Door ouwe knar, Op don 16 maa 2017 15:48, 8 reacties, citaat / intro / linkdump

Daar gaan we weer: Vaccins vervuild met nanodeeltjesVaccins vervuild met nano-deeltjes die niet alleen de eigenschappen hebben van de stof/metaal waar ze uit bestaan, maar door hun nano-afmeting, VOLLEDIG andere eigenschappen hebben, dan de oorspronkelijke grotere uitvoering van deze materialen.. En dan nog vaak veel heftiger-agressieve eigenschappen...

Het is zo langzamerhand een never ending story. Bewijs na bewijs stapelt zich op, dat we met z'n allen belazerd worden. ...
Annotaties:
| #258799 | 16-03-2017 18:23 | liedetecter
Het eeuwige extreem domme FUD getrol in de comments uiteraard ... feniks heet nu weer 'greg' ... gaaaaaap
| #258801 | 16-03-2017 18:47 | liedetecter
Best knap dat Guido die oerlul er niet direct aftrapt ... zou ik direct gedaan hebben. Er zijn altijd maar een handje mensen opgewassen tegen dergelijke goed getrainde propaganda experts, de vragen en comments zijn altijd dezelfde doortrapte,voorgekookte drogreden. Moet je eerst een tijdje meemaken voor het farma gespuis door de mand valt ....

Propaganda is altijd desinformatie die gefokust is op de logica van beslissing makers .... of als emo aspect voor de bevolking.
Gedragsstudies.

In dit draadje door per herhaling geen antwoord te kunnen geven op de geaarde logica van Marcel Wiersum:


15 maart 2017 om 23:32

Greg Precies niet alles aanvaarden omdat het in de jouw opgelegde visie past. Logisch durven nadenken en zelf conclusies trekken . Ben het er helemaal mee eens !!
Hoe kan mijn ongevaccineerde kind een bedreiging vormen voor een gevaccineerd persoon? en als dat niet een bedreiging is waarom dan die druk tot vaccineren ?? het is dan gewoon een keuze en je zou kunnen zeggen een naturalselection…. mooi toch?


altijd hetzelfde ...
| #258841 | 18-03-2017 20:28 | Veronica Vaak
Op wanttoknow is feniks inderdaad opnieuw elke discussie over vaccins aan het verzieken. klopt.

In dit draadje door per herhaling geen antwoord te kunnen geven op de geaarde logica van Marcel Wiersum, Hoe kan mijn ongevaccineerde kind een bedreiging vormen voor een gevaccineerd persoon? en als dat niet een bedreiging is waarom dan die druk tot vaccineren ?? :


Oh jawel , na lang aarzelen (omdat er geen weerwoord tegen is) werd het een dus emo argument waarmee Greg uit de kast kwam: je bent een aso als je je niet vaccineert .... hahaha

De wetenschapper aan het woord!

Die man is echt obessed als je die reacties leest!

Zoals ik in 4.3 al schreef:.”antivaxxers komen steeds weer met dezelfde mantras en met dubieus of slecht uitgevoerd onderzoek. Ze verdraaien de conclusies van goed onderzoek, negeren wat niet in hun kraam past, trekken voorbarige conclusies uit anekdotes enzovoort. Maar nooit een degelijk, wetenschappelijk onderbouwd argument. …” dit broodje-aap is jaren geleden al ontkracht. Durf gewoon eens google correct te gebruiken, in plaats van dezelfde foute mantra te herhalen.


Feniks geouwehoer ... banzai.
Veronica Vaak's avatar
| #258843 | 18-03-2017 20:56 | Veronica Vaak
Hier dus http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccins-vervuild-met-nanodeeltjes/#comment-504229

Fenkis (greg)
Ze zijn enkel gevaarlijk voor nog niet gevaccineerde baby’s of mensen die niet gevaccineerd kunnen worden om medische redenen. Door jouw kind te vaccineren, bescherm je hen (en je eigen kind). Of heb jij helemaal geen sociale bezorgdheid?Trek jij je echt nniets aan van je medemens?


Na al het voorafgaande arrogante blaat in de commentaren is dat dus wat overblijft van de zgn noodzaak tot vaccineren: je bent blijkbaar moreel ongeschikt voor deze maatschappij als je je kind niet met junkshit vol spuit omdat wetenschapsautist Feniks-Greg jou dan een aso vindt .... hahaha

Maar gevaccineerde kinderen zouden wel al beschermd zijn door de vaccinatie zelf zegt ook deze zelfde malloot.

Dus wat is dan het probleem van de trol zou je zeggen met mensen die geen zin hebben in die rotzooi?

Er wordt echte onlogische onzin verkocht daar.
Veronica Vaak's avatar
| #258845 | 18-03-2017 21:34 | liedetecter
Bijna goed. Hij beweert erger nog dat baby's die nog niet gevaccineerd kunnen worden (omdat ze geen ontwikkeld afweersysteem hebben) het slachtoffer zijn van de mens die zich niet laat vaccineren.

Dit is dubbel en dwars complete bullshit. Bij die baby's slaat een vaccin sowieso niet aan. Hoe dan ook zijn die kwetsbaar.

Het idee is verder dat een vaccin dan een ziekte volledige zou kunnen uitroeien. Dat is in de eerste plaats al nonsense. Medische wetenschap is empirisch en de praktijk heeft laten zien dat dit niet klopt. Telkens komen de ziektes terug, een obscuur ogenschijnlijk succesje daargelaten mits je bewust blind bent voor alle co-factoren.

Nog erger, gevaccineerden blijken nu ook nog eens juist drager te kunnen zijn van de ziektekiemen waartegen ze ingeënt werden en dus besmettelijk te worden voor niet te vaccineren baby's.

Was je dus eerst vrij van ziekte en tegen vaccins en geen geen enkel risico voor je omgeving maar nu toch op de kast gejaagd door het semi politiek correcte verwijt van Greg/Feniks ...dan ben je nu een potentieel wandelende besmettingshaard voor al die zielige onbeschermde baby's ...
| #258847 | 18-03-2017 22:20 | liedetecter
Als je dan al zou geloven in de propaganda dat alle nog niet gevaccineerde baby's ook werkelijk direct ziek worden als ze 'in aanraking' komen met 'een ongevaccineerde', dan zijn daar alleen extreem vage cijfers over.

Punt is dat dit gewoon niet waar is. Niet alle baby's zonder vol werkend afweersysteem worden ziek als ze in contact zijn geweest met een natuurlijke variant van de ziekteen natuurlijk al helemaal niet met iemand die alleen niet gevaccineerd was.
| #258850 | 18-03-2017 22:57 | liedetecter
Dus ja ..."daar gaan we weer".
aanmelden / inloggen