Door community (initieel vonnegut), Op woe 23 apr 2014 19:56, 15 reacties,    

Culturele ZelfmoordCulturele Zelfmoord

Enkele weken terug zag ik op Omroep Flevoland enkele vrouwelijke raadsleden van Groen Links uit Almere hun solidariteit met Moslima’s tonen door een hoofddoek te dragen. De PVV had namelijk wat over hoofddoekjes in openbare gebouwen gezegd. Het was me al wel eerder opgevallen dat vooral vrouwen uit de linkse kerk nogal graag op mogen komen voor zaken als vrouwenbesnijdenis, burka’s en het dragen van hoofddoekjes maar deze keer moest ik direct denken aan de Marxistische “kritische theorie” De gelovigen in deze theorie blinken uit in het zichzelf overbodig maken. Een soort culturele en etnische zelfmoord. Wat bezielt feministische, moderne, westerse vrouwen om dergelijke vrouwonderdrukkende symbolen te gaan steunen? Nu blink ik niet uit in het begrijpen van vrouwen. Zo snap ik bijv. ook niet waarom sommige vrouwen met een seriemoordenaar trouwen, dus misschien is dit iets te hoog voor mij gegrepen.

Blijkbaar zijn deze dames zo geïndoctrineerd door bepaalde Marxistische ideologieën dat ze bereid zijn om zichzelf op te offeren voor die ideologie. Van deze gelovigen in de multi culturele samenleving mogen we andere culturen geen strobreed in de weg leggen, al zijn ze soms in strijd met de democratie. Anderzijds zal de linkse kerk geen mogelijkheid onbenut laten om andere landen, zoals Afghanistan en Rusland, de les te lezen over vrouwenrechten of homoseksualiteit. Mis ik hier nu iets? Dus ze mogen in ons land wel hun cultuur uitoefenen maar in hun eigen land niet? De westerse cultuur is de enige cultuur in de wereld die aan haar eigen ondergang werkt. Waarom gelden voor het westerse blanke culturen andere standaarden dan voor zwarte, joodse of Aziatische culturen?
Waarom mag je als Koreaan, Japanner, Chinees, Jood, Afrikaan, Indiaan, etc. wel trots zijn op je eigen cultuur en etniciteit maar als blanke niet? In het laatste geval wordt je dan meestal meteen gezien als een racist, nazi of beide.

Waar is de afbraak van de Europese cultuur uit voortgekomen? Ik vermoed dat die o.a. voortkomt uit de achtergestelde positie van Joden in Europa gedurende de afgelopen eeuwen. Vanwege het feit dat Joden geen eigen land hadden waarin ze hun eigen cultuur konden uitdragen, geen land dat instond voor de bescherming van de Joden, waren ze gedwongen, tenminste als ze niet wilden assimileren, om hun eigen cultuur uit te dragen binnen de cultuur van hun gastland. Dat waren over het algemeen Christelijke landen waarin ze vaak niet volledige burger rechten hadden. Om toch een goede positie te kunnen verwerven binnen die Christelijke culturen moesten Joden andere manieren zoeken om invloed te verwerven. Ik vermoed dat er daarom zoveel Joden betrokken waren bij revolutionaire bewegingen en organisaties die tegen de macht van de kerk en koningen in kwamen
De invloed van Joden op de Rozenkruisers, de Illuminati, de Vrijmetselaars, is nagenoeg bewezen en het communisme en bolsjewisme zijn Joodse bewegingen bij uitstek. De invloed van Marx, Freud en de Frankfurt school, de Neo conservatieven, Milton Friedman, de machtige Joodse bankiers, de Joodse invloed op Hollywood en de vele Joodse lobby clubs, op de Westerse wereld zijn overduidelijk en als klap op de vuurpijl hebben we natuurlijk de figuur van Jezus die voortkwam uit een Joodse cultuur en met het christendom, vooruit geholpen door het Romeinse rijk, een enorme invloed op de wereld heeft gehad.

Ze hebben het dus voor elkaar gekregen dat een minderheid, de meerderheid op vele fronten letterlijke en figuurlijk de baas werd. Macht die voorkomt uit onderdrukking.
Even kort door de bocht. Het politiek correcte, Marxistische denken komt voort uit de frustratie van een minderheid. Het is de filosofie van de underdog. Geen filosofie die gebaseerd is op eigen kracht, en eigen vermogen. Het is de overwinning van de outcast en evolutionaire losers op de natuur. Een filosofie waarin begrippen als eer, kuisheid, kracht, betrouwbaarheid, religie, volk, vaderland en familie, nauwelijks een rol spelen.
Het Marxistische denken is er op gericht om de samenhang in een samenleving te ontwrichten en de macht van de blanke, westers christelijke cultuur te ondermijnen.
Een andere kant van het verhaal is dat onze westerse elite een geglobaliseerde wereld en economie nastreeft en daarbij heb je een wereld burger en een algemene wereld cultuur nodig. In dat opzicht zijn begrippen als nationalisme, de stam, familie en een authentieke volks cultuur een sta in de weg voor de multi culturele samenleving. Een samenleving van eenheidsworsten waarin het individu afhankelijk is van de staat en niet meer afhankelijk is van familie maar is opgegaan in de soort globale mono cultuur.
Het lijkt dan misschien dat deze Groenlinksers heel wat op hebben met andere culturen maar eigenlijk is deze zogenaamde tolerantie, meer een tussen fase. De moslima’s worden namelijk op slinkse wijze meegetrokken in de mono cultuur. Die hoofddoekjes zijn een soort overgang voor deze onbenullige schaapjes naar het ideaal van de verlichte feminist.

Het is daardoor misschien te begrijpen dat die Groen Links vrouwen, na jarenlang te zijn gehersenspoeld door dit Marxistische gedachtegoed, met een hoofddoekje gaan rondlopen. Blijkbaar begrijpen deze vrouwen niet dat respect voor andermans cultuur en levensstijl, iets anders is dan het faciliteren van vrouwenonderdrukking en blijkbaar begrijpen ze niet dat de rechten en cultuur die we met elkaar door de eeuwen heen hebben opgebouwd, te kostbaar zijn om die aan een paar barbaren te verkwanselen. Maar ja, trots zijn op jezelf en je eigen cultuur is alleen voorbehouden aan minderheden. Misschien dat er bij dit soort vrouwen een belletje gaat rinkelen als ze zonder clitoris, wakker worden, in een blijf van mijn lijf huis. Al te goed is, tenslotte, buurmans gek…

| #214048 | 23-04-2014 22:14 | Atlas
Hm, dat stukje over joden vind ik niet echt wat. Ik zie het weg met ons veel meer gegrond in calvinisme (wij zijn allen zondaars bla) en dus iets waarnaar we als Nederlanders zelf naar moeten kijken. En het trauma dat we zo slecht waren voor de joden in de oorlog, of voor slaven, nie verwarren met de dag van vandaag waarin die idioterie van hoofddoeken wat mij betreft niet snel genoeg afgelopen kan zijn want dat is gewoon onderdrukking. Dom van die gl-trutten.
| #214058 | 24-04-2014 08:58 | Y.B.
Goood morning,

Lang leve de vrouw of ze nou een hoofddoek draagt of niet.
Als een vrouw een hoofddoek wilt dragen dan kan dat. Als een vrouw geen hoofddoek wilt dan kan dat.
Echter als wij liever hebben dat een vrouw geen hoofddoek draagt zodat we haar haar kunnen zien en haar schouders dan is dat onderdrukking. Laat een vrouw haar eigen keuze maken en heb daar respect voor. Ook al bevalt de keuze je niet.

Peace
| #214059 | 24-04-2014 09:22 | net wakker geworden
@Atlas: 'Calvinisme is Judaisme Light'. Calvijn was een rabbi die zich zogenaamd tot het Christendom had bekeerd om van binnenuit verdeel en heers te zaaien onder de Christenheid in Europa. Die hele Reformatie was een greep op Europa van de bankiers - de geldwisselaars die door Christus uit de tempel waren verjaagd. Meteen met het Protestantisme begon het bouwen aan Imperia: in het Holland van die tijd met de WIC en VOC - slavenhandel incluis. In GB begonnen diezelfde bankiers met de opbouw van het Britse Imperium met alle ellende die dat heeft gebracht voor de overrompelde volkeren.

Dat 'weg met ons' moet je vooral zien als weg met Christenen en de Christelijke beschaving. In de VS doet de ADL er alles aan om het Christendom neer te zetten als 'hate religion'. Nu zijn die oliedomme evangelicals in de VS natuurlijk helemaal geen Christenen meer maar Zionisten. Maar het ware Christendom is tegen de bankiers die met hun corrumperende geld alles aantasten. Met name de waardigheid van Mensen en de Schepping in haar geheel. Gelukkig worden in de VS steeds meer Protestanten wakker.
| #214063 | 24-04-2014 11:54 | Atlas
NWW, niet bepaald. Alles is de schuld van bankiers die samenspannen met Joden? Mij blijkt helemaal nergens uit dat Calvijn Joodse wortels had; http://www.anarchiel.com/display/calvijn_seriemoordenaar_mensenhater_en_godsdienstwaanzinnige

Deze link is niet complimenteus over de man, maar joodse wortels zie ik niet. Wel dat hij iemand liet verbranden vanwege het niet eens zijn met de drie - eenheid. Wat een doorn in het oog van Joden is, en terecht. Godsdienst is opium van het volk zei Marx, en hij heeft gelijk. Bedwelming maar geen werkelijke verlossing. Dat ligt in zelfvertrouwen en zo, maar niet in het geloven in een godsbeeld door mensen gebouwd (gij zult u geen gesneden beeld maken, dus ook niet van goden, verlossers en dat soort zaken;-)

VerVang, eens! Als het echt een eigen keuze is, moet iedereen dat lekker zelf weten. Maar ik heb niet het gevoel dat dat vaak het geval is en ik vind dat onze seculiere overheid (kuch) mensen gelijk moet behandelen. Dus niet toestaan dat mensen hun oren bedekken als in de wet staat dat die zichtbar moeten zijn bij een pasfoto in een identiteitsbewijs. Want dat gebeurt wel. En dat vind ik slecht.
| #214064 | 24-04-2014 12:12 | Frans Waterman
@ net wakker juist, bovendien is tijdens de reformatie de katholieke kerk ook niet helemaal ongeschonden gebleven de joodse edelman Ignatius van Loyola en zijn Alumbrados kwamen toen opzetten binnen de RK kerk. Gelukkig is een hoop beperkt gebleven tot de Jezuïeten...

Maar je ziet Andries Knevel al glunderen met zijn oogjes als hij zegt dat de huidige paus wilt gaan reformeren.

@ Atlas Ik voel me als Nederlander echt niet verantwoordelijk voor de Slavenhandel, 50% van aandeelhouders van de WIC waren Amsterdamse handelsjoden.
En dat we als Nederlanders slecht waren voor joden tijdens de oorlog valt ook in het niet als joden eens gaan kijken naar hun eigen Wallstreet autoriteiten zoals Lord Rothschild en David Rockefeller. Maar het doel: de staat Israël heiligt blijkbaar alle middelen.

Nee uiteindelijk kun je volgens mij alles terug deduceren tot de Joods Romeinse oorlogen en de val van Rome in de derde eeuw.

Veel Joden hebben een hekel aan alles wat Rooms/Romeins is noemen ze geloof ik Edomieten. Ook botert het niet echt met Grieken geloof ik

Overigens ook het Byzantijnze Rijk is interessant, weinigen met een Phd in Geschiedenis weten wat het Byzantijnse Rijk precies was.

Ik denk overigens ook dat Joden meer een hekel aan het Christendom hebben dan aan de Islam.

Zie ik ook terug bij de mijn neef die heeft een Israëlische vriendin, ze schrok enigszins toen ze een Christusbeeld zag van zijn kunstzinnig ingestelde broer.
Frans Waterman's avatar
| #214065 | 24-04-2014 12:14 | Ness
vanwege het niet eens zijn met de drie - eenheid. Wat een doorn in het oog van Joden is, en terecht.


Nou ja Atlas, als 1 god al teveel is voor je - ik maak uit je verhaal op dat je atheist bent - waarom is het dan 'terecht' voor joden om bij 3-in-1 compleet over de nek te gaan?

Die god van de joden is een krankzinnige. Als je toch stelt dat godsdienst opium voor het volk is, begin dan met het afkraken van de oudste, primitiefste en meest idiote van de monotheistische godsdiensten, het judaisme.

Het is echt geen wonder dat die godsdienst nooit en nergens geaccepteerd wordt. De leer legitimeert diefstal, moord en doodslag om het gewin en kinderverkrachting. Plus - en dat stak hier de gristenen ooit het diepst, ze doen/deden aan 'meerwijverij'. Zodra joden hun godsdienst gaan 'beleven' worden ze en masse het land uitgekwakt, EN TERECHT.

Ik neem mijn petje af voor joden die van de waanzin in de torah en de talmoed nog iets fatsoenlijks weten te bakken. Gristenen en moslims hebben het wat dat betreft heus makkelijker. Lees die talmoed en huiver!
Ness's avatar
| #214069 | 24-04-2014 12:58 | Antares
"(gij zult u geen gesneden beeld maken, dus ook niet van goden, verlossers en dat soort zaken;-)"

Dat betekent dat het niet de bedoeling is om zich met het verstand een beeld te vomen van god, dus om god te projecteren op het mentale vlak.

"Die god van de joden is een krankzinnige."

Jehovah is de stamgod van de Joodse stam, terwijl Genesis handelt over de Creator Mundi. Jezus heeft het weer over God de Vader, dus dat is god nummer drie in de bijbel.

(Ik typte per ongeluk "God de Dader" LOL)
Antares's avatar
| #214070 | 24-04-2014 13:07 | net wakker geworden
@Atlas:

'bankiers die samenspannen met joden?'

Misschien nieuw voor jou, maar de intenationale bankiers ZIJN joden, of althans 'zij die zich joden noemen maar geen joden zijn'.

Je moet inderdaad niet alle joden verantwoordelijk maken voor de misdaden van de elite joden, maar die elite joden - met op de achtergrond de talmudische rabbis - zijn wel degelijk verantwoordelijk voor ongeveer alle ellende op de wereld.

Gelukkig zijn er nogal wat joden die ons voor die elite joden waarschuwen: Benjamin Freedman; Henry H. Klein; Henry Makow; Nathaniel Kappner; Gilad Atzmon; Paul Eisen; Israel Shamir om er slechts enkelen te noemen.

En Calvin heeft zijn naam twee keer veranderd: van Cohen naar Couvin en toen naar Calvin. Maar de man zelf is gebleven
wie hij was: een crypto rabbi.
http://www.henrymakow.com/jewish_peril.html
Of google anders met 'Catholics Unveiled Masonic Jewish Plot in 1936.'

Ook kun je zoeken met 'John Calvin was 'Jewish.

@Waterman: je hebt gelijk, ook de Katholieke Kerk is geïnfiltreerd. Jammer genoeg omdat de Kerk de geldjoden altijd kort heeft kunnen houden tot aan de Reformatie aan toe.
| #214076 | 24-04-2014 13:58 | Anders
VerVang schrijft: " Laat een vrouw haar eigen keuze maken en heb daar respect voor."

Waarom zou ik respect moeten hebben voor zoiets idioots als religies - dat gebeurt in de wetenschap nooit!

Een hoofddoek is een symbool van onderwerping aan mannen. Deze religieuze trofee wordt geëtaleerd door gebrainwashte vrouwen - immers, nergens in de koran staat de verplichting voor vrouwen om hun hoofd in te snoeren.
Anders's avatar
| #214077 | 24-04-2014 14:02 | Anders
Jammer dat 'vonnegut' zich niet heeft beperkt tot de topic 'de hoofddoek' als sluipmoordenaar van de westerse cultuur van logica, ratio en dus secularisatie.
Anders's avatar
| #214082 | 24-04-2014 16:30 | Ness
@anders: Een orthodox-joodse vrouw mag ook haar haren niet tonen behalve aan d'r eigenaar. Daarom dragen de dames PRUIKEN in de bloedhitte. Om te scheiden hebben ze toestemming nodig van manlief. En de kinderen horen bij de man, of hij zich nu aan de talmoed houdt (die zegt dat god het okay vindt om ze te verkrachten) of niet. Maffer kun je het niet bedenken. Alleen cultuur-sluipmoordenaars van o.a het CDA stellen dat onze cultuur JOODS-christelijk is.

Zouden de GroenRechtse dames ook zo fanatiek zijn dat ze hun vechtgenoot willen delen met 3 andere vrouwen? Want dat mag van Allah, staat in de Koran. Willen ze ook graag in zo'n zwarte tent lopen? Staat weliswaar niet in de Koran maar ga eens kijken in Egypte, daar ziet het zwart van de boerka's. Een vrouw wordt in moslimlanden gezien als een kind, compleet onmondig. Heeft altijd een man nodig die de verantwoording voor haar op zich neemt. Ze is eigendom van haar familie. Is cultureel heh, moet je respect voor hebben.

Afijn. Ik word nog zieker van tolerantie dan van intolerantie, tegenwoordig. De bovenstaande solidaire huppelkutten zouden 10 jaar in Pakistan moeten gaan wonen, in hun uppie. Wie niet horen wil moet voelen.
Ness's avatar
| #214091 | 24-04-2014 17:59 | Atlas
Ness, geheel eens.

Ik ben geen atheist; ik denk wel graag zelf na dus ik laat me niet leiden door boeken door mensen geschreven waarin zij HUN idee van een god hebben neergepend. Naar tijd en plaats. Daar kun je uit lezen, uit putten voor inspiratie, maar daarmee is het klaar.

Dus gewoon artikel 1 van de Grondwet, iedereen gelijk, geloof fijn achter de voordeur. En internaten waar kinderen worden opgesloten worden onder staatstoezicht gesteld, als oren op de foto moeten dan gaan oren op de foto enzovoorts.

http://hoeiboei.blogspot.nl/2008/12/twintig-zotte-excuses-voor-die-malle.html
| #214092 | 24-04-2014 18:02 | Atlas
@netwakkergeworden;
Er zitten bankiers tussen met een joodse achtergrond, maar er zijn ook genoeg christelijke grootbanksters, chinezen, russen, en ga zo maar door. Kulargument om het joodse te projecteren op alle ellende die bankiers hebben aangericht.
| #214117 | 26-04-2014 11:17 | Ness
Zodra joden hun godsdienst gaan 'beleven' worden ze en masse het land uitgekwakt, EN TERECHT.


Zo'n uitspraak kan makkelijk verkeerd worden opgevat; het is alsof ik daarmee de deportatie van joden in ww2 wil vergoelijken. Niets is minder waar. De groep Nederlanders van joodse afkomst was veel te goed geïntegreerd in NL in die tijd. Men deed niet veel aan geloof of lastige rituelen. Men voelde zich niet 'speciaal' of "joods" of 'uitverkoren'. Men wisselde van godsdienst wanneer het uitkwam. Ik kom zelf uit zo'n familie dus ik spreek uit eigen ervaring.

Mijn familie echter kreeg het schuim op de bek zodra een rabbijn - EEN GRAFTAK - in het zicht kwam en mijn familie was bijlange niet de enige. Zwartrokken werden letterlijk de buurt (de Jordaan) uitgejaagd, zo werden ze gehaat. Trek Uw eigen conclusies maar.

Het zijn altijd de rabbijnen (en criminelen) geweest die door hun misdragingen de hele groep benadeelden, een slechte naam gaven (en geven) en voor vervolgingen zorgden. Want gewone joden zijn gewone mensen die zich gewoon willen aanpassen aan de geldende mores. En daar zijn hun *herders* het niet mee eens.

M.i is de deportatie hier in NL zo goed gelukt omdat het de NL regering wel goed uitkwam een lastige, mondige, recalcitrante, half-atheistische ploeg armen en middenstanders, de kern van Amsterdam, in 1 klap kwijt te raken. Plus de nazi's hadden uiteraard de volle medewerking van - jawel - rabbijnen.

In de gequote zin had 'rabbijnen' moeten staan ipv joden.
http://desertpeace.wordpress.com/2014/03/10/rabbinical-satanic-verses/
Ness's avatar
aanmelden / inloggen