt maar 1 reden te verzinnen: ordo ab chao. Alternatieve redenen hoor ik graag.

By the way, inmiddels heb ik meer dan een bewijs gezien van antifa's die de Separatisten steunen, althans daar lijkt het heel sterk op. Ik heb dan ook mijn artikel uitgebreid en voorzien van meer bewijzen, oa. een video uit Catalonië met de antifa-vlag.
aanmelden / inloggen