Door Ness, Op zat 7 jan 2017 12:29, 7 reacties,    

Damascus al 2 weken zonder water, Nederlandse media oorverdovend stil


"Ruim vier miljoen inwoners van de Syrische stad Damascus zitten al twee weken zonder stromend water. Het water is vergiftigd met diesel, en belangrijke delen van de installatie zijn eind december verwoest. De toegang tot de watervoorziening wordt geblokkeerd door ‘rebellen’, die het gebied waar de installatie staat in handen hebben. De Nederlandse media hebben deze blokkade compleet genegeerd, maar niet voor niets. De situatie neemt namelijk een interessante wending: de door Nederland gefinancierde organisatie de ‘Witte Helmen’ lijkt direct betrokken te zijn bij de blokkering."

Ergens las ik dat dit gebiedje al sinds 2012 onder beheer van koppensnellers en rebellen zou staan. Maar op de kaart van de propaganda-roeptoeters was dat niet aangegeven tot voor kort. Het gebiedje is al die tijd rozerood gekleurd geweest. De aanval op dat pompstation is een gerichte aanval en een wraakaktie op de succesvolle bevrijding van Aleppo.
Annotaties:
| #257329 | 07-01-2017 22:16 | Paul2


Andere Koek

Maar het is nog veel erger. De Amerikanen geven openlijk toe enorme hoeveelheden wapens te sturen om de machtsverhoudingen in bijvoorbeeld Syrië met bruut geweld een wending te geven. Dat is wel even andere koek dan een beetje beïnvloeding door middel van emails openbaar maken! En dat zelfs nog niet eens bewezen!

Enorme hoevelheden Amerikaanse wapens voor beïnvloeding

John Kerry over Syrië en de Amerikaanse steun aan "de oppositie": "Wij hebben een enorme hoeveelheid wapens erin gestopt, toch?"

"Ja..."

En niet alleen van de VS. Kerry noemt de andere partners die ook grote hoeveelheden wapens en geld in de strijd gooien tegen de zittende en legitieme regering in Damascus:

"Qatar, Turkije, Saoedie Arabië"

Luister de verbijsterende audio vanaf circa minuut 25:00

De bizarre en amorele positie van het Westen wordt ook duidelijk in dit fragment van Kerry rond minuut 26:00:

"De reden dat Rusland zich erin ging mengen was omdat ISIS sterker werd. Daesh begon te dreigen met de mogelijkheid naar Damascus door te stoten. Daarom kwamen de Russen. Zij wilden geen Daesh regering."

Commentaar Blik op NOS-Journaal:

De Russen wilden geen Daesh regering! Wie wel?! Wij dachten dat de Amerikanen (waaronder ook de Nederlanders van Jeanine Hennis vallen) juist in Syrië zijn om ook Daesh in toom te houden. Uit dit fragment blijkt dat de Russen daarvoor in Syrie zijn. De Amerikanen kijken daarnaar zonder enig enthousiasme. Alsof Daesh bestrijden iets vies zou zijn. In ieder geval blijkt dat de Russen effectiever willen en / of kunnen optreden tegen IS. Hoe komt het dat de Russen dit wel willen/kunnen, en de coalitie van de VS niet? Dit zou in Nederland tot ophef en tot Kamervragen moeten leiden. Met name ook met Jinek, maar die zijn te druk met vissen, daklozenopera en wie is de Mol! WAT DOET EN DEED NEDERLAND IN SYRIE EN IRAK?

Dubbele moraal / Selectieve verontwaardiging

Waar de Westerse media en de CIA de onbewezen hacks een groot ding lijken te vinden, vinden ze het steunen van oppositie met gigantische hoeveelheden dodelijke en destructieve wapens blijkbaar helemaal geen probleem.
https://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/01/nos-en-cia-zagen-maar-door-over.html
| #257330 | 07-01-2017 22:19 | Paul2
Hypocrisie bij vluchtelingentoelating
IEDEREEN uit Syrie welkom Behalve Assad aanhangers

Dit journaal, met daarin een onderwerp over de vluchtelingen uit Irak en Syrie, geeft op een gecamoufleerde wijze aan hoe schofterig het Nederlandse beleid is t.o. v. van de oorlog in Syrie.

Onder het thema van ongelijke behandeling van Syrische en Iraakse vluchtelingen, wordt tussen neus en lippen vermeld dat Syrische vluchtelingen. die "aanhanger zijn van de regering Assad" niet welkom zijn als vluchteling in Nederland. De burgers van Syrie, die in grote meerderheid Assad kozen als president, en eventueel op de vlucht zijn voor bijvoorbeeld: ISIS , Al Nusra of Al Qaida worden in Nederland niet toegelaten als vluchteling .........!

Voor wie even niet opgelet heeft of wie het even allemaal te verwarrend vond:

SYRISCHE BURGERS DIE IN GROTE MEERDERHEID ASSAD ALS PRESIDENT KOZEN EN OP DE VLUCHT ZIJN VOOR DE TERREUR VAN ISIS. AL-NUSRA -EN AL QAIDA , KOMEN ER IN NEDERLAND NIET IN...

Nog nooit eerder heeft Nederland zich zo openlijk opgesteld aan de zijde van het terrorisme in de wereld .......! Verbijsterend !!!!!Zie HIER 16 miunuten 50 seconden

http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/01/jinek-hengelt-naar-luchtigheidsprijs.html
| #257331 | 07-01-2017 23:30 | Antares
Hoeveel Nederlanders zullen kunnen bevatten dat ons land keihard het internationale terrorisme steunt, zelfs als ze alles weten?
Antares's avatar
| #257332 | 08-01-2017 01:00 | jantjeuitnederland
het is géén daesh, dat is politiek correcte praat voor IS, Islamitische Staat, want dat is het. Het is 100% pure islam. Ze volgen de koran volgens de letter, zoals de profeet het zou willen. Moslims kennen de verlichting niet. Ze doen niet aan interpretatie. Ze volgen de koran letterlijk. De koran met al zijn haatzaaien tegen niet-moslims.
jantjeuitnederland's avatar
| #257333 | 08-01-2017 05:55 | ..................
Jantje heeft de klok horen luiden,maar weet niet eens waar de klepel hangt.

IS is het wahabisme wat een sekte is geweest wat tijdelijk de macht had gegrepen zo een 1000 jaar geleden.
Totdat het ottomaanse rijk werd gesticht en dat wahabisme als sneeuw voor zon verdween.
IS is zoiets als het nazisme in europa.
Moet ik nu ook roepen dat alle europeanen nationalisten zijn,als een groep als de PVV een aanhang schapen achter zich heeft.
.
| #257334 | 08-01-2017 09:20 | Antares
Het is 100% pure islam.

Ik heb ooit beweerd dat het lijkt alsof ze de poorten van de gevangenissen hebben opengezet. Onlangs bevestigde Vanessa Beeley dat het eerste wat ze doen is de poorten van de gevangenissen openzetten. Ondertussen krijgt de islam de schuld. Nou kan me die islam weinig schelen maar zolang mensen de verkeerde kant opkijken zullen ze niet de ware oorzaak zien en gaat de oorlog door. Wij kunnen daar geen leugenachtige oorlog voeren zonder zelf af te glijden naar een dergelijke situatie.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen