Door community (initieel Best Well), Op don 12 okt 2017 19:15, 2 reacties, nieuws

Coöperatie De Vrije Media uit de luchtMet ingang van 15 oktober 2017 is deze site niet langer bereikbaar. Er worden geen nieuwe artikelen meer geplaatst.

Coöperatie De Vrije Media wordt opgeheven. Dit betekent echter niet dat hiermee het initiatief dood is. Ik ben ervan overtuigd dat de tijd rijp is voor een onderzoeksjournalistiek platform, zoals dat de oprichters van De Vrije Media voor ogen stond. Anderen zullen het idee oppakken en het primaat van de oude media zal spoedig voorgoed voorbij zijn.

Ad Broere, bestuurder van Coöperatie De Vrije Media
Annotaties:
| #260982 | 12-10-2017 19:34 | Best Well
Martin Vrijland heeft gewaarschuwd voor de werkelijke motieven van dit soort samenwerkende gecontroleerde alternatieve media.
Dit onder andere naar aanleiding van de door deze coöperatie promootte "onthullingen" van Ronald Bernard zonder hierbij de juiste vragen te blijven stellen. Waarschijnlijk is het teveel mensen opgevallen dat zaken hier niet meer helemaal kloppen en de alternatieve media volop gemanipuleerd wordt.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen binnen de alternatieve media tegen elkaar worden opgezet en dat de staats onderzoeksjournalistiek het gaat overnemen net ontmoedigen zolang tot mensen hun eigen ideeën niet meer in de media kunnen of durven los te laten.
Best Well's avatar
| #260989 | 13-10-2017 22:17 | G.B. Wolf
Is deze Ad Broere dezelfde als die, die een website heeft, waar alle gemeentes, die de kluit belazeren, op staan?
Je moet tegenwoordig een halve rechercheur zijn, om te bepalen, welk nieuws nu echt is of niet.

Jammer dat deze site verdwijnt, ik kwam er vaak.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen