Door community (initieel Best Well), Op zat 9 apr 2016 18:48, 17 reacties, nieuws

Contant geld dreigt te worden afgeschaft: ZDF maakt reclame RFID-chipWaarschuwende stemmen van de ‘zogenaamde’ samenzweringstheoretici schijnen helaas eens te meer gelijk te krijgen. In een zeer propagandistische bijdrage heeft de ZDF onlangs reclame gemaakt dat de implanteerbare RFID-chip dé toekomst voor het betalingsverkeer wordt. RFID is de afkorting van “Radio-Frequency Identification”, wat betekent: “Identificatie door elektromagnetische golven”. RFID-chips zijn slechts enkele millimeters groot en ze worden bij voorkeur in de hand ingeplant, vlak onder de huid. De opgeslagen gegevens worden met elektromagnetische signalen uitgelezen.

In Zweden is al een pilootproject ingezet om betalingen uit te voeren via zulke RFID-chips, dus zonder contant geld. Daarmee dweepte de presentator Claus Kleber in de betreffende uitzending. Hij liet een software-ontwikkelaar roemend reclame maken voor de zogenaamde veiligheid van de RFID-technologie. Hij beweerde o.a. het volgende: “Als men erover spreekt met de mensen, hoort men steeds weer dat de regering zou kunnen zien waar iemand zich bevindt, men zou zijn persoonlijke onafhankelijkheid verliezen enz. Maar dat is niet het geval omdat deze chips geen signalen uitzenden. Men heeft een leestoestel nodig voor het functioneren ervan; zij zijn passief . Echt onafhankelijke software- experts spreken zulke beweringen fel tegen. Als op een dag de betaling per chip standaard zou worden, dan zou de locatie van iedere gechipte burger direct te volgen zijn bij iedere verrichte betaling, juist door het leestoestel. Daardoor zou het mogelijk zijn, niet alleen voor geheime diensten, maar ook voor professionele hackers en misdadigers van iedere soort, om met eenvoudige middelen nauwkeurige gedragsprofielen op te stellen. Dan wordt het volledig transparant, wie wanneer en waar inkoopt, gaat eten, de bioscoop bezoekt of het openbaar vervoer gebruikt. Dit zou de geboorte zijn van de absoluut transparante burger.

En er is helaas weinig reden tot hoop, dat deze vorm van totale controle nog heel lang op zich laat wachten. Want wat presentator Claus Kleber vriendelijk glimlachend aankondigt, staat al vele jaren vast op de agenda van de globale elite-netwerken. En precies bij deze elite-netwerken behoort Claus Kleber, want hij is lid van de zogenaamde “Atlantik-Brücke”. Dit Duitse filiaal is een elite-organisatie van de onwaarschijnlijk machtige globalistische eliteclub CFR “Council of Foreign Relations”. Dat betekent het volgende: De bekende Hollywood producent, zakenman en politiek activist Aaron Russo, bracht kort voor zijn dood aan het licht, welke ideeën Nicholas Rockefeller verdedigde, toen hij hem wilde bewegen tot lidmaatschap bij de CFR (Council of Foreign Relations): “Het doel van de agenda is één wereldregering te scheppen en iedere burger een RFID-chip te implanteren. Al het geld moet zich alleen nog in deze chip (d.w.z. op de rekening) bevinden. Er zal geen contant geld meer zijn. Rockefeller zei mij zonder omwegen dat zij dat willen bereiken. Al je geld zal in je chip zijn. Als men in plaats van contant geld, geld op een chip heeft, kunnen zij ieder bedrag - wanneer zij maar willen - wegnemen … En als men daartegen protesteert, kunnen zij de chip uitschakelen en dan heb je niets meer. Jij kunt geen eten meer kopen .... niets meer doen. Totale controle over de bevolking.....en die wil de één wereldregering onder haar controle.” Dat was de reden waarom Russo besloot om geen lidmaatschap bij de CFR te nemen. Hun dochtermaatschappij maakt nu openlijk RFID-reclame op de Duitse televisie, via hun actief lid Claus Kleber.

Geachte kijkers, ofwel weren we deze ontwikkeling met alle vastberadenheid, ofwel zullen wij door de totale controle volledig slaaf gemaakt worden van de elite, die Aaron Russo schilderde. U kunt hieraan meehelpen door - als eerste stap - deze uitzending te verspreiden zodat deze zorgwekkende ontwikkeling kan worden gestopt.
Annotaties:
| #249924 | 10-04-2016 06:41 | net wakker geworden
Dit is ´het teken van de beest´ uit de Openbaringen van Johannes, 13.
| #249926 | 10-04-2016 08:08 | Antares
´het teken van de beest´

Idd, de gelijkenis is wel erg opvallend.
Antares's avatar
| #249927 | 10-04-2016 08:08 | Argwaan
Da's ook maar een boek, altijd handig om de kachel mee aan te maken. Kom eens van je geloof in geschreven dingen af. Leven is dit.
Argwaan's avatar
| #249928 | 10-04-2016 08:15 | Antares
666bar2t.jpg

Je zou je kunnen afvragen hoe Johannes het juiste getal kon noemen. RFID maakt gebruik van gecodeerde golven en als je die visualiseert dan krijg je iets wat eruit ziet als streepjescode. En dat in een tijd waarin electromagneticiteit en digitale codering nog een onbekend verschijnsel waren. Ik kan me geen betere manier voorstellen waarop iemand uit zijn tijd electronisch betalen zou kunnen omschrijven.
Antares's avatar
| #249930 | 10-04-2016 13:13 | Antares
@Argwaan
Ik moet wel zeggen dat ik normaal gesproken niets heb met voorspellingen.
Antares's avatar
| #249931 | 10-04-2016 13:32 | Rotterdam
'Want wat presentator Claus Kleber vriendelijk glimlachend aankondigt, staat al vele jaren vast op de agenda van de globale elite-netwerken'

En daar begint de onzin alweer. Welke elitenetwerken? Welke agenda? De rest van het stukje komt ook uit de dikke duim van de schrijver: RFID chips kunnen inderdaad maar op zeer korte afstand worden uitgelezen.

Dit is wat Rational Wiki schrijft over Russo: 'In an interview with Alex Jones shortly before his death, Russo made the claim that Nicholas Rockefeller had told him 11 months prior to 9/11 that there was going to be an "event", which would lead to the invasion of Afghanistan, the invasion of Iraq, and the attempted coup d'etat in Venezuela, amongst other things.[3]

Where to start? The ridiculousness of a Rockefeller detailing almost every inch of the elite's evil plans for global enslavement and domination to someone whose political positions were, apparently, diametrically opposed to his own? Russo not only not saying a word to anyone about these impending tyrannical machinations for nearly a year prior to 9/11, but for nearly 6 years afterwards? Nick Rockefeller, being a fairly irrelevant lawyer who mainly works in China, being party to this information and freely splashing it around to people who don't share his alleged vision? Well, if there's anyone who will believe something that stupid, it's Alex Jones.'
| #249935 | 10-04-2016 14:29 | Ness
De UN is een elitenetwerk. Het zg puikje van de zalm, afkomstig uit allerlei landen en zo corrupt als maar mogelijk wordt daar naar toe gestuurd. Hoe moeilijk is dat, Rotjeknor? De NATO is er ook een. Alle regeringen zijn elitenetwerken, wijd vertakt met vriendjes op allerlei plekken in andere regeringen, met hun tengels in allerlei vieze zaakjes die het daglicht niet kunnen verdragen. De ambtenarij is een elitenetwerk. De partijbonzen van de politieke partijen, die met elkaar (kuch kuch) alle publieke besturen bezetten, is een elitenetwerk. De EU is er een. WTO, IMF,etc etc.

Wou je de trend om cash af te schaffen en mensen te chippen ontkennen? De media blaten constant over de grote voordelen die dat zou hebben! De kroeg in met je chippie, geen gedonder met betalen enzo.
Ness's avatar
| #249937 | 10-04-2016 16:08 | Antares
De rest van het stukje komt ook uit de dikke duim van de schrijver: RFID chips kunnen inderdaad maar op zeer korte afstand worden uitgelezen.

Met 'volgen' wordt waarschijnlijk niet bedoeld dat iemand letterlijk 24 uur per dag kan worden gevolgd. Het is voldoende om te weten waar iemand de kaart langs de lezer haalt, bijvoorbeeld bij in- en uitstappen. Gecombineerd met een netwerk van smart camera's wordt het voor de autoriteiten een stuk gemakkelijker om mensen te volgen. Het wordt dan ook mogelijk om iemand selectief uit te sluiten zodat diegene alleen nog maar eten, drinken en kleding kan kopen, de huur betalen en reizen van en naar het werk. Stel je eens voor dat Erdogan nu over dat systeem zou beschikken en welke macht hem dat zou geven.
Antares's avatar
| #249938 | 10-04-2016 16:10 | Rotterdam
De NATO is altijd nog een organisatie met een kantoor, een directie en andere fysieke kenmerken, wel even wat anders dan die vage eliteclubjes waar plottertjes als Ness altijd weer mee aan komen zetten. Dus voor de draad ermee: kom maar op met die zogenaamde plannen. Namen en rugnummers svp.
| #249939 | 10-04-2016 16:14 | Rotterdam
Voor dat volgen heb je geen RFID chip nodig, de politie kan de signalen van de mobiele telefoon ook volgen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
| #249944 | 10-04-2016 16:40 | Ness
Niet iedereen gebruikt mobieltjes. Maar iedereen gebruikt geld. Als je mensen kan dwingen alle uitgaven in kaart te brengen hoef je niet omslachtig te doen met allerlei achterdeurtjes en omstreden methoden. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan met een chip?

Oh bewijs eisen voor een zeer gegrond vermoeden is trollentruuk nr 1. Als het bewijs er was zou er geen vermoeden zijn maar zekerheid. Wel blijken de vermoedens van complottertjes steevast te kloppen. Zo vermoedde het publiek dat er veel meer asielige zoekers zouden komen dan 58.000 dit jaar. En laat dat nou kloppen! http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2098005-minister-dijsselbloem-wilde-lagere-asielprognose.html
Ness's avatar
| #249946 | 10-04-2016 17:12 | Antares
Als er een dijk wordt gelegd, als er bruggen en viaducten worden gebouwd, als er spoorwegovergangen worden aangelegd, als er dwarsliggers worden aangebracht, als hierop spoorstaven worden bevestigd, als er bovenleidingspalen naast worden geplaatst, als deze met koperdraden worden verbonden, als er seinpalen worden neergezet, is het dan een complottergedachte dat er op een dag een trein gaat rijden?
Antares's avatar
| #249953 | 10-04-2016 18:05 | Best Well
Een RFID kan op grotere afstanden uitgelezen worden dan de meeste mensen denken.
Neem een paraboolantene en een groot zendvermogen en afstanden tot ca 400 meter zijn goed haalbaar.
Zo kan nu al bijvoorbeeld o.a. je paspoort op afstand uitgelezen worden.
Een metalen hoesje, een velletje aluminiumfolie , als kooi van Faraday helpt om dit te voorkomen. Zo kan de antene niet in en uitstralen.
Best Well's avatar
| #249958 | 10-04-2016 18:49 | Best Well
assembled for less than $5,000 with a predicted read range of 12,000 feet – a little over 2 miles.
1 Mile = 1609 meter
Nog leesbaar over 3 kilometer dus

http://www.tombom.co.uk/extreme_rfid.pdf
Best Well's avatar
| #249995 | 12-04-2016 19:36 | G.B. Wolf
En hier dan een tegengeluid, dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen:
cash = dominant betaalmiddel in Europa
Dus niet zo bang zijn.
En het getal 666 slaat op keizer Nero in de romeinse tijd.
G.B. Wolf's avatar
| #249996 | 12-04-2016 20:24 | Antares
dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen

Het is te hopen. Het gebruik van contant geld voor grote bedragen, salaris en vaste lasten is in elk geval verleden tijd. De bank heeft geen kas meer. Internetbanken hebben zelfs geen betaalautomaten.

En het getal 666 slaat op keizer Nero in de romeinse tijd.

Plus nog een rits andere kandidaten. :D
Antares's avatar
aanmelden / inloggen