Door community (initieel ouwe knar), Op zon 12 maa 2017 04:26, 1 reacties,    

Darmkrampjes en vaccinatie (I)De mainstream media hebben de relatie tussen autisme en vaccinaties stelselmatig onder het tapijt geschoven maar steeds meer ouders laten van zich horen. Afgelopen maand (27 augustus 2014) bood een senior wetenschapper van de CDC zijn excuses aan, voor het zoekmaken van data van een onderzoek uit 2004. Uit die data kan geconcludeerd worden dat Afro-Amerikaanse jongens een grotere kans op autisme hebben na een MMR vaccinatie. De CDC's Director of Immunization Safety, co-auteur van het gewraakte onderzoek gaf ook toe dat Afro-Amerikaanse jongens kwetsbaarder zijn. Dat niet alleen. Ook de bijsluiter van het DTaP vaccin geeft een verhoogde kans op autisme aan.

Het is een interessante vraag waarom juist deze groep. Bekend is, dat meisjes door hun hogere oestrogeenspiegel beter beschermd zijn tegen autisme. Maar waarom Afro-Afrikaans en tragisch dat de CDC dit nooit verder onderzocht heeft. Ook Koreanen en Somalische immigranten lopen een groter risico, maar ook Afrikanen en ook mensen van het Kaukasische ras.

Misschien moeten we het niet zozeer in de genen zoeken maar in eetgewoontes en daarmee het microbioom. Onderzoekers hebben ontdekt dat de darmflora een belangrijke rol spelen in hoe vaccins aanslaan. Het is een bekend feit dat bijvoorbeeld in Pakistan met veel mileugiffen en slechte hygiene, het orale poliovaccin niet aanslaat door een aangetaste darmflora (Environmental Enteropathy). En ook ontstaat daar semi-ondervoeding, de aangeboden voeding wordt slecht opgenomen. Hoe ironisch, dat we de noodzaak van vaccineren kunnen verkleinen door milieu verontreiniging en hygiëne aan te pakken, en we in plaats daarvan stug doorgaan met vaccineren. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft nagenoeg geen oog voor het probleem. Noch de VN, UNICEF of de Wereld Bank.

Een van de bacteriën die in de ontstoken darm ontbreken zijn bifido-bacteriën. Dat wil zeggen volgens een studie in Bangladesh. En laten nu net die bifido-bacteriën er voor zorgen dat de vaccinaties beter aanslaan. En laten autisten nu net vaak ook minder bifido-bacteriën hebben. En laten bifido-bacterien nu net gedijen op een dieet van melkproducten, die bijvoorbeeld Afrikanen niet gebruiken.
En… mannen en vrouwen die hetzelfde eten blijken toch een andere darmflora te hebben.

Moedermelk bevat verschillende soorten bifido en beschermt ook tegen autisme. De bacteriën produceren en stimuleren in de melk het vrijkomen van de vetzuren, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van de hersenen. Onder deze vetzuren bevinden zich ook endocannabinoiden die de prikkelbaarheid van het zenuwstelsel (epileptische toevallen) verlagen.
Dat keizersneden onhandig zijn met betrekking tot de darmflora hoeft geen nadere toelichting.

Te veel clostridia bacteriën kan het resultaat zijn van vaccinaties, zoals antibiotica C(lostridia). difficile infecties kunnen veroorzaken.

Er is gewoon nog bar weinig onderzoek gedaan naar het effect van vaccinaties op de darmflora. Hoe beïnvloeden kwik en aluminium de flora? Wat doet de immuun-respons van de vaccinatie met de darmflora?
De darm-hersen verbinding gaat twee kanten op. Dus wat gebeurt er als de darmen een optater krijgen? Bifido-bacteria kunnen een ontstekingsreactie dempen. Verschillende probiotica blijken de vaccinatie positief te beïnvloeden, en het is bekend dat microbiotica een immuunrespons beïnvloeden. Kunnen microbiotica een extreme immuunrespons voorkomen? Kunnen ze darmontsteking die doorslaat naar de hersenen voorkomen?
Allemaal speculaties, maar zeer de moeite waard om nader onderzocht te worden.

Misschien is het verstandig een kind pas te vaccineren als de darmflora in orde is. Of we kunnen ook minder vaccineren. Men zegt dat de mazelen en bof weer terug komen omdat vaccinaties onvoldoende beschermen.
Blijft nog steeds de vraag waar de idiote stijging van diabetes 1, vetzucht, anorexia, allemaal bij hele jonge kinderen vandaan komt. Nota bene de helft van onze kinderen lijdt inmiddels aan een chronische aandoening. Het is echt tijd, om beter naar de darmflora te kijken.
Annotaties:
| #258716 | 12-03-2017 11:55 | Best Well
Wanneer je een antibioticakuur krijgt voorgeschreven is de kans op buikloop aanzienlijk groot.
Sommige artsen bevelen daarom het gebruik van darmflora ondersteunede producten (yakult,etc )aan bij het gebruik van antibiotica.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen