Door community (initieel vonnegut), Op din 24 okt 2017 21:37, 2 reacties,    

De Bende van NijvelDe Bende van Nijvel


Na meer dan 30 jaar lijkt er nu eindelijk een doorbraak te komen in het onderzoek naar de moorden en overvallen door de Bende van Nijvel. Deze bende zou in de jaren 80 zo’n 50 moorden hebben gepleegd waaronder overvallen op supermarkten waar 28 mensen bij om het leven kwamen. Een oud rijkswachter zou op zijn sterfbed te kennen hebben gegeven dat hij bij de Bende van Nijvel was betrokken. De naam van deze man was 17 jaar terug al bekend bij de onderzoekers maar blijkbaar is alles al die tijd in een doofpot gestopt om hooggeplaatste personen te beschermen. Eigenlijk was het plaatje zoals het er nu ligt al direct rond. Er was een sterk vermoeden dat een groep rijkswachters bij de moorden betrokken waren. Er was eerst een overval gepleegd op een wapendepot van een interventie eenheid van de politie genaamd de Diane eenheid. Volgens de onderzoekers kon die overval niet zijn gepleegd zonder insider kennis. Er werden aanslagen gepleegd op diverse personen met die wapens en later werden dus de overvallen op de supermarkten gepleegd met tactieken en wapens die horen bij een speciale eenheid. Vanwege de geringe buit bij de overvallen was er al direct een vermoeden dat het om pure terreur aanslagen ging en die terreur moest uiteindelijk leiden tot een extreem rechtse politiek overheersing van België. Daarbij zou een groep rond de premier Paul van den Boeynants zijn betrokken. Van den Boeynants raakte in opspraak doordat een vleesbedrijf waar hij bij was betrokken, drugs bleek te smokkelen in bevroren vlees. Een crimineel netwerk van Rijkswachters, criminelen, politici en aan de NAVO gelieerde personen, leken een soort alliantie te hebben gesloten…waar hadden we dat ook al weer eerder gezien…In de jaren en 70 en 80 zagen we het zelfde in Italië waar politici van de Christen Democraten een verbond waren aangegaan met de maffia, het Vaticaan en de CIA wat uiteindelijk leidde tot terreur aanslagen in Italië die honderden mensen het leven kostten en in de schoenen van linkse terreur bewegingen werden geschoven. De Italiaanse premier Andreotti werd beschuldigd van betrokkenheid bij de terreur aanslagen maar werd uiteindelijk vrijgesproken voor een rechtbank. Tijdens deze rechtszaken kwam de naam GLADIO naar voren en die naam kent ieder complot denker ondertussen wel. Het lijkt er sterk op dat de Bende van Nijvel ook onder de Gladio noemer valt.

De waarheid over de Bende van Nijvel zal denk ik nooit volledig naar buiten komen omdat dat zou betekenen dat de hele Belgische staat op haar grondvesten zou gaan schudden en misschien wel het einde van de Belgische staat zou betekenen. Zoals ik het nu inschat zijn er zoveel hooggeplaatste mensen betrokken bij dit schandaal, mensen die er alles aan hebben gedaan om de waarheid toe te dekken en de verantwoordelijken te beschermen dat een volledige waarheid zou blootleggen hoe verrot de Belgische maatschappij eigenlijk wel niet is. Dat laatste kwam ook al naar voren bij het onderzoek naar de Dutroux zaak waarbij duidelijk werd dat een netwerk van hooggeplaatste pedoseksuelen uit de wind werd gehouden.

Nu is het in Nederland natuurlijk niet veel beter. Ook hier worden hooggeplaatste pedo seksuelen uit de wind gehouden. De laatste decennia zijn er vele rechters en topambtenaren bij justitie betrokken geraakt bij pedo schandalen en ook hier hebben we direct na de Tweede Wereld Oorlog een soort communistische zuivering gehad. Aan het eind van WO2 zou de Nederlandse regering er voor hebben gezorgd dat leden van het communistisch verzet tegen de Nazi’s, werden opgepakt en geëxecuteerd. Het meisje met het rode haar, Hannie Schaft, was daar een voorbeeld van. Deze zaak werd ondermeer bekend als de ‘Velser Affaire’.
De misschien wel terechte angst voor het communisme zorgde in heel Europa voor een dodelijke cocktail van maffia, politiek en rechts extremistische elementen binnen politie en leger, wat resulteerde in honderden doden bij terreur aanslagen. Een typisch voorbeeld van het middel dat erger is dan de kwaal.

Een waarheidscommissie zou misschien geen slecht idee zijn voor België om deze inktzwarte bladzijde uit de Belgische geschiedenis te kunnen om slaan maar ik vrees dat de onthullingen over de sterfbed bekentenis ook deze keer weer zachtjes zullen vervagen en de nabestaanden wederom met een kluitje in het riet zullen worden gestuurd. Sommige waarheden kunnen het daglicht echt niet verdragen…
Annotaties:
| #261117 | 25-10-2017 09:31 | Best Well
Net zoals operatie Gladio (-B)
Het geeft maar weer aan dat overheden geen maatregel schromen om hun doelen te verwezenlijken.

zie de reacties onder:

http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/anne-faber-moord-is-nog-steeds-een-verhaal-zonder-enig-geloofwaardig-bewijs/
Best Well's avatar
| #261119 | 25-10-2017 21:01 | Donkerdoorn
Het optreden van de bende van Nijvel (erg onlogisch) samen met de Belgische politiek in die tijd maakt de Gladio-theorie zeer waarschijnlijk (logisch).
Donkerdoorn's avatar
aanmelden / inloggen