Door ouwe knar, Op zat 2 sep 2017 12:48, 3 reacties,    

De Borg rukken opInpluggen in ‘the cloud’ wordt steeds normaler.
Van handables (ifone) naar wearables (Google Glass) naar implantaten in het lichaam, naar slimme nanoparticletjes die zich in de hersenen nestelen. Het zou de mens toegang geven tot oneindige kennis, IA wel te verstaan.

Kijken we nu naar Google, Facebook, Twitter, dan zien we dat daar steeds meer gecensureerd wordt. Hoe zit het dan met toegang tot oneindige kennis? En is AI een oplossing voor alles dat ons mens maakt. 2D die 3D gaat oplossen? Oplossen in de zin van verbeteren maar ook in de zin van verdunnen en verwijderen. Vindt AI ons mensen, straks nog wel noodzakelijk? Van mensen van vlees en bloed naar de nieuwe mens: Transhumanisme.

Als we kijken naar de pas gebouwde campus van Apple dan valt niet alleen de grootsheid op, maar ook het in zichzelf gekeerde.
Er komen steeds meer berichten naar buiten dat de werkgemeenschap van Google verworden is tot een enge onleefbare wereldvreemde sekte.

Is de huidige rampspoed in Texas, dat de euvele moed had om zelf hun goud te willen beheren, toeval? Sommigen beweren dat het lot in deze, een handje geholpen is. Zijn de natuurlijke weersfenomenen waar het dwarse Californië last van heeft een gevolg van sneaky weer manipulaties?

Zijn wij straks allen aangesloten op Darpa in plaats van de reële wereld. Meer Wifi, meer elektrische auto’s die de officieel zo verafschuwde CO2 uitstoot groter maken en de afvalberg ook groter. Zoals ook de electrosmog. Electrosmog, dattum met elektriciteitsstroompjes in lichaamscellen, en lichaamseigen frequenties.
Het Afrika dat barstte van de potenties en levensenergie wordt kapot gemaakt en Europa moedwillig overspoeld met economische vluchtelingen uit dit Afrika. Culturen, genders, religies, gezinsstructuren, privacy, landsgrenzen, onaantastbaarheid van het lichaam, alles gaat op de schop.
Kortom, het lijkt wel of het net zich aan het sluiten is.

Voor meer ideetjes zie
https://www.youtube.com/watch?v=pNJph3d5zak (David Icke - You Won't Believe What Facebook Are Doing Now!)
En Martin Vrijland (http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/spraak-boeken-muziek-films-games-en-het-internet-de-exponentiele-babilonische-spraakverwarring/, en http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-vrijheid-van-meningsuiting-van-spreken-en-van-denken-kan-binnen-een-jaar-weg-zijn/) .
Natuurlijk gaat niemand u vertellen hoe het allemaal precies zit, dat moet u zelf uitvogelen.
Annotaties:
| #260666 | 02-09-2017 13:05 | ouwe knar
Oeps, de term DARPA is gevallen, daar gaat de performance van zap, en de wereldrang op https://www.alexa.com/siteinfo/zaplog.nl daalt daar nog ietsje sneller. In ieder geval bestaat Nederland hier (alweer) niet meer.
ouwe knar's avatar
| #260667 | 02-09-2017 14:03 | ouwe knar
Pharmaceutical companies and government agencies are furiously researching bio-electronic medicine or tiny implantable devices that interact with the body's natural electrical signals. Led by GlaxoSmithKline and DARPA, researchers wish to move far beyond heart pacemakers and employ devices the size of a grain of rice to interface with the peripheral nervous system to treat a host of diseases including epilepsy, Parkinson's, rheumatoid arthritis, obesity and more without the side effects of drugs or the pain of surgery. Other researchers propose microchipping drugs to track compliance and give real time feedback on the inner workings of the body.
https://www.sott.net/article/360809-The-Health-Wellness-Show-The-Brave-New-World-of-Electroceuticals-and-Medical-Implants

Hoe meer 'te verhelpen' aandoeningen hoe beter: https://www.sott.net/article/360806-British-Dental-Association-calls-for-all-school-children-to-be-given-HPV-vaccine-despite-their-ineffectiveness-and-high-rates-of-dangerous-side-effects
WTF tandartsen?
ouwe knar's avatar
| #260669 | 03-09-2017 17:41 | Unseen
Er is zelfs een eigenaar van een, van wat was eens, een complottersite die vanwege financiële overtuiging ook het borg principe heeft omarmt? En toen dat me sliep, de pijp aan Maarten gaf? http://zaplog.nl/zaplog/article/zappers_het_is_nu_of_nooit_help_me
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen