Door community (initieel spaceman), Op vri 12 jul 2013 17:38, 4 reacties,    

Chemische wapens gevonden bij syrische rebellen
Het zal iemand die de werkelijke situatie in Syrië heeft gevolgd niet verbazen dat er chemische wapens zijn aangetroffen bij de opstandelingen.
Terwijl diezelfde Al Qaida rebellen alle steun krijgen uit Amerika en Europa omdat Assad chemische wapens zou hebben gebruikt.


Terwijl de Russen hebben medegedeeld dat ze een onderzoek hebben afgerond naar het eerder dit jaar gebruik van chemische wapens, heeft het Syrische leger een opslagplaats voor chemische wapens buitgemaakt.

Deze bevat genoeg materiëel om de gehele bevolking van het land uit te roeien. Terwijl Amerika en Europa volop in de weer zijn met het organiseren van steun voor de “oppositie” om een soort all-out campagne te organiseren om President Assad pootje te lichten.

Naast chemische heeft het Syrische leger in de stad Banias ook een grote hoeveelheid andere wapens, computers en communicatie-apparatuur buitgemaakt na een vuurgevecht met de rebellen in Banias, vlakbij de Middellandse Zee kust.

De chemische wapens werden ontdekt op een boerderij in de buurt van Banias. De hoeveelheid is voldoende om de totale bevolking van een land als Syrië uit te roeien.

De Syrische overheid heeft de chemisch wapeninspecteur van de VN, Ake Sellstrom, uitgenodigd samen met het hoofd van e ontwapeningsafdeling van de VN, Angele Kane, om aanstaande maandag naar Damascus te komen om officiëel de vondst van chemische wapens bij de rebellen te bevestigen en wereldkundig te maken.

Verder heeft de Russische ambassadeur bij de VN, Vitaly Churkin, een onderzoeksrapport over het gebruik van chemische wapens ingeleverd bij de Secreatis Generaal van de VN, Ban Kyi-Moon.

Dit onderzoek toont aan dat de chemische wapens door de rebellen eerder dit jaar zijn gebruikt en niet door het Syrische leger. Het betreft hier het incident in Khan al-Assal op 19 maart 2013.

Dit staat haaks op de bewering van Amerika die van mening is dat Assad chemische wapens had gebruikt en daarmee een “rode lijn” had overschreden. De VS hadden hun oordeel gebaseerd op tweedehands bewijsmateriaal zoals dat wat afkomstig was van een journalist van Le Monde. Als resultaat hiervan heeft de Amerikaanse overheid besloten de rebellen actief te steunen. Het Russisch bewijsmateriaal is echter direct bewijs, verkregen door ter plekke zelf monsters te nemen.

Hiermee staan zowel de VS als hun schoothond Europa, volkomen in hun hemd. Ook valt de in hun ogen gerechtvaardigde strategie van het bewapenen van Al Qaida rebellen, compleet door de mand.

Ook de theorie dat President Assad een “evil” mens zou zijn omdat hij bereid is om zijn eigen bevolking uit te roeien met chemische wapens, blijkt complete onzin.

Laten we ook de vele moordpartijen niet vergeten. Slachtpartijen, uitgevoerd door rebellen, die eveneens in de schoenen van de troepen van Assad werden geschoven.

Het lijkt er nu op dat Amerika en Europa een “rode lijn” hebben overschreden in plaats van dat Syrië dat deed. Een van list en bedrog om toch maar vooral de door hen gewenste gaspijpleiding te kunnen aanleggen.

Ongetwijfeld zullen de spindokters in het Witte Huis wel weer een nieuw konijn uit de hoge hoed weten te toveren. Vooraf weet je dat wat er ook komt, het zijn leugens.

Bron:NSNBC
Annotaties:
| #202952 | 12-07-2013 19:40 | Paul2
De chemische wapens werden ontdekt op een boerderij in de buurt van Banias. De hoeveelheid is voldoende om de totale bevolking van een land als Syrië uit te roeien.

De propanda-oorlog is in volle gang .Je weet niet wat waar is .
Maar onze democratische patsy's ter plaatse hakken (bewezen)hoofden af en eten organen op,dus dit kan er ook nog wel bij..
| #202957 | 12-07-2013 20:26 | Argwaan
Elke keer hetzelfde sprookje.
Argwaan's avatar
| #202967 | 13-07-2013 06:20 | censuur
Ik zeg t ja, Assad is echt een rode lijn over gegaan! :-S
censuur's avatar
| #203056 | 14-07-2013 00:19 | Qvic
Rusland is niet gek en zal dit op een of andere manier Amerika en Europa terug pakken. Denk eens aan een import verbod vanuit deze landen.
Qvic's avatar
aanmelden / inloggen