Door Ness, Op vri 16 sep 2016 15:02, 2 reacties,    

De auto als wapenZo los je 'ruzies' tussen 2 criminele families op:

Men kan zich afvragen hoeveel overheids- en gemeentegeld hier tegenaan moet worden gegooid om herhaling te voorkomen. Paar miljoen per familie in totaal, alleen al voor de rechtszaken? Dure klantjes allemaal, hoe dan ook. Het enige wat ze *bijdragen* aan de maatschappij is schade, en dat hun leven lang. Want in zulke nesten worden ze om te beginnen op staatskosten (uw kosten) opgekweekt tot ferals, met de zegen van de parasiterende huppelkutterij, die met die kweek de eigen toekomst (liefst op pluche) via smoes-op-leugen-op-excuus-herhaal-recept veiligstelt. En die er zéér wel bij vaart. Alles op Uw kosten, uiteraard. Dus snel op naar de volgende bezuinigingsronde!
Annotaties:
| #254564 | 16-09-2016 16:23 | Ness
Kijk dit is meen ik ons eigen vuil, dat zijn onze eigen tokkies aan het werk. Die zijn het meest bevattelijk voor stemmingmakerij en manipulatie. En de stemming die heerst heet "patatje oorlog". Maar omdat het eigen tokkies zijn, pakken ze elkaar. Dit in tegenstelling tot importtokkies. Die pakken elkaar ook wel maar vooral de gemeenschap zodra de gelegenheid zich voordoet.

De totale kostenpost 'tokkies' (eigen en import) op het budget wordt met opzet opgevoerd dmv gigantische verwaarlozing, en dat is een vorm van werkverschaffing voor de proto-elite. Wie in kringen van huppelkutterij problemen daadwerkelijk probeert op te lossen is meteen zijn/haar baan kwijt. De moraal van wat over blijft verrot dan weer een tandje harder. Dát is waarom Nederland onbestuurbaar is geworden.

Want op die manier wordt ieder maatschappelijk probleem "onoplosbaar", en steden worden vervolgens onleefbaar. Tot mensen het zelf op gaan lossen. Die richting moeten we toch uit, willen we de totale instorting van het financiele systeem dan wel een wereldoorlog overleven. In zo'n situatie zouden de eigen tokkies nog een functie kunnen hebben, maar de importtokkies zijn levensgevaarlijk.
Ness's avatar
| #254565 | 16-09-2016 17:28 | Ness
"moeten we daar de oorlog mee in" was vroeger een gevleugelde uitdrukking. Want men begreep uitstekend wat crisis gevolgd door een oorlog betekende.

Hier zie je 3 ambtenaren 'aan het werk' bij Pauw (even naar beneden scrollen), te weten 2 doorgewinterde parasieten en 1 useful idiot. Dat is schat ik zo'n beetje een doorsnee van het personeel op de burelen van de huppelkutterij tegenwoordig. Het enige wat ik uit het gewauwel en ogengeknipper kan opmaken is dat er wellicht een kickbacksysteem gaande is tussen de producenten van camera's en apparatuur; de producenten van nieuwe technieken op identificatiegebied, de kopers van informatie etc etc en de gemeente, wellicht ook persoonlijk.

Als een patiënt geneest wordt de arts daar financieel niet wijzer van. Als een ambtenaar een probleem oplost dan maakt hij zichzelf overbodig. Dit zijn zg perverse prikkels die rot binnen het systeem in de hand werken, en de resultaten kun je aan der lijve ondervinden, of aanschouwen via youtube of lezen op het nieuws.

Als die twee parasieten nou eens financieel aansprakelijk konden worden gesteld voor de schade die zij hebben aangericht door aantoonbaar ambtelijk falen cq verwaarlozing (tel daar zeker alle kosten in verleden, heden en toekomst bij op die zijn veroorzaakt door snotvlogbloggerneus), dan kunnen zij samen met de rest van de compleet uitgezogen ouwetjes van hun niet-pensioentje genieten later. Dat lijkt me een heerlijk vooruitzicht!
Ness's avatar
aanmelden / inloggen