Door Ness, Op din 20 jun 2017 10:11, 4 reacties,    

De dronken Schot ruikt geen rat


Ja, en toen was er ineens een terroristische aanslag die wellicht geen aanslag was, vergezeld van vreemde verhalen over een dode die al dood was voordat de aanslag plaatsvond. Bij rechtgeaarde complottertjes zouden de haren nu recht overeind moeten gaan staan, want deze zaak riekt naar opzet en toneelstukjes compleet met souffleur (Maar 1 ambulance? Maar die was toch al aanwezig voordat het gebeuren plaatsvond? Raadsels, raadsels...) Er zijn alternatieve verklaringen te bedenken die aan alle facetten van deze zaak voldoen, en daarover speculeren is op z'n minst goede hersengymnastiek. Motieven voor een dergelijke valse vlag liggen welhaast voor het oprapen. Een burgeroorlog zou de VEROORZAKERS van alle immigratie-ellende wel heel goed uitkomen. Want dan moet er wel ingegrepen worden, zodat allerlei akelige dissidenten wegens 'rechtsextremisme' de cel in verdwijnen of, wat waarschijnlijker is, van het internet worden geschopt.

Hier een alternatieve verklaring: een klootzakkerige Brit uit Cardiff die zich vaak bezig houdt met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen wordt gevraagd zich op een bepaald tijdstip bij een moskee in Londen te vervoegen voor personenvervoer - wellicht illegale of gezochte personen. De man huurt een busje en vertrekt, en vraagt onderweg aan behulpzamen waar die - overigens in een hele kwade reuk staande - moskee zich precies bevindt. Daar aangekomen slaat de schrik hem om het hart want hij wordt uit het busje gesleurd en in elkaar getimmerd volgens vooropgezet scenario, terwijl acteurs zielig op de grond liggen te kreunen, rijkelijk besproeid met tomatenketchup. De rest volgt vanzelf. De patsy wordt ingerekend en afgevoerd; de pseudogewonden worden via bevriend ambulancepersoneel afgevoerd naar bevriende ziekenhuizen, alwaar er verder geen haan naar kraait, met de politie 'none the wiser'. Alles wat Patsy vanaf nu zegt kan worden toegeschreven aan uhm, zeg maar hallucinante onwelwording.

Voor de verdere afwerking van deze hoe dan ook vrij opzichtige reclame voor asielige booslims: De experts zijn er nog niet uit, al wordt aan alle kanten geknaagd aan de definitie van 'terroristische aanslag. De man riep - volgens getuigen - 'ik wil alle moslims vermoorden' of woorden van gelijke strekking. Let wel, hij zei - alweer volgens getuigen - ik, niet wij, en dat geeft geen blijk van een groepsgebeuren, iets wat bij een terreurdaad toch een vereiste is. Maar goed, als hij alle moslims wil vermoorden is hij nog wel een tijdje bezig want dat zijn er nogal wat - 1.600.000.000. Zo iemand is op z'n minst het zicht op de werkelijkheid kwijt. De vraag is echter of hij dat wel riep. Beelden en geluid van video's kunnen ook anders geïnterpreteerd worden; alles hangt af van de context, die in dit geval wordt geleverd door de verzamelde Ramadanners, want de rest van de bevolking ligt natuurlijk te maffen. Morgen weer vroeg op enzo..

Ik kan het natuurlijk helemaal fout hebben met deze alternatieve versie. De Brit kan in een opwelling hebben gehandeld, eventueel zelfs veroorzaakt door gerommel met anti-depressiva medicijnen, die frappant vaak leiden tot opzienbarende massamoord-toestanden, vaak gevolgd door zelfmoord. Maar ook als dat niet het geval is kan ik begrip opbrengen voor de woede van de man, net als Ebru Omar en vele anderen - maar niet voor willekeurige moord op willekeurige omstanders uiteraard.

Opmerking (scroll naar beneden voor quote):
"Waarom mogen mensen van verschillende achtergronden en geloven niet gewoon naast elkaar leven? De een gaat naar een synagoge, de ander gaat naar een moskee en de ander gaat weer naar een kerk. Laat mensen bidden waar zij willen." <-- Blijkbaar bidden alle mensen? Blijkbaar zijn zij allemaal te classificeren als gelovige, volgens de aldaar verzamelde graftakken? Dat is vreemd in een land waar een fors deel van de bevolking op zijn minst agnost, zo niet volslagen atheïst is.

U vraagt zich nu wellicht af waar dan toch de link zit met dronken Schotten. Nou, je vraagt je onwillekeurig af wat die speels huppelende mannekes in witte soepjurkjes niet dragen onder dat gewaad. Of, op z'n Schots, *what they don't wear beneath their kilts*... Hopelijk is het nog toegestaan hierover te speculeren of er vragen over te stellen. Want niets is wat het lijkt, zeker niet wanneer collectieve emoties als een dronken vlies over de collectieve waarnemingen liggen...
Annotaties:
| #260024 | 21-06-2017 10:05 | Ness
**de man uit Cardiff kan ook naar Finsbury Park zijn gelokt voor een ander 'klusje' naast de moskee. In patsy gevallen wordt het slachtoffer cq 'de dader' vaak vooraf uitgekozen. De *daders* van de aanslagen in de Londense metro op 7/7 zijn wellicht op die manier aan hun eindje gekomen.

In Irak en omstreken gaf 'men' vaak een man met een boodschap of klus een met zware springstof gevulde auto mee die dan op afstand tot ontploffing werd gebracht op een drukke markt of verzamelpunt. En huppakee, weer een terroristische ploflim erbij. Ook de *burgeroorlog* tussen shia en soennie in Irak is op die wijze gestart, waarbij Britten en Amerikanen een of andere heilige moskee hebben opgeblazen. Ja en dan kun je wachten op een neergaande spiraal van nooit meer eindigende wraaknemingen. En dat is de rat die ik ruik hier. Want die stomme Oiropeanen zijn niet tot heftige wraakpogingen te branden lijkt wel. Beetje met varkenskoppen zeulen of vuurwerk tegen een moskee, ofschelden en afzeiken op het net, en daar blijft het dan bij. Zo komt de oorlog natuurlijk niet op gang heh
Ness's avatar
| #260037 | 22-06-2017 20:25 | Ness
Ah eindelijk een update: http://www.ad.nl/buitenland/doodsoorzaak-moskeeganger-londen-toch-aanslag-met-bestelbus~a613a1f2/
Nu heeft het VK een reputatie hoog te houden als het gaat om vervalste autopsies: https://www.theguardian.com/politics/2013/jul/16/david-kelly-death-10-years-on
Dus staat het een ieder vrij hier geen donder van te geloven, ook al ligt er in diverse filmpjes wel echt een dooie op de grond (terwijl de rest gespeeld lijkt). Hetzelfde geldt voor de opmerking dat er nog 2 gewonden in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen. Alweer, zijn er mensen die zulke info ooit natrekken? Wat is de bron van die info? De STAAT?

Een alternatieve versie kan zijn dat de dode een zwerver was, die met opzet voor de wielen van dat busje is gegooid. Is er een identiteit bekend? Er wordt nl gesuggereerd dat hij een moskee bezoeker was, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Maar goed, het zijn maar theorietjes, die tevens van geen belang zijn. Want zou alles kloppen, dan nog zullen maar weinig mensen de dader navolgen. Het is een uniek incident. Zo snel krijg je apathische Westerlingen zonder overlevingsinstinct niet op stang - en zo'n daad wordt terecht afgekeurd, want dat 'oog om oog tand om tand' gedoe leidt alleen maar tot chaos en ellende en dat lusten mensen niet Dat is na al die Arabische toestanden wel overduidelijk. Er zijn veel betere en niet-geweldadige methoden om je puntje te maken.

Het is overigens niet mijn bedoeling om een nieuw complotje in de wereld te helpen, maar om mensen te laten nadenken over wat zij MENEN te zien als de context reeds gegeven is. Berucht is het filmpje van de Iraanse demonstrante Neda, die terwijl ze dood lag te gaan zichzelf nog even flink met ketchup besproeide. Het werd op CNN getoond, en niemand die het zag.. https://www.youtube.com/watch?v=E18bWaQL-A0&bpctr=1498161066
Ness's avatar
| #260038 | 22-06-2017 21:24 | Ness
Dat vergeet ik steeds te zeggen, over die opwelling.... Stel de man ergerde zich aan al die mensen op straat voor no apparent reason omdat hij de dode of halfdode niet zag liggen (het was een donker hoekje), en hij kreeg een ram'mderdanmaarin aanval in de veronderstelling dat men wel opzij zou gaan, dus ook degenen die zich over de man hadden gebogen... Het is bekend dat bij het blokkeren van wegen met haastige automobilisten het bloed binnen de seconde kookt, vooral als daar een massa gebaarde booslims in jurkjes staan te gebaren, te schreeuwen en te handwapperen.

Punt is dat we de ware toedracht (de feiten gecombineerd met het verhaal van die man zelf en dat van onpartijdige omstanders) niet zullen gaan horen als de zaak op enige manier voor propaganda kan worden gebruikt. Onwelwordig 2.0 zeg maar.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen