Door community (initieel Antares), Op vri 2 sep 2016 08:03, 2 reacties,    

De geboorte van een nieuw soort mensDocumentaire door Alan Hart waarin het zionisme wordt gevolgd vanaf het eerste begin tot en met het etnisch zuiveren van Palestina.

Vanaf de conceptie van het zionistische idee van het stichten van een 'thuisland' voor joden in Palestina stond vast dat de Palestijnen zouden moeten verdwijnen. Palestijnen zijn de enigen die aan het zionistische plan legitimiteit hadden kunnen geven door ermee in te stemmen voordat de staat Israël eenzijdig zou worden uitgeroepen, maar zij werden genadeloos aangevallen. Alle besluiten zijn genomen door buitenstaanders zonder instemming van de oorspronkelijke bewoners en zijn daarom niet rechtsgeldig.
Annotaties:
| #254281 | 02-09-2016 16:38 | Ness
"Our race is the Master Race. We Jews are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."."

(Israeli Prime Minister Menachem Begin in a speech to the Knesset quoted by Amnon Kapeliouk, Begin and the Beasts," New Statesman, June 25, 1982))


Door joodse lobbygroepen, oververtegenwoordigd op sites al wikipedia, wordt gesteld dat Begin deze uitspraak nooit heeft gedaan. Maar hij komt van een insider en gerenommeerde Israelische (joodse) journalist.

Check https://desertpeace.wordpress.com/2008/03/29/zionism-is-the-cause-of-rising-islamophobia/
en
http://www.scoop.co.nz/stories/HL0907/S00025.htm

Ik ga er vanuit dat Begin dit gezegd heeft, want hij zegt niets nieuws. Het zionisme is op de talmoed gebaseerd en die talmoed staat vol met dit soort kretologie.

Een religie is wat het is, een oud historisch gegeven. Het is maar wat mensen ervan maken. Judaïsme is gekaapt door grote griezels, evenals de Islam, maar al veel eerder. De puinhoop in Israel is het voorspelbare gevolg. Wat mij betreft mogen ze daar collectief de zee in zakken; het is een tehuis voor ongenezelijke religieuze gekken. En dat heeft dan weer niets met Islam te maken of met de Palestijnen, wiens legitieme zaak OOK gekaapt is... door de Arabische maffia, voor propaganda-doeleinden.
Ness's avatar
| #254282 | 02-09-2016 17:19 | ..................
Dat zionisme was geen joods idee.
Socalljews zijn eigenlijk diegene die zelf gebruikt worden door christenen/hun bijbel.Al denken ze het voor zichzelf te doen.

Lees oude testament over de eeuwige verbanning uit israhel.
Het nieuwe testament heeft het over de duivel/tegenpool die de wereld van god wilde evenaren,en ook dat israel terug claimen.
Eigenlijk is het nieuwe testament en koran een valse ideologie,om israhel levensvatbaar te maken,wat dus de duivel/tegenpool wil bereiken.
Zie dus als voorbeeld het nieuwe testament,waarin israel toebehoort aan de hebreeuwers/volk van israel,terwijl zij weten dat HUN god hen voor altijd heeft verbannen uit het land of israel.
Koran idem dito die erin vermeld dat israel toebehoort aan de joden/volk van israel,terwijl dat niet waar is..
aanmelden / inloggen