Door community (initieel Best Well), Op zon 15 okt 2017 09:27, 4 reacties, nieuws

Cruise schip “The World”, het BILDERBERG SCHIP

Cruise schip “The World”, woonboot der ultra-rijkenAchter de schermen stond nog steeds een artikel over het cruise schip “The World”, waar de rijken der aarde een appartement kunnen kopen. Daarna kunnen ze de rest van hun leven op het schip blijven wonen, waarbij ze de hele wereld rondvaren. Maar de superrijken hebben niet alleen een appartement op The World, zij bezitten meerdere onderkomens. Zij verblijven misschien af en toe een paar dagen op het schip, waar ze in het diepste geheim kunnen samenkomen. Nu de Bilderberg conferenties niet langer geheim zijn, biedt het schip “The World” een alternatief. De volgende tekst is gebaseerd op een mail van P. Witmans die ik in juni hierover ontving. Maar eerst even een impressie:

World’s Biggest Privately-owned Residential Ship, “The World”Op 12 mei 2017 dook er een bericht op in verschillende hoeken (AD, RTL, NOS) over een ‘geheim cruise schip’. Tot aan mei hebben ze dit altijd goed geheim weten te houden, maar nu niet meer! Het gaat over een cruiseschip van meer dan 200 meter lang en het heet The World. Het is de grootste boot ter wereld met vaste woningen die alleen maar worden bewoond door miljonairs.

Dit schip vaart al jaren rond maar is tot nu toe altijd onbekend gebleven. Volgens S, die 2 jaar heeft mee gevaren aan boord, wordt er alles aan gedaan om geheim te blijven. “Want de groepen hechten veel waarde aan hun privacy” zegt S. Al bleek uit het interview dat deze vrouw duidelijk onder druk stond om niets te verklappen. Ze was erg zenuwachtig en koos heel bewust haar woorden uit over wat ze wel en niet kon vertellen.

Het schip kost zo’n 65 miljoen per jaar, om het werkend te houden. Kan je na gaan wat de kosten zijn voor deze appartementen. Er zijn maar weinig mensen op de wereld die genoeg geld hebben om elk jaar weer zo’n gigantisch bedrag uit te kunnen geven. Als je denkt dat er op dit schip alleen maar voetballers, acteurs en zangeressen zitten heb je het mooi mis. Messi, Leonardo DiCaprio en JayZ (en dan noem ik maar een heel klein deel van de lijst op) worden met alle macht tegen gehouden. Ze zijn NIET welkom. Grote groepen aan boord houden dit met alles wat ze maar kunnen tegen, terwijl je zou denken dat iedereen wel een keertje met JayZ of Beyonce aan boord zou willen zitten.

Toen S nog eens goed nadacht vond ze het wel een heel bizarre gebeurtenis en begonnen er ergens belletjes te rinkelen. Al die namen bij elkaar…. dat is de BILDERBERG GROEP. Dat verklaart ook direct waarom sterren als Messi geweigerd worden, en alleen maar belangrijke politici aan boord mogen komen. De lijst van de eigenaren is geheim, maar het grootste gedeelte van de mensen aan boord is Amerikaans. Wat opvalt dat Nederland ook zijn plekje heeft weten te vinden aan boord, net zoals Duitsland, Engeland en zelfs België.

Niet veel later toen het bericht over dit schip voor het eerst uitkwam, doken de eerste vragen ook op over Willem Alexander. Hij was wel erg vaak het land uit, en niemand wist waar hij was. Niet veel later verschenen er dan ook artikelen via de MAINSTREAM MEDIA dat onze “koning” piloot voor de KLM is. Een erg doorzichtige manier om zijn afwezigheid te verbloemen natuurlijk. Tegelijkertijd zijn er ook verschillende reisschema’s te vinden van andere politieke wereldleiders die toevallig allemaal tegelijk weg zijn, of elkaar op een zelfde punt ontmoeten. Voor de klimaat top in Parijs was Angela Merkel bijvoorbeeld al 3 dagen EERDER vertrokken uit eigen land. Tegelijkertijd was ook Willem Alexander aan het “vliegen” als piloot…..

Hoe kunnen we er niet bij stil staan dat onze koning dagen lang niet beschikbaar is en dus aan boord is van dit BILDERBERG COMPLEX. Waar hebben de ‘onderdrukkers’ het over? Wat bespreken ze daar?????

Nog opvallender is wel dat altijd zodra Willem Alexander terug is hij Rutte bij zich op gesprek vraagt. Zo goed als wekelijks hebben zij een besloten afspraak achter slot en grendel. Nooit mag daar iemand bij zijn, totdat er 1 keer een fotograaf was die heel snel een paar foto’s mocht nemen. Hierdoor kunnen ze laten zien en doen alsof er niets geheim aan is. De fotograaf wilde graag anoniem blijven, maar gaf aan woorden als geld, Irak en schip opgevangen te hebben. En dat nadat Willem Alexander weer net terug kwam van zijn paar dagen cruise schip. TOEVAL? IK DENK HET NIET.

Wat we hier uit kunnen concluderen is dat het op het BILDERBERG SCHIP, zoals ik het eigenlijk liever noem, maar blijft gaan over totale heerschappij en hoe ze het beste geld bij elkaar kunnen blijven scheppen. Nederland hoort allang weg te zijn uit Irak, omdat daar op oorlogsgebied niets meer voor ons te doen is. Niet veel later, na dit gesprek wat de fotograaf opving, is er besloten om toch weer soldaten naar Irak te sturen voor een aantal maanden aan het einde van dit jaar.

Als de Bilderberg groep zo door gaat, verdubbelen ze hun vermogen alleen maar en moeten we straks alleen maar NOG MEER oppassen met wat we doen. Ze controleren ons al op alle mogelijke manieren, maar met meer geld kunnen zij nog meer technologie aanschaffen die ons dag en nacht controleren en beïnvloeden.

WANNEER WORDEN WE NOU IS WAKKER? EN WANNEER IS ER IEMAND DIE EEN VERKLARING EIST VAN ONZE KONING OVER ZIJN ‘VERMISSINGEN’?!
P. Witmans
———————————————
Life aboard The WorldDit schip blijkt al veel langer te bestaan. Bij deze het eerste deel van een reportage die al sinds 2010 online staat:

ResidenSea: The Floating City [1of5]

Gepubliceerd op 2 mrt. 2010

Waar bevindt zich het schip "The World"op dit moment:

https://www.vesselfinder.com/?imo=9219331

https://www.google.nl/maps/place/27%C2%B032'46.4%22N+115%C2%B016'16.5%22W/@27.9715249,-114.6909268,930026m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d27.54623!4d-115.27125En natuurlijk gewapende speciale beveiliging:

Annotaties:
| #261003 | 15-10-2017 10:04 | Best Well
Boudine Berkenbosch was een van de eerste Zappers met een uitgesproken koersvaste mening over bepaalde onderwerpen.

Mijn complimenten voor dit opzienbarende en onthullende artikel !

Binnen de gecontroleerde alternatieve media regende het een tijdje aanvallen op BOUblog Dit waren voornamelijk onsmakelijke persoonlijke aanvallen op Boudine Berkenbosch.
Hiermee is het masker afgevallen van de verschillende gecontroleerde alternatieve media en zal dit zeker gaan meewegen bij het plaatsen van artikelen op Zaplog.
Best Well's avatar
| #261006 | 15-10-2017 13:26 | ouwe knar
Denk je dat het niet gestoorder kan, toch wel.
Yep, sympathieke Prins Pils en Maxima loedertje. Macht is alleen voor mensen met hele sterke benen, anders corrumpeert 't.
Zou hebberigheid een besmettelijke ziekte zijn?

Lekker, gezond niet vegetarisch eten (oeps zielige beestjes), in een schone uitgebalanceerde omgeving leven en 'eerlijke' kleding zijn tegenwoordig gekaapt door de duurzaamheids maffia.
Zoals respectloze volgevreten hufter Al Gore.
ouwe knar's avatar
| #261021 | 16-10-2017 19:47 | Best Well
Dit schip, The Wold zet zijn positie transponder uit, ik zie dat niet gebeuren bij andere grote cruise schepen

https://www.vesselfinder.com/?imo=9219331


Last received ship position
SEP 25, 2017 18:41 UTC

richting Panama kanaal
Best Well's avatar
| #261023 | 16-10-2017 22:02 | jantjeuitnederland
Zoals Wim-Lex met dedain kan reageren op sommige mensen en vragen, dat valt wel op. Hij kan het minder goed verbergen dan zijn moeder.
Verder zijn dit mensen die hun ziel hebben verkocht, dat is de waarheid.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen