Dandelion thee start kankercellen te doden in 2 dagen!

Dandelion thee beter bekend als Paardenbloem (thee) bezit niet alleen krachtige detox eigenschappen, maar bezit aldus wetenschappelijke studies krachtig en snel werkend vermogen om kankercellen te vernietigen door apoptose.

De wetenschap dat thee getrokken van wortels van de welbekende Paardenbloem het vermogen in zich heeft om in veel gevallen bij mensen die kanker hebben, de kanker te kunnen vernietigen, hebben we te danken aan oncoloog dr Caroline Hamm

Zij ontdekte dat in meerdere gevallen kankerpatiënten na het drinken van Dandelion thee zich begonnen te herstellen. ...
Annotaties:
| #257352 | 09-01-2017 11:36 | ouwe knar
Knap hoor om een onderzoek dat nog helemaal in de begin fase (fase I) zit zo op te blazen. Dateert uit 2012 en nog steeds in fase I ?! Nog net geen nep nieuws.

Opvallend dat de tekst van deze site (http://expand-your-awareness.com/nl/blogs/2017/dandelion-thee-doodt-kankercellen/) nog steeds dusdanig beveiligd is dat op een normale manier geen tekstdelen te kopiëren zijn.
Het bestand dus maar even opslaan (pagina opslaan als...) en voila.
O jee, en de 'about' kun je alweer nog steeds, alleen inkijken nadat je een wachtwoord hebt ingevuld. Pfffff.
Het kan zijn ik ik m'n adblocker moet uitzetten, want enig nut ontgaat me.
ouwe knar's avatar
| #257353 | 09-01-2017 12:37 | Escogido
Voornaamste functie van paardenbloemwortel tot nu toe bekend is -net als mariadistel- ondersteuning van de lever in het verwerken en afvoeren van gitige stoffen. De leverfunctie speelt daarom een rol van belang in het ontstaan en genezen van kanker.

Er vinden al langer en op meer locaties en landen onderzoek plaats naar de paardenbloem in relatie tot kanker;

Human clinical trials on for cancer killing dandelion extract http://www.uwindsor.ca/dailynews/2015-02-18/human-clinical-trials-cancer-killing-dandelion-extract

Cancer-fighting tea set for clinical trials in Ontario http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/calgary-anti-cancer-tea-1.3370691

The Efficacy of Dandelion Root Extract in Inducing Apoptosis in Drug-Resistant Human Melanoma Cells https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3018636/
Escogido's avatar
| #257355 | 09-01-2017 13:00 | Escogido
Of de paardenbloem ooit tot een medicijn en reguliere behandeling zal leiden lijkt niet waarschijnlijk, want het blijkt tot nu toe niet mogelijk één werkzame stof te isoleren en patenteren, omdat het de samenwerking van meerdere stoffen betreft. Uit de laatste link,
Dandelion root extract has been resolved into components using chromatography techniques [6]; however, singular components themselves may not be enough to trigger a chemotherapeutic response in a chemoresistant cancer. Components may require each other to work in unison or even synergy, which is possibly why they have been effective as extracts in traditional medicines.
Escogido's avatar
| #257364 | 09-01-2017 23:36 | ffloor
En er is nog iets met paardebloemen: ze zijn zwaar giftig (voor paarden). Koeien eten ervan, maar je mag er niet teveel van in je land hebben - waarschijnlijk werkt hun pensvergisting ook nog eens als ontgifter.
De Utrechtse Universiteit heeft in de '80er een koeienpens van een glazen deurtje voorzien om te bemonsteren wat voor spul hun 2e maag wel ingaat - misschien dat zij (afd.Heelkunde) iets weten over diverse onkruiden (en boeren de dood wensen aan heremoes en Nijlganzenpoep).

Voorts kan er een groot verschil zitten tussen wortels, stengels, bladeren en zelfs iets bloeiends. Per slot zijn van rabarber allèèn de stelen eetbaar en de rest= giftig! Uit dit voorbeeld blijkt al dat van lang niet alles: je zomaar thee van kan worden getrokken.

Maar het zou zomaar kunnen dat ze op iets gestuit zijn? Zo herinner ik me een plasvormende bunder die gewoeld moest worden. Bij wijze van experiment zaaiden we er geen B3 in maar B-18 dat de fouragehandelaar speciaal voor ons uit USA liet komen. Ging erin maar we maakten een fout: de 1e werkgang ging 5x zoveel kunstmest erop dan de bedoeling was...
Het gevolg: blauw gras natuurlijk - maar dat heeft geeneen burger nog niet gezien! Een langsfietsende universitair Hoogdocent:
"We wisten wel dat die genetische wietverbouwing hier ergens moest zijn maar zo dicht langs het fietspad?"
Iedereen klom over het hek: en iedereen pafte er lustig op los!
Van gras ja (met blauwe gloed: het schitterde zelfs in het zonlicht) en er kwam Rijkspolitie bij. Lachten wat mierzoet

Eindelijk hield de regen op en kon gemaaid en gehooid worden maar we besloten veiligheidshalve om de schudder dwars op de akkerrichting te schudden en ook tijdelijke wiersen te trekken.
En dan maar afwachten op zieke koeien in de winter. Alsook enkele baaltjes voor de familie als: "is medicinaal hooi" en dat betekent dat je er koeienthee van gaat trekken - het natte hooi wordt later in de zon gedroogd.
De geneesresultaten WAREN VERBLUFFEND! Sterker, de Utrechtse Universiteit kocht zelfs onze hooiberg leeg want hiermee werden ze no.1 wat diergeneeskunde dan betreft.
Het is echt zo gebeurd en kon nog net 2 baaltjes ontfutselen voor ons eigen vee.
aanmelden / inloggen