Door Johan Alphons, Op vri 20 nov 2015 11:04, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Charles De Gaulle vliegdekschip op weg naar de wateren rond Syrië

Het vliegdekschip is op weg naar de wateren rond Syrië.
Nu lijkt mij persoonlijk zo’n log drijvend eiland ook al heeft het voldoende beveiligende schepen om zich heen, een makkelijke prooi voor raketten en vliegtuig bommen van de Syrische overheid of zelfs Rusland.

Ook na dit vliegdekschip filmpje nog wat aardige Russchische aanvallen op ISIS.

...
Annotaties:
Ik heb altijd al gezegd, het duurt lang voordat je de Russen echt boos krijgt, maar als het zover is, hebben ze daar ook de spullen voor om dat te ondersteunen. Zie de filmpjes in de link.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #240822 | 20-11-2015 11:52 | siban
Ik denk en hoop niet dat je een emotionele reactie kan verwachten van Poetin. De confrontatie met de Russen zal nog even moeten wachten. Er gaat hoogst waarschijnlijk eerst een blamegame gespeeld worden.

Het gaat druk worden in het MO. China wellicht ook die kant op http://www.theguardian.com/world/2015/nov/19/islamic-state-hostage-killing-china-vows-justice-after-confirming-death
siban's avatar
| #240835 | 20-11-2015 15:48 | Argwaan
Putin is een schaakgrootmeester op politiek gebied.
Rusland en China hebben elkaar allang gevonden, dus de Chinezen schaken mee met Putin.
Verder zullen alle poppetjes, dus inclusief Putin, de illuminatie en jij en ik precies dat doen wat in het onzichtbare draaiboek staat, daar kan je vergif op innemen. Het lezen van dat draaiboek moet je wel onder de knie krijgen, dan ga je het ook zien. Kijk maar eens naar grafieken van aandelenkoersen, hoe patronen zich daar herhalen, in het klein en in het groot. En zo zit de natuur in elkaar en dus de mens, die een deel van de natuur is en er niet los van gezien kan worden.
Argwaan's avatar
aanmelden / inloggen