Door community (initieel Best Well), Op zon 20 maa 2016 17:13, 1 reacties, nieuws

De Giftige Geschiedenis Van MonsantoIn het licht van het aankomende referendum over het EU-verdrag met Oekraïne hier een stuk geschiedenis over Monsanto als een van de geheime belanghebbenden bij het associatie-verdrag.

Monsanto wordt op 16 oktober 2016 door internationale voedsel- en landbouworganisaties voor een Internationaal Tribunaal in Den Haag gedaagd voor misdaden tegen de natuur, mensheid en wegens ecocide. Hier een korte geschiedschrijving over deze multinational die ook wel Monsatan wordt genoemd.

1901: Het bedrijf wordt opgericht door John Francis Queeny, lid van de Knights of Malta, getrouwd met Olga Mendez Monsanto naar wietoxiclove-300x272 Monsanto Chemical Works wordt vernoemd. Het eerste product van het bedrijf chemische saccharine, een kunstmatige zoetstof, wordt verkocht aan Coca-Cola. Het introduceert ook caffeine en vanille aan Coca-Cola, en wordt een van de belangrijkste leveranciers van dit bedrijf.

Annotaties:
| #249083 | 20-03-2016 17:54 | Appie
Dit is de reden waarom de politici de druk opvoeren. Economische belagen.

Zelfs in Buitenhof vandaag: facistische partijen regeren de boel.

Met deze mensen willen we samenwerken?!

Na Turkije denk ik dat de EU, geopolitiek gezien, een speelbal is geworden. Is dit erg?

Denk het niet. Na honderden jaren de wereld misbruikt te hebben (in samenwerking met de VS) krijgen we eens wat klappen terug. Het incasseringsvermogen van de EU is laag, wen er maar aan, binnenkort lopen ook bruinhemden door de straten van de EU!
Appie's avatar
aanmelden / inloggen