Door ouwe knar, Op vri 22 jul 2016 02:08, 24 reacties, citaat / intro / linkdump

De grootste moordmachine in de geschiedenisAls men aan massamoord denkt, schiet Hitler te binnen. En als niet Hitler, dan misschien Stalin, Tojo, of Mao. ... Echter, de waarheid is dat islam meer doden op zijn geweten dan wie dan ook van deze, en ze zelfs ‘bij elkaar opgeteld’ met gemak verslaat in aantallen en wreedheid.

De enormiteit van de slachtpartijen van de 'religie van de vrede' gaan zo ver elk begrip te boven dat zelfs eerlijke historici de schaal hiervan over het hoofd zien. ... is islam de grootste moordmachine in de geschiedenis van de mensheid, niks uitgezonderd.

Lees verder op:
https://fubar.mobi/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/ ...
Annotaties:
| #253309 | 22-07-2016 06:10 | loveulongtime
Fout. Luchtvervuiling eist de meeste levens. Zonder luchtvervuiling zouden we allemaal gemakkelijk 100 jaar oud worden. Kortom iedereen gaat dood aan luchtvervuiling.
| #253311 | 22-07-2016 08:20 | Ness
Meh
Body counts werken niet echt, OK.
Zeker niet in de loop der eeuwen. Je moet niet alleen naar absolute doden kijken, maar ook naar relatieve.Hoeveel procent van de bevolking kwam om? (50 miljoen op een bevolking van 500 miljoen is toch wat anders dan 50 op 75 miljoen). De monotheistische godsdiensten - zowel christendom, islam als jodendom - zijn genocidaal van aard.

Alle mensenstammen zijn dat, en godsdiensten zijn in de grond van de zaak volledig uit hun krachten gegroeide stammen. Vroegaah had iedere stam z'n eigen godsdienst. Als je buren jou teveel beconcurreren, moordt je ze uit. Ach, zo gaat dat in het dierenrijk.

Mensen zijn roofdieren. Het zou al veel schelen als mensen zich dat realiseerden. Dan kunnen ze ook meteen 'goede bedoelingen' als bv het brengen van vrijheid en democratie in het juiste licht zien. Wie boven z'n roofdieraard wil uitsteken zal zich eerst het een en ander over het eigen gedrag moeten realiseren. En daar zijn godsdienstigen niet echt sterk in.
Ness's avatar
| #253319 | 22-07-2016 16:22 | Ness
Over die stammen: In India had iedere stam ook een eigen godheid, of meerdere - hele families zelfs en ook vormen van animalisme - en daar is uiteindelijk 17 of meer verschillende soorten hindoeisme uit voortgekomen. Maar het zijn polytheisten met een heel andere opvatting van god. Niet te vergelijken met mono's.

Lord Krishna, de uitvinder van de jihad, werd gepushed als aanvoerder van monotheisme, wellicht vanwege de opkomst van het christendom. Maar ja d'r moet altijd een vrouw bij, een shakti: https://www.youtube.com/watch?v=8R07ydDo9OM
Lees ook de Bhagavad Gita.
Ness's avatar
| #253320 | 22-07-2016 17:59 | Zinoco
Waarom kunnen we niet accepteren
dat we niet weten wat we hier doen ?
| #253321 | 22-07-2016 18:12 | Zhen
@Ouwe Knar: goed werk!

Ook ik ben nu eindelijk om, en heb nu goed begrepen dat het helemaal fout zit met Islam als religie. Het is minstens zo gevaarlijk als zionisme. Het aantal doden dat Moslims op hun geweten hebben moet je wel even tellen over de afgelopen 15 eeuwen. En dan loopt het razend hard op! Tel daarnaast verder erbij op alle leed en ellende die het heeft veroorzaakt, met of zonder lijken.

Momenteel is dus het grootste verschil tussen mij en G. Wilders enkel nog dat hij het nooit over die Zios heeft ;P

Eigenlijk zou Islam in het westen verboden moeten worden, het roept namelijk uitdrukkelijk op tot geweld en moord (zonodig na provocatie) van niet-moslims (zoals de meeste lezers van Zaplog).

Maar aangezien je het beste een religie niet verbiedt, en ook niet echt kunt verbieden, zou men ervoor kunnen kiezen om dan tenminste moskeen te verbieden, en zo ook het publiekelijk citeren van koran en hadith teksten die aanroepen tot geweld en moord (zonodig na provocatie, zoals in Koran versen 2:191, 5:33, 9:12/14, 9:5, 9:123, 33:61 en meer).

Er bestaat geen "gematigde" en geweldloze Islam. Terreur en geweld zijn integraal onderdeel van het islamitische dogma. Mensen die ter verdediging van Islam beweren dat de Koran niet tot geweld oproept maar hooguit enkel tot zelfverdediging, zijn volkomen abuis of misleiden opzettelijk, aangezien er passages zijn die dat wel degelijk expliciet doen (zoals Koran versen 9:29, 9:73, 66:9, 9:123, 8:39, 3:151), en de gewelddadige "zelfverdediging" ook al dient te gebeuren wanneer iemand slechts (op respectueuze wijze) kritiek uit (denk bijv. aan Theo v Gogh).

Verder geldt dat de Koran eeuwig en onveranderlijk is, want van "God" (volgens de sekteleider Mohammed). Dus dit aanroepen tot terreur en geweld zal NOOIT verdwijnen, tenzij de hele religie verdwijnt.

3 links die bij mij onlangs enkele oogkleppen hebben afgegooid:

https://www.thereligionofpeace.com/pages/muhammad/life-of-muhammad.aspx
https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/quran-hate.aspx
https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/violence.aspx

Neem vooral de tijd om de citaten te checken in diverse Koran vertalingen (in diverse talen doen kan ook helpen). Het kan soms flink schelen, en wat bij de een onduidelijk is kan de andere geheel duidelijk maken.
Zhen's avatar
| #253322 | 22-07-2016 18:20 | Zhen
Ness schreef:
De monotheistische godsdiensten - zowel christendom, islam als jodendom - zijn genocidaal van aard.

Dat het christendom genocidaal "van aard" is, moet ik tegenspreken. Let wel, ik ben geen aanhanger ervan.

Het feit is dat je nergens in het nieuwe testament een oproep tot moord of genocide kunt aanwijzen, en al helemaal niet jegens niet-christenen. Het oude testament is andere koek, maar is in beginsel niet christelijk (maar joods).

Dat er ooit kruistochten zijn georganiseerd valt best te begrijpen als je oprecht kijkt naar hoe gevaarlijk en destructief Islam is. Het aanvankelijke excuus voor het zenden van de Tempeliers was dat ze reizigers dienden te beschermen. Misschien was het slechts een cover voor het bezetten van de regio. Valt te bezien. Verder echter geen genocide te noemen, maar "gewoon" een oorlog.

De andere grote beschuldiging betreft de vermeende inquisitie. Welnu, dat blijkt volgens diverse onderzoekers heel zwaar overdreven, en is de afgelopen eeuw vooral gebruikt om de katholieke kerk te discrediteren. Het was natuurlijk helemaal geen leuke tijd, maar een genocide? Beslist niet. Thans zo snel geen relevante links bij de hand. Zoek zelf iets wat je licht.

Iets heel anders: is die etter feniksnut inmiddels oficieel geband? Of is hij slechts met vakantie? Ik had me voorgenomen niet meer te posten totdat hij geband is, en als dat niet is gebeurd dan zal dit er een uitzondering op zijn.

Give me hope ! ;)
Zhen's avatar
| #253326 | 22-07-2016 21:51 | Zhen
Ness schreef:
De monotheistische godsdiensten - zowel christendom, islam als jodendom - zijn genocidaal van aard.

Voor de volledigheid ook nog iets over de conquistadores, en het vermoorden van noord amerikaanse en canadese indianen: welliswaar grotendeels door christenen, maar allemaal niet strict religieus gemotiveerd, en gewoon niet gebaseerd op religieus dogma, wat het grote verschil met Islam en zionisme is.
Zhen's avatar
| #253335 | 23-07-2016 07:41 | liedetecter
Give me hope ! ;)
Direct maar de grond inboren ...
Gebruiker feniks was: laatst actief op don 21 jul 2016 18:30
| #253336 | 23-07-2016 07:46 | liedetecter
Zeker geen ban gehad dus ... Spees lulde weer eens uit z'n nekje.
| #253339 | 23-07-2016 09:00 | Zhen
Damn... jammer. Zonde van dit blog.

Eigenlijk besloot ik te definitef stoppen toen ik zag dat jij (LD) was geband, want dat was gewoon tezeer verkeerd geschoten van Zaplog moderator Patman. Maar dat is dus kennelijk ingetrokken, wat op zich een goede zaak is.

Maar zolang Patman meent feniks niet te moeten bannen, dan maakt hij enerzijds daarmee duidelijk niet veel te begrijpen van disinfo tactieken, en anderzijds dat het grenzeloos verspillen van tijd en energie hem geen moer kan schelen.

Wat doe ik hier dan nog?

Jammer. :(

Ik zie dat de lijst actieve leden langer dan ooit is - NIET!

Ik wens jullie desalnietemin allemaal het beste ;)
Zhen's avatar
| #253340 | 23-07-2016 09:06 | Jan Verheul
Beste Zaploggers,

U kunt twee dingen doen:
1.Oprecht de waarheid zoeken en zodoende in staat zijn om "de waarheid te vertellen en de duivel in beschuldiging te stellen." ( De opdracht die Gerard Menuhin aan ons geeft: tell the truth and shame the devil..)
2. U laten misleiden door de duivel, en zijn leugens aan de wereld te vertellen.

U doet het tweede.

U kiest als bron een website ( Fubar ) waar nergens een kritisch woord over Israel te vinden is, maar dat vol staat met links naar pro-Israel propagandisten.

Tja, dan ga je onzin beweren natuurlijk. Dan word je een radartje in de moslim-bashing industrie.

Dan ga je mensen als Daniel Pipes als bron nemen.
( Daniel Pipes schreef dat het aan te raden was om telkens de verliezende partij in Syrie te helpen, opdat de moslims elkaar nòg langer konden uitmoorden. Geheel volgens de Oded Yinon strategie dus.
http://www.washingtontimes.com/news/2013/apr/11/the-argument-for-assad/ )

Prof., R.J. Rummel heeft zijn leven gewijd aan inventarisatie van het aantal slachtoffers van 'moord door eigen regering', Democide.
Uit zijn werk blijkt dat de Islam regeringen opmerkelijk weinig mensen vermoorden. Zeer weinig in vergelijk met anderen. http://www.hawaii.edu/powerkills/20TH.HTM

Ouwe Knar gelooft de mensen van WC eend: "Wij joden weten dat de moslims boosaardig zijn."

Dat is natuurlijk kennis die geen snars waard is, Ouwe Knar.
Je zoekt natuurlijk naar de medewerker van WC eend die zegt: Volgens mij verkoopt de concurrent beter spul.

Propaganda is gemakkelijk: er zijn altijd wel 'wetenschappers' te vinden die beweren wat jij wil horen.
Zo heeft de volledig onbekende Belgische 'deskundige' Koenraad Elst ooit geschreven dat de moslims 80 miljoen Indiers hebben gedood.
Hoe weet hij dat? Omdat het bevolkingsaantal met 80 miljoen was gezakt. Is dat een bewijs? Als dat zo is, dan heb ik een contra bewijs: wetenschapper Angus Maddison zegt dat de bevolking niet met 80 miljoen af nam, maar met 35 miljoen toe nam in die periode.
http://xevolutie.blogspot.nl/2011/01/104-de-agressieve-islam-spanje-en-india.html
| #253344 | 23-07-2016 10:33 | liedetecter
[offtopic]
Maar zolang Patman meent feniks niet te moeten bannen, dan maakt hij enerzijds daarmee duidelijk niet veel te begrijpen van disinfo tactieken, en anderzijds dat het grenzeloos verspillen van tijd en energie hem geen moer kan schelen.


Yep, zoiets ... en het laatste kan je alleen zelf wat aan doen via je keuzes.

Wat doe ik hier dan nog?

Je zou uit kunnen leggen wat jij ervan geleerd hebt. -;)

Feniks is niet bijster intelligent. Dat heeft waarschijnlijk alles met zijn slechte wetenschappelijke maar doorwrochte professionele trollen opleiding te maken. Meeste mensen hebben dat hier ergens toch door elkaar gehaald door hem te blijven afschilderen als iemand die het uit eerlijke (zij het een misleidde) overtuiging zou doen ....

Maar dat soort klaasvaak zand strooien, dat hoort nu eenmaal bij het hasbara vak en laat zien hoe en waarom het effectief is (en ook wat je er tegen kunt doen).

Pure desinfo artiest i.m.o .. en dat het flink bij hem moge rotten -;)

Kan nog zijn dat hij even een tijdelijke ban heeft gehad, maar meestal kondigt Patrick dat met veel bravoure aan, dus denk het niet hoor ...
[/offtopic]
| #253351 | 23-07-2016 12:16 | Antares
Als het wordt gewaardeerd dat iemand is opgestapt dan zou ik daar niet voortdurend op terugkomen. Tenzij je wilt dat ...

@Jan Verheul
Chapeau! Daniel Pipes is om te kotsen.
Antares's avatar
| #253352 | 23-07-2016 12:26 | Antares
Aleksandr-Solzhenitsyn-Image-Quote.jpg

original.jpg
Antares's avatar
| #253354 | 23-07-2016 14:05 | Zhen
[offtopic] liedetecter schreef:

Zhen schreef:
Wat doe ik hier dan nog?

Je zou uit kunnen leggen wat jij ervan geleerd hebt. -;)

Welnu, het is een duidelijke demonstratie geweest hoe een farma trol een website met goede mogelijkheden en enkele goede bijdragen wel degelijk kapot kan krijgen, als er niet ferm en doortastende tegen wordt opgetreden door de moderator. [ontopic]Het is een beetje net als met Moslims: als je ze niet radicaal lip op stuk geeft, en ze niet zegt op te rotten als ze weer eens klagen over beelden of affiches van naakte vrouwen en dergelijke, dan is voor je er erg in hebt door hen de fun uit de buurt weg gewerkt.[/ontopic]

Zoals het is gegaan en e.e.a. voorlopig ervoor lijkt te staan rijst bij mij toch de vraag in hoeverre Patman in deze kwestie vanwege zijn subsidie aanvragen excessief vrij spel heeft gegeven aan "de vijand" (i.e. pharma disinfo), om vooral maar het beeld te kunnen geven "neutraal" - en subsidie waardig - te zijn. Foute keus! Zo zal het nooit wat worden. De subsidie zal er toch niet komen, en het gewenste publiek zal meer en meer weg blijven.

Dus de vraag zal zijn - over een jaar of drie - wat Patman hiervan heeft geleerd...

Antares schreef:
Als het wordt gewaardeerd dat iemand is opgestapt dan zou ik daar niet voortdurend op terugkomen. Tenzij je wilt dat ...

Zolang de trol nog rondwaard kan deze z'n schade blijven aanrichten, en doet hij dat ook in weze, aangezien mensen minder geneigd zijn om nieuwe bijdragen te plaatsen, met name over bepaalde onderwerpen.

Verder moest ik even weten wat de stand van zaken is. Jammer genoeg dus nog steeds niet opgelost. [/offtopic]
Zhen's avatar
| #253355 | 23-07-2016 14:10 | Zhen
@Jan Verheul: hoezo is er in mijn reactie geen kritiek op Israel (c.q. zionisten) te lezen? Zie de eerste 2 paragraafjes van reactie #253321.

Het hoofdartikel is overigens niet van Fubar, maar van http://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html door ene Mike Konrad, die ook over Israel/zionisten beslist kritisch schrijft. Zie
http://www.americanthinker.com/author/mike_konrad/

Dat neemt niet weg dat er eventueel enkele misvattingen worden vermeld in het artikel. Alle berekening worden opzichtig en zonder schroom naar boven afgerond om de eindscore zo hoog mogelijk te krijgen.

Het werk van Rummel dwingt zeker respect af, en het artikel op Xevolutie noemt zaken die stroken met wat ik al wist. Dus je kritiek op het hoofdartikel is waarschijnlijk terecht, zij het enigzins gechargeerd.

Op Xevolutie valt te lezen:
Waar het mij om gaat: de Inval in Spanje door de Mooren was geen agressie die de Mooren zelf bedachten, maar het was op uitnodiging van de joden.

Dit strookt met wat mij is verteld, en het is in feite precies wat er gedurende de 2e helft van de 20e eeuw in alle Europese landen is gebeurd.

Dit is gebeurd met volle steun van de vrijmetselaarij, die naar mijn mening dan ook een "geheime" sekte is die feitelijk door Joden wordt gecontroleerd (maar officieel door Protestanten is opgericht). Aangezien de vrijmetselaarij overal te vinden is in de Europese politiek, wordt systematisch gedaan alsof Islam niet het probleem is, maar dat het racisme van Europeaanse autochtone bevolking het werkelijk probleem is. Flauwekul natruulijk, als je het eenmaal hebt begrepen.

Hoe dan ook, hoeveel doden en ellende moslims dan ook in detail op hun geweten hebben, Islam is beslist een "religie van de dood". Lees de Koran. Check om te beginnen de versen die ik noem en de links die ik geef. Als je dat gedaan hebt, probeer dan nog eens te beweren dat Islam niet een "religie van de dood" is.

Vanwege het achterlijke en absoluut niet te reformeren dogma van de Islam en de constante mind-control die het practiseren ervan veroorzaakt, zijn moslims ideale patsies voor de occulte netwerken die hen vrij spel geven in Europa en ander landen.

Om met Sibel Edmonds te spreken, moslims zijn integraal onderdeel van "Gladio B", of Gladio v 2.0. Zie ook https://www.youtube.com/playlist?annotation_id=annotation_3239341673&feature=iv&list=PLN6xa7kD9dZ_qXHAmm4dx-Bqqy10mSVDZ&src_vid=SkPJ1Kh-o_A

Persoonlijk ben ik er te lang aan voorbij gegaan, gelovend dat de meeste moslims vrome "vrede" wensen. Het zit echter eenvoudigweg niet in hun religieuze pakket.

De situatie is al veel te ver doorgeschoten in Europese landen. Het is hoog tijd dat er paal en perk wordt gesteld aan het verspreiden van Islam en de invloed ervan op de Europese samenlevingen. En als we dan toch bezig zijn, dan svp ook even dat vervloekte zionisme indammen.
Zhen's avatar
| #253361 | 23-07-2016 16:00 | Antares
als er niet ferm en doortastende tegen wordt opgetreden door de moderator

Dat is een veronderstelling.
Antares's avatar
| #253364 | 23-07-2016 16:21 | Zhen
@Antares, nu je het zo stelt moet ik even een grote *thumbs up* geven aan allen die met de trol de vloer hebben aangeveegd, bij het ontbreken van degelijke ondersteuning van de plaatselijke moderator.

thumbs-up-orangutan.jpg

ChuckNorristhumbsup+Emil+P.jpg

thumbsAmmo03.jpg

:)
Zhen's avatar
| #253365 | 23-07-2016 16:36 | Jan Verheul
@ Zhen.

Het met uw grote instemming geciteerde artikel komt oorspronkelijk van Americanthinker.com
In About us lezen we: The right to exist and the survival of the State of Israel are of great importance to us.
Ik zie vier joodse namen staan in de staff van 8 mensen.

Dat is genoeg om te weten dat U gaat helpen om pro-joodse propaganda gaat verspreiden.
--
Als je de Koran leest kom je zeker oproepen tot agressie tegen. Maar in het oude testament is het veel erger.

Propagandisten die de controle over de media hebben kan je herkennen doordat ze iedereen wijs maken ( ook U ! ) dat het vooral die agressieve passages zijn die van belang zijn. En ook doordat ze verzwijgen dat het in andere godsdiensten niet beter is gesteld.
Is ook allemaal logisch: Een mens beschikt ook over agressieve neigingen ( nodig om de bedreigende buitenwereld te overleven)
en liefdevolle neigingen ( gericht op ede eigen in-group, om zo door groeps-solidariteit meer kans op overleven te hebben.
Godsdiensten doen niet anders.

Pas op Zhen, want U bent slachtoffer van propaganda.
Malcolm X:
The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and the guilty innnocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses.
| #253366 | 23-07-2016 16:54 | Ness
Zhen is zo anti zio als ze maar komen, Jan. Je piest tegen de verkeerde boom. Dat neemt verdorie niet weg dat andere godsdiensten - en ik blijf volhouden dat ook christenen hun perioden van genocidale waanzin kennen, het zit 'm in de koeltoer hoor - óók hun makke hebben. We zijn het christendom gewend. Joden, nou ja, toch ook wel, mits je rekening houdt met - ik ga nu lekker over de schreef - hun speciale tradities.

Maar moslims, da's toch andere koek, waarvan de mensen hier eigenlijk nu pas goed nota nemen. Dat wil nog steeds niet zeggen dat iedere moslim in potentie spontaan kan exploderen. Broaden your scope. Zowel 'joden' als zionisten als Arabische maffia kan goed fout zitten, en de moslim-onderwereld is nauw met die mafia verbonden. Kotsen op Pipes - die zich gedeeltelijk baseert op "waar-gebeurd" (Hindu Kush betekent écht Hindoe slachting,volkerenmoord hoor) kan de geschiedenis niet verbloemen. Daar staat tegenover dat Hindoes ook weer geen lekkertjes zijn. Afijn.

In de wiskunde betekent partij trekken of kiezen het overboord kwakken van exact de helft van de mogelijkheden. Hou het ruim!
Ness's avatar
| #253368 | 23-07-2016 17:07 | liedetecter
@Antares, nu je het zo stelt moet ik even een grote *thumbs up* geven aan allen die met de trol de vloer hebben aangeveegd, bij het ontbreken van degelijke ondersteuning van de plaatselijke moderator.
Grinnikt iets -;) Maar Ant heeft wel een punt ... we dealen wel met die etter alsie z'n kontje weer roert ...
| #253376 | 23-07-2016 18:22 | Zhen
Jan Verheul schreef:
Dat is genoeg om te weten dat U gaat helpen om pro-joodse propaganda gaat verspreiden.

Ik dacht van niet (dank voor de ondersteunende opmerking, Ness ;) ). Maar het is duidelijk dat ik soms te snel door de links zoef.

Die Americanthinker.com website is inderdaad prut. Maar zelfs indien je vijand iets meldt dat waar is, dan moet dat worden erkend.

Neemt niet weg dat ziften soms veel werk is, en een valkuil niet altijd - op tijd - te ontwijken is.


Jan Verheul schreef:
Als je de Koran leest kom je zeker oproepen tot agressie tegen. Maar in het oude testament is het veel erger.

Nee, beslist niet.

Hoeveel kritiek ik ook heb op het Oude Testament, er is een belangrijk verschil met de Koran. In het OT wordt altijd precies genoemd wie of wat er vermoord of vernietigd moet worden. Het gaat altijd om een heel precies genoemd volk (het gaat eigenlijk nooit om een praktijk, aangezien dat door God zelf wordt bestraft).

Er zijn allerlei interpretaties van wie vandaag de dag de nazaten zijn van de volkeren uit de tijd van de bijbel, maar je kunt niet zeggen dat er nog een geldige opdracht tot genocide is die uit het OT opgetekend kan worden, althans niet voor christenen

Wel geloven joden op basis van de het OT dat ze de rest van de wereld dienen te onderwerpen (tot slaaf maken). Dat werkt enigzins anders dan stricte genocide.

In de Koran wordt keer op keer opgeroepen "Jihad" (strijd) te voeren, en allen die niet in Mohammed's woorden geloven te doden, aan wreedheid te onderwerpen, te vernederen enz... (waarbij meestal - maar niet altijd - wordt aangetekend dat dit moet gebeuren na een "aanval", zoals bijv. n.a.v. een provocatie door moslims). Dat betekent dat ALLE niet-moslims EN alle afvalligen doelwit zijn. Dat houdt dus nooit op. Er zal altijd iemand zijn die iets anders wil geloven dan wat die idiote sekteleider Mohamed beweerd heeft 15 eeuwen geleden, of eens van d'r geloof afstapt na voor de zoveelste keer te zijn verkracht (ook al een dogma: het absoluut onderwerpen van vrouwen).

Het probleem is dat Islam als dogma heeft het verbieden van ALLE andere religies, en zelfs atheisme, op straffe van tot slaaf te worden gemaakt of te worden vermoord. Dat is uniek.

Het doel van ultra-zonisten is de rest van de wereld tot slaaf te maken, maar ze gaan anders om met wat die slaven wel of niet geloven of doen.

Een interessant punt hierbij is dat volgens Koran experts, de teksten ervan duidelijk zijn gebaseerd op diverse religieuze stromingen die in de 5e eeuw voorkwamen in het MO. Dat betekent dat bepaalde zaken rechtstreeks zijn overgenomen uit het judaisme en het christendom.

Volgens de vertaler Prof. Samy Aldeeb zou de Koran best eens geschreven kunnen zijn door een Rabbi! (zie https://www.youtube.com/watch?v=-yFm4yO_veQ )
Zhen's avatar
| #253377 | 23-07-2016 18:23 | Zhen
Jan Verheul schreef:
...doordat ze iedereen wijs maken ( ook U ! ) dat het vooral die agressieve passages zijn die van belang zijn.

Nee, dat is niet "wijs maken". Het is gewoon een feit dat die passages (net als de rest van de Koran) absoluut van het hoogste belang zijn voor de volgelingen ervan. Die passages zijn het moslim dogma, "eeuwig", "heilig", het "woord van God", volgens hen die erin geloven.

Als je dat niet begrijpt, dan ontken je gewoon de kracht van religieuze mind-control en hypnose; Op z'n engels: dan ben je in "denial".

Je brengt goede kritiek aan, maar op dit punt lijkt er een irrationele weerstand te zijn bij je die niet door de feiten worden gesteund.
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen