Door Ness, Op zon 13 nov 2016 20:32, 3 reacties,    

Darwin Award II: Voor Gloria-knetter-gekker-Wekker


"U wilt dat de curricula van de universiteit worden doorgespit op het koloniale verleden. Geldt dat ook voor harde natuurwetenschap?

„De totstandkoming van de moderne wetenschappen stond vaak onder invloed van de koloniale missie. De gestelde vragen hadden daar direct mee te maken: over voedsel, hoe ze moeten varen, wat ze moeten eten, hoe sterren aan de hemel staan, of over scheepsbouw, medicijnen voor een reis. Dat kan ook in de bètawetenschappen hebben gespeeld.


Oké. We schrappen onmiddellijk de cosinusregel. Want die is uitgevonden om raak te schieten met kanonskogels m.b.v 2 verkenners (2x mis 3e x raak), daarom heet de regel ook wel Napoleon's theorem. Hij zal vast wel gebruikt zijn in de koloniën. Schrappen dat kreng! En flikker meteen de rest van de wiskunde weg. Want er is geen formule, geen theorie en geen stelling te vinden die niet is gebruikt voor boze, racistische zaken.

Next: Natuurkunde. Weg ermee! Pistolen, geweren, allemaal mechanica en ballistiek. Daar zijn een hoop gekleurde mensen mee afgeschoten, die stuk voor stuk meer hersens hadden dan Wekker. En dat is maar één voorbeeldje; er is geen natuurkundig principe te vinden dat niet gebruikt is om er kwaad mee te doen aan gepigmenteerden. Weg met die racistische rotzooi! Schrappen die handel! Verbrand alle kennis van Newton en onderga per direkt een lobotomie!

En dan chemie. Wekker heeft het buskruit niet uitgevonden en daarom is het racistisch. Weg met chemie! Er is geen chemisch proces te bekennen dat niet ten kwade is aangewend. En heel veel wetenschappelijke principes zijn uitgevonden door vieze kaaskoppen, en daarom zijn ze niet langer acceptabel, dus met z'n allen terug naar de Steentijd, ja, gezellig! Alleen de zaken, uitgevonden door Ubermenschen als Wekker, die met een volstrekt natuurlijke lobotomie én voorzien van het juiste kleurtje ter wereld zijn gekomen, mogen blijven. Niet dat iemand dan ooit nog wat zal snappen van keiharde wetenschap omdat de draad volledig zoek is, maar dat geeft niet. We beginnen gewoon opnieuw en trekken er pakweg 2 miljoen jaar voor uit om weer op dit niveau te komen, maar dan zonder Neanderthalers!

Want de enigen die overblijven na een forse opschoning van niet-policoren, dwz blankes en ander onwillig tuig, zijn gevormd naar Uw Beeld En Gelijkenis, en dus zo stom als het achtereind van een varken, Tranentrekker Wekker. En bovendien dus allemaal enorme leugenaars en fantasten, dramaqueens en aandachttrekkers, gezien de niet na te trekken treurverhalen in dat NRC artikel. Daarvan is zeker 90% uit de duim gezogen, Uwe Arme Zieligheid. Prima voorbeeld voor de nog steeds duimzuigende studentjes, de Bloem der Natie, de minimumlijers die nooit een prestatie leverden en voor iedere scheet een pluim kregen, en niet kunnen tellen zonder machientje maar gelukkig wel Uw flutcursusjes kunnen volgen. En ze slagen allemaal want een onvoldoende zou ze kwetsen, toch?

Mevroi de oplichtster/pseudo wetenschapper Wekker, gooi direkt de computer, de stofzuiger en het WC papier het raam uit, en sla de WC pot stuk en het bad. En trek de douche van de muur, Uwe Ontstellende Kortzichtigheid. Ten eerste is dat alles uitgevonden door blankes en dus fout, en ten tweede verkrijgt U op die wijze weer de geur en de omgeving die bij Uw Hoge Morele Positie past. En ten derde kunnen de Untermenschen dan gewoon op de geurvlag afgaan in de bieb zodat ze niet per ongeluk een wetenschappelijke werk ter hand te nemen dat eigenlijk niet meer kan, want racistisch. Als ze nog kunnen lezen natuurlijk. Want zo'n lobotomie, natuurlijk of per operatie, hakt er nogal in. Uwe Demente Onbenulligheid is daar een perfect voorbeeld van. Oh, en een tamtam voldoet; telefoons kunnen echt niet meer. Tamtams zijn vast door een getintiër van Uw Magistrale Niveau uitgevonden. Afgekeken van een konijn.

(link gaat naar Geenstijl, die de moeite nog neemt om het NRC door te baggeren met dichtgeknepen neus - U zij gewaarschuwd.)
Annotaties:
| #255915 | 13-11-2016 22:08 | Ness
Btw: die verhalen over een gemeten IQ wereldwijd, waarbij Afrika ver achter zou lopen, zijn gebaseerd op flutonderzoeken waar echt van alles op aan te merken is. Je kunt geen appels met peren vergelijken. In China bv spelen kinderen met de Tangram, die een fenomenaal gunstig effect heeft op de ontwikkeling van het logisch denken. En de IQ testen bestaan uit puzzels die alleen maar opgelost kunnen worden met logisch denken. Duis de Chinezen scoren allemaal uitzonderlijk hoog.

Ik hap ze weg als zoete koek, die testen. Omdat ik er zoveel heb gedaan, als puzzelgek voor de lol, dat ik al die techniekjes onder de knie heb. Er is geen puzzeltje of ik heb 'm ooit gekraakt op dat gebied. Dus ik zwaai af met een IQ van 170 of hoger. Maar dat is geen reële maat dus. Ik speel gewoon vals.

Evenzo, mensen met maar heel weinig opleiding die bovendien uit een omgeving komen waar de meest idiote sprookjes/v00doo door die hele omgeving klakkeloos worden aangenomen, kunnen nauwelijks logisch denken ontwikkelen. Als ze dan eindigen op 70 zegt dat niets over hun potentiële IQ, maar alles over de educatieve verwaarlozing vanwege de armoede.

Ik erger me dus kapot aan mensen die met dat argument komen aandraven. Want DAT is nou puur racisme, en een hele smerige, geniepige streek bovendien. Maar het intellekt van Gloria ligt ver beneden NAP, dat wel. Hoe die ooit aan een graad is gekomen is me een raadsel. Zal pappie wel voor d'r gekocht hebben of erger. Het enige waar die goed in is, is in oplichten. Een 100% raszuivere querulant, type Silly Vana S.
Ness's avatar
| #255917 | 14-11-2016 01:25 | Ness
De andere kandidaten voor de prijs waren degenen die dit bedacht hebben: http://daisyluther.com/wheres-feminist-outrage-rapemelania-trends-twitter/
Degenen die voor deze wet gestemd hebben: https://www.youtube.com/watch?v=xr3EUoD7Cxw (je moet 'm helemaal bekijken als je de clou wilt snappen)
Facebook: https://www.youtube.com/watch?v=_lzdbWdqJYc (een kwetsend uiterlijk, dat kunnen de special snowflakes niet hebben, dan komen ze safe-spaces tekort op de dagverblijven voor 21-jarigen sry de universiteiten)
Al degenen die zich betaald laten afschieten door een provocateur http://rinf.com/alt-news/newswire/shooting-at-anti-trump-protest-in-portland-police-looking-for-african-american-male-photos/
voor 35 dollar per uur: https://70news.wordpress.com/2016/11/13/craigslist-35hr-for-anti-trump-protesters-in-palos-verdes-trump-golf-course-dress-to-impress-expect-to-stay-10-hours-thats-350-total-another-soros-funded-riot-to-come/
De idioten die denken dat dit grappig is: http://rinf.com/alt-news/newswire/racist-college-students-create-ngger-lynching-group-on-messaging-app/
Martijn Dekker, een feminist https://twitter.com/martijndekker, werkend op hetzelfde kinderdagverblijf als Kwekker.
Maar ja je moet tegenwoordig positief discrimineren, dus Stakker Wekker krijgt de prijs, als driedubbeldwars zielige (vrouw, kroeshaar en matig gekleurd).

Mannen snappen dat niet maar al te sterk krullend haar is een vloek hoor. Ervaringsdeskundige hier. Daarom begrijp ik dat kroeshaar gewoon ERG is. Je kunt er niks mee en het valt niet soepel - het valt helemaal niet - en kammen is geen doen. Daarom voel ik heel soms enige empathie met Silly Vaantjes. Als ze stopt met foeilelijke haarstukjes.
Ness's avatar
| #255942 | 14-11-2016 12:47 | Ness
Oh zeg, de Pil, uitgevonden door vieze blankes, die pil waar vrouwen en huppelkutten als Kwekker hun vrijheid aan te danken hebben, die pil waar échte feministen voor gevochten hebben - want hij mocht niet heh - die Pil moet direkt in de ban. Neem meteen 10 adoptiekinderen in huis en blijf voor de rest van je zielige bestaan thuis, zónder plee natuurlijk en zónder verdere riolering (en zeker zonder elektrische kookplaat en racistische luiers), want dat is ongeveer het werpsel dat je zonder die racistische Pil zomaar gratis van Moeder Natuur had gekregen, Doorluchtige Debiel.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen