Door community (initieel Antares), Op din 2 feb 2010 04:44, 19 reacties,    

Complottheorie bereikt MSM: wereldomvattend geheim bankkartel voor mogelijk gehouden

Bloomberg verslaat New York Fed's 'bail-out via de achterdeur'.

Als nieuw voorbeeld van wat de gevestigde orde als 'complottheorie' bestempelt, komt Bloomberg News vandaag met een interessant verhaal.

Hierin wordt bevestigd dat degenen die werden weggezet als ' idioten ' vanwege de waarschuwing dat de wereld wordt bestuurd door een klein en geheim bankkartel grotendeels gelijk blijken te krijgen. Dit in het licht van de AIG-onthullingen en interviews met onder andere de Amerikaanse minister van Financiën Tim Geithner.

(Dick Morris een jaar geleden bij Shaun Hannity)

David Reilly van Bloomberg schrijft hierover:
"Het idee van geheime bankkartels die het land en de wereldeconomie besturen wordt beschouwd als een bestaand gegeven en feit door aanhangers van complottheorieën. Deze zouden zelfs munitie, flessenwater en pindakaas opslaan .

Na het verhoor van het congres van deze week over de bail-out van American International Group Inc., zou je je af moeten vragen of deze lui eigenlijk wel zo gek zijn."

"De ondervraging op woensdag beschrijft een slinkse groep die bezig is miljarden dollars over te maken naar onder andere enkele bevoorrechte banken, waarbij zij met weinig - zelfs geen enkel - toezicht door de bevolking of gekozen autoriteiten te werk kon gaan."

Reilly vervolgt door te beschrijven hoe de New York Federal Reserve via een achterdeur de bail-out uitvoerde van banken als Goldman Sachs Group Inc., Merrill Lynch & Co., Societe Generale en Deutsche Bank AG, en dit vervolgens voor het publiek geheim probeerde te houden.
Bail-out in gebruikelijke taal... het verdere leegroven van de belastingbetaler.

Reilly licht ook een ander veelzeggend citaat uit van vertegenwoordiger Marcy Kaptur tijdens de ondervraging op woensdag, toen ze tegen Geithner zei: "Veel mensen denken dat de directeur van de New York Federal Reserve voor de Amerikaanse Overheid werkt. Maar in feite werkt u voor de particuliere banken die u hebben gekozen."

Timmy Geithner ontkent terwijl hij rood van schaamte is.Reilly maakt gehakt van Geithner's ontkenning van enige betrokkenheid bij het schandaal en concludeert: "Als ongekozen en onaantastbare vertegenwoordigers de winnende banken selecteren terwijl ze onder andere proberen de werkwijze van het congres te omzeilen, als belastingbetalers er zo toe worden gedwongen om $8 biljoen te lenen, uit te geven en te garanderen om het financiële systeem te ondersteunen, dan zou ons bloed moeten koken."

Zoals we elke keer hebben benadrukt wordt het, terwijl de wereldwijde regering en de financiële overnames sneller gaan, steeds moeilijker voor die Elite om de ware reden te verbergen van hun gedrag en intenties. Oftewel het centraliseren van macht, het vernietigen van soevereiniteit en het creëren van een wereldregering die wordt geleid door een niet-gekozen, niet-democratische, autoritaire kleine groep.

Dus hoewel 'complottheorie-aanhangers' eens aan de kant werden gezet als paranoïde idioten, bouwen zij, terwijl meer en meer uitkomt van waar zij voor waarschuwden, steeds meer geloofwaardigheid op en de gevestigde orde heeft er meer moeite mee om met behulp van karaktermoord hun boodschap te neutraliseren.

De erkenning door Bloomberg's verslaggever dat die zogenaamde 'complottheorie-aanhangers ' waarschijnlijk gelijk hadden herinnert ons aan de verschijning op Fox News van Clinton's voormalige adviseur Dick Morris vorig jaar. Hij wees erop dat mensen die de alarmbellen lieten rinkelen over een overname door een wereldregering eveneens hun erkenning hebben gekregen.

"Degenen die "Oh de VN neemt het over, wereldregering," riepen waren gestoord maar nu - hebben zij gelijk!," merkte Morris op in het programma van Sean Hannity.
Annotaties:
| #92340 | 02-02-2010 06:59 | maxdetak
Het idee van geheime bankkartels die het land en de wereldeconomie besturen wordt beschouwd als feit door aanhangers.......

En Obama weet en werkt - misschien zelfs gedwongen…..! –voor en wat deze groep doet anders komt hij niet in zijn toespraken met termen als......

No more Monopoly money and I understand that americans are sick of AIG bonusses
Wat een lege huls........om t volk tevreden te houden zodat t - echte werk - gewoon doorgang vindt.

Zo blijven Greithner ook gewoon zitten als minister van Goldman Sachs en Nwo- financien .
En Bernanke wordt herkozen …wat een joodse inteelt.

Het coordineren van regulatie zoals door het IMF,
De WHO ....zie de vaccins, de EU
Ook de Eu doet als je deze doorlicht op activiteiten en werking en methodieken niet veel meer als het coordineren van regulatie.

Het aantal Regels en Regelgevingen van 96.000 bij aanvang naar 129.000 in 2009.
De Eu is een voorbeeld. De Who en IMF doen gelijkenden

Voorbeelden van - het coordineren van de regulatie - neem je waar op veel werkterreinen.
Bestudeer eens de Codex Alimentaris.......

Dick Morris bedekt het werk van de - ' Clan "- door te zeggen op een door - zie joden welk de media beheersen tv interview – het coordineren van de regulatie -……

Bezie het werk van Bak en Bea Bildersbergers en IVLP ers zie hoe zij elke dag dit doel helpen te verwezenlijken.

Heb sterk de indruk dat…..Dick Morris t zo te meldt dat hem niet per ongeluk een ongeluk overkomt….!
Door het als – het coordineren van de regulatie – te melden. Hij weet wie de media in handen heeft... en wie meeluisteren .
| #92342 | 02-02-2010 08:36 | Tzolkin
En dat is weer een klein hapje af van de macht van de banken. Er blijft nog een bangelijk groot stuk over, maar 2010 lijkt echt het jaar van de onthullingen te worden.
| #92345 | 02-02-2010 09:19 | Patman
Haha, de aluhoedjes blijken toch wel heel veel gelijk te hebben gehad de laatste jaren.
Patman's avatar
| #92346 | 02-02-2010 09:20 | Patman
Geweldig dat jullie zoveel goede artikelen vertalen de laatste tijd!!!
Patman's avatar
| #92348 | 02-02-2010 09:34 | maxdetak
het vernietigen van soevereiniteit ....wat nu in de Eu speelt.

Elk land in de EU deze soevereiniteit vol moet opgeven voor het grotere geheel = de EU
De Eu geeft de totale soevereiniteit dan eenvoudig verder af.
Dat komt goed uit voor t "Nwo-Karteltje" liever een blok...als 29 aparte landen.

De Eu is dus bittere noodzaak voor de Nwo.. zal en gaat dus niet meer uiteen vallen of mislukken ...!

The European Union (EU) is not a federation like the United States. Nor is it simply an organisation for co-operation between governments, like the United Nations.
It is, in fact, unique. The countries that make up the EU remain independent sovereign nations but they pool their sovereignty in order to gain a strength and world influence none of them could have on their own.

Pooling sovereignty means, in practice, that the member states delegate their decision-making powers to shared institutions they have created, so that decisions on specific matters of joint interest can be made democratically at European level........

Zo wordt de EU o.a. aan de scholier ,de ambtenaar en jonge meisjes verkocht...


-- Het coordineren van regulatie --
Pooling en hun decision-making powers to shared institutions.

Shared Institutions zijnde......het z.g. coordineren van deze shared institutions...... zie je hoe gemakkelijk t is voor de nwo.!

Bezie wie en op welke plek in de Eu deze -coordinatie van regulatie - en welk departement...

Door de vernietiging van elk Verschil
en dus Land en dus Burger en Inkomen en Voeding en gedrag etc.... etc....komen landen als Griekenland als een schok...

Zoveel schulden en tekorten welk alleen door andere lidstaten opgevangen zullen en moeten worden doch dat weten en beseffen de Grieken beter als geen ander.

Die blijven rustig op hun terrasje zitten en drinken er nog een of ...enkelen...en bulderen van t lachen....wel bedekt hoor.

Dus eigenlijk hoe meer je de Soevereiniteit, de Centralisatie van de macht in Brussel bestudeert hoe slimmer de Griek eigenlijk blijkt.

Ze zijn misschien wel onbewust of door t warme weer klimaat e.a. zo...
Doch het is voor de NWO en aanhangels Bak en Bea e.a. natuurlijk een doorn in t oog.

Geweldig die Grieken.......
Armoede komt in de Eu voor verweg de grootste groep inwoners ...kijk om je heen en vergelijk met over enkele jaren.

Oftewel een beter vaccin tegen:
--soevereiniteit
--shared institutions
-- centraliseren van macht

Dit vaccin wordt nu door de Grieken ontwikkelt ......twee injecties nee doe t a.j.b. in ons drinkwater.....!
| #92349 | 02-02-2010 09:45 | Tzolkin
Zo had ik het nog niet bekeken Max. Maar de Griekse politici kennende (ik heb daar een tijdje gewoond) hebben ze dat niet van tevoren zo bedacht.

Je moet weten: de Griekse staats is arm, maar de Griekse burger is voor een deel stinkend rijk. Dat moeten ze wel, want alleen met omkoping kun je in dat land iets bereiken. Zelfs voor een simpele telefoonaansluiting moet je 'betalen' of drie maanden wachten. Ook om als gepensioneerde alle formulieren voor het ontvangen van je pensioen rond te krijgen moet je dokken. Ik ben er al een tijd weg hoor, maar ik kan me niet voorstellen dat het wezenlijk veranderd is.
| #92353 | 02-02-2010 10:16 | maxdetak
EU: departementen en interinstitutionele departementen

Zo gemakkelijk hebben “uw” politici t gemaakt voor de Nwo om de zaak over te nemen .....
U dacht dat Bak en Bea e.a. voor de nederlander werken (...schenk dan maar nog eens..... Grieks-vol ....)

Zie Hoe en Waarom '' Uw " EU .... zo is opgebouwd.
Daar is over nagedacht en elk detail is belangrijk om te doorgronden.

Institutions of the EU
--Consultative bodies
Met een Parliament; een Council; een Presidency; een European Commission; een Court of Justice;
en een Court of Auditors

-- Financial bodies en verdere departementen
-- Interinstitutional bodies e. v. d
-- decentralised bodies e. v. d
-- Other specialised bodies e. v. d.

http://europa.eu/institutions/inst/index_en.htm
| #92357 | 02-02-2010 10:48 | maxdetak
@Tzolkin
.....want alleen met omkoping kun je in dat land iets bereiken. Zelfs voor een simpel .....

Dan is Brussel zeer Grieks .....

Besef dat in Brussel omkoping lobbying heet......zo is het doordrukken van griepvaccin alleen maar gebeurt door enkele mensen met een aardige zak geld.
En zo was t niet geteste vaccin een feit in meest eu- landen.

Veel wat in de apotheek komt en in de super komt er alleen door omkoping.... sorry lobbying.
Ook wat en hoe je moet denken is gestuurd.

Ook veel chinese bedrijven zetten zo hun producten (en rommel) af.
Amerikaanse slaan alles zeker de grote multinationals.

Op geen enkel departement wordt niet omgekocht.
Sterker er is een departement welk de omkopingen en corruptie moet behouden om naar buiten te lekken.

Op dat departement werken redelijk aantal ambtenaren .
Controleer zelf eens .

....Griekser .....zal en kan de Eu niet worden.

Nu in Nederland weten velen t niet
Beter..... willen dit liever niet weten . Dat is spijtig doch te begrijpen.
| #92364 | 02-02-2010 11:22 | maxdetak
Citeer Pamela;
Dit is wat Rockefeller bij die gelegenheid zei:

"We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years."

"It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries."

http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1430

Rockefeller spreekt over twee groepen;
Een intellectuel elite
en de bankers Rotschilds; Goldman Sachs; FED
Bank of England en de ECB

Bestudeer hoe alleen politici, de ambtenaren en intellectuele elite van alle europese landen tot de gedachte en vorming van de Eu zijn gekomen.
Het is hun uitvinding en hun geldlade.

Een kleine groep wordt heel rijk een grote groep arm tot zeer arm. Met alle gevolgen vandien.
Bezie de opbouw en het funktioneren van de EU boven vermeldt met details.

Een beter voorbeeld als de Eu voor Rockefeller en gespuis is niet te vinden.
| #92375 | 02-02-2010 14:02 | tomnl
Griekenland zal de hoofdreden zijn waarom ze 1 supermacht zullen willen invoeren in de EU.
| #92378 | 02-02-2010 14:28 | Tzolkin
Ik ben al 20 jaar tegenstander van de EU. De E.E.G. was prima.

De eerste niet-zionistische partij die voorstelt de EU op te heffen krijgt mijn stem.

Maar ja da's al meteen een onmogelijkheid, want de enige niet-zionistische partij is die tegen de EU is is de SP....
| #92379 | 02-02-2010 14:42 | Patman
Er is ook een hele eenvoudige manier om de banksters in één klap vrijwel al hun macht te ontnemen en alle gestolen welvaart te laten terugvallen naar de reëele economie: ontneem banken het recht op geldcreatie. Ofwel schaf het fractional reserve banking af. Dan worden banken ook weer echte banken en zijn bankruns en bubbles verleden tijd.

De volgende stap is banken te verbieden te handelen op de beurs. Ook vrij eenvoudig. Laat alleen echte personen toe op de beurs, geen rechtspersonen.
Patman's avatar
| #92388 | 02-02-2010 16:17 | JohnRambo
@ Patman

Zal nooit zo gebeuren.
Kijk maar hoe het nu met Wellink is gegaan.
Zijn verhaal hangt met leugens aan elkaar, en iedereen slikt het.
Banken verhoogden de kosten voor het doen van normale bankzaken.
Dat laat zien dat ze dikke schijt hebben aan de mening van de kleine man.
| #92397 | 02-02-2010 18:02 | tscharlie
@patman
Ik dacht dat jij ervan overtuigd was dat er geen georganiseerd complot bestaat, maar dat alles wat zich openbaart ivm graaien/terrorisme/vrijheidsbeperking,inherent aan het systeem is, een organisch proces. zonder een doelbewust plan erachter.
Is bovenstaande artikel en jouw reactie daarop, daarmee dan niet in tegenspraak?
In feite maakt het natuurlijk niet uit of het een complot of een organisch proces is, behalve dan natuurlijk dat bij een complot de mens (0f een bepaalde groep mensen) nog iets meer perfide is, tevens is het fijn dat we iemand (of een groep) de schuld kunnen geven en onze woede op af kunnen reageren.
tscharlie's avatar
| #92406 | 02-02-2010 19:42 | Unbeliever
Allemachtig zeg, die Max heeft een nieuw toetsenbord zeker. Maar ik ben het over het algemeen wel met hem eens.
Enkele weken geleden las ik een artikel van een Goldman Sachser die beweerde dat zij het werk van god deden en op dat moment dacht ik van daar heb je weer zo'n blaaskaak. Maar toen ik er deze week weer aan moest denken dacht ik, hij heeft nog gelijk ook, want zij scheppen ook iets uit het niets, geld.
Hieruit blijkt ook weer de arrogantie van die lieden, ze denken dat ze overal mee weg komen, iets wat ze tot op heden nog gelukt is ook.
Unbeliever's avatar
| #92408 | 02-02-2010 19:54 | Unbeliever
@Patman,
Inderdaad, leg de geldcreatie weer bij de overheden. Als de banken niet meer op de beurzen mogen opereren kunnen ze ook het geld niet meer naar de Fa.Fam.Rothschild wegsluizen d.m.v. spookfacturen (lees "financiële producten waar niemand iets van begrijpt").
Overigens interesseert de Fa.Fam.Rothschild dat geld geen fuck, maar ze willen de staten aan de bedelstaf om zodoende het roer over te kunnen nemen.
Unbeliever's avatar
| #92413 | 02-02-2010 20:40 | Tzolkin
Goldfein heeft zichzelf inderdaad weer een binusje van 100 miljoen gegeven.

Overigens interesseert de Fa.Fam.Rothschild dat geld geen fuck, maar ze willen de staten aan de bedelstaf om zodoende het roer over te kunnen nemen.


En met het IDF hebben ze een eigen leger. Alleen bankiers kunnen zulke klotestreken uithalen als het IDF doet.
| #92545 | 03-02-2010 18:50 | Bas Holterman (ongeregistreerd) toon reactie
| #92608 | 04-02-2010 02:15 | Karel
Zeg Patman,

Daar zei je iets heel interessants: 'verbied rechtspersonen'. Laat ik nu al langere tijd nagenoeg hetzelfde denken. Ik voel me vrij om daar wat uitvoeriger op in te gaan.

De juridische figuur van rechtspersonen (die zelfstandig rechten en plichten hebben, zoals en naast natuurlijke personen) was bij aanvang een prima creatie en voorzag in de toenmalige wensen en behoeftes. Ik licht dit hier niet nader toe, dan wordt het een juridisch betoog lol. Anno 2010 zijn veel rechtspersonen vaak niet primair een middel meer om 'afgescheiden kapitaal' te creëren en daarmee deel te nemen aan het maatschappelijk (handels-) verkeer, maar bovenal een middel om aansprakelijkheid van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon 'bezit' te vermijden. Daar gaat het al fout, want een zodanige bescherming van de één gaat bijna naar de eis van de logica ten koste van anderen. Het werd / wordt erger dank zij een ander principe waarvan ik geloof dat het helaas waar is: iedere entiteit wil bestaan, wil groter en sterker worden, wil overleven en machtiger worden. Dat geldt niet alleen voor de entiteit 'natuurlijke persoon' (de mens), maar ook voor de juridische entiteit (rechtspersoon, overheid, andere organisaties). 'De mens is gelijk een wolf voor zijn medemens', nou dat geldt al te vaak voor bedrijven/rechtspersonen. Rechtspersonen zijn zodoende een goede reflectie en afspiegeling van ons (triest maar zo zie ik het:) bewustzijn, van ons zelf, van hoe de mens is. De rechtspersoon gecreëerd naar het evenbeeld van de mens, zijn we toch nog Goden hahaha. Enfin, met de globalisering en immer groter wordende mogelijkheden om 'te groeien' en 'machtiger te worden', zijn veel rechtspersonen verworden tot entiteiten die we niet meer onder controle kunnen houden. Het individu, de natuurlijke persoon, lijkt machteloos te staan. Het afschaffen van rechtspersonen zou zomaar een geweldig geneesmiddel tegen een wereldwijd verziekte maatschappij kunnen zijn.

Wat dat ene zinnetje van je losmaakt, he? lol.

Succes, ik vind de site nog steeds een verrijking van mijn gedachtegoed, waarvoor dank aan de crew en de tot de vaste schrijversgroep toegetreden nieuwkomers (ook uit België).

Karel
aanmelden / inloggen