Door Manus, Op zon 16 jul 2017 22:09, 0 reacties,    

CNN Producer op verborgen cam: Russia hack is bullshit and a witchhunt


Iedereen die een beetje opgelet heeft weet dat de MSM, zoals het een echte dictatuur betaamt, liegen en propaganda bedrijven over de zogenaamde Russische hack.
Nu geeft ook CNN Supervising Producer John Bonifield in een verborgen camera-opname toe dat voor het hele verhaal van een Russische hack geen echt bewijs is en CNN er ondanks dit gebrek aan bewijs over blijft doorgaan om de kijkcijfers. Ook geeft hij aan dat CNN zich schuldig maakt aan een ongefundeerde heksenjacht op de president.Natuurlijk was er geen sprake van een hack maar een leak zoals ex ambassadeur Craig Murray, die als tussenpersoon voor Wikileaks en de bewuste leaker opereerde, al vaker heeft bevestigd. Door oa Kim DotCom is aangegeven dat Democraat Seth Rich, ten tijde van de leaks in koele bloede vermoord, de bron van de leaks was. In de Podesta-Wikileaks geeft Podesta bovendien zelf aan dat ze een voorbeeld moeten stellen tegen personen die lekken binnen de DNC . Ook de ex-rechercheur die door de familie van Seth Rich is ingehuurd geeft aan dat hij het bewijs gevonden heeft dat Seth Rich de bron was.
John Podesta en de Democratic National Convention hebben tot nu toe steeds geweigerd om de bewuste server aan FBI vrij te geven, zodat de bron van de hacks van deze kant niet bepaald kan worden. Donald Trump herinnerde hier vorige week nog maar eens aan via twitter.

Dat NOS, Telegraaf, Volkskrant, Nieuwsuur, NRC, CNN, MBC en vrijwel alle andere MSM de moord op Seth Rich opzettelijk onder de tafel vegen om geopolitieke propaganda te bedrijven, maakt hen allen medeplichtig aan de cover-up van deze moord.
Gelukkig heeft Fox nieuws wel een fragment aan deze zaak gewijd.Feit dat Donald Trump wel twittert over het niet vrijgeven van de server, maar met geen woord over Seth Rich rept geeft ook te denken. Houdt hij Seth Rich liever als troef achter de hand of speelt hij ook maar een rol in een slecht toneelstuk?
Annotaties:
aanmelden / inloggen