Door community (initieel Best Well), Op don 12 okt 2017 20:07, 1 reacties, nieuws

De hautaine en vooral domme Arjen Lubach…!De hautaine en vooral domme Arjen Lubach…!
2017 © WantToKnow.nl/be

x

Arjen Lubach wordt binnenkort 38 jaar. Naar onze mening acteert Lubach echter als een kind op de kleuterschool. Net de vuile-luier-periode achter de rug en vooruit kijkend naar het moment dat het lezen en schrijven gaat beginnen. Officieel staat hij te boek als schrijver en cabaretier, maar de realiteit is dat deze man werkelijk ten prooi is gevallen aan bekendheidsgeilheid.. Nauwelijks nog enige kritische feedback toepassend op hetgeen hij elke zondag uitbraakt. in het kader van ‘Zondag met Lubach’, meende de beste man afgelopen zondag zijn ‘licht’ te moeten laten schijnen op de reguliere en alternatieve geneeskunde en reguliere en alternatieve geneesmiddelen.

Op niet mis te verstane wijze werden alternatieve middelen door Lubach geclassificeerd als ‘onbewezen middeltjes’ (let op het denigrerende verkleinwoord!), daarbij verwijzend naar de afwezigheid van wetenschappelijk onderzoek inzake de werking van deze middelen. Niet dat ze NIET zouden werken dus; alleen zijn ze in de ogen van Lubach ‘onbewezen’. En precies het verschil tussen niet-bewezen vs niet-werkzaam is de bekendheidsgeile Lubach kennelijk niet duidelijk. Maar het schreeuwt het wel van de daken: ‘onbewezen = onwerkzaam = kwakzalverij’..! En dat vinden we niet alleen hautain, maar vooral uitermate DOM..!

Het resultaat is een stuk volksverlakkerij en populistische ophitserij, die zijn weerga niet kent. De populistische manier waarop hij afgelopen zondag meende zijn ‘act’ in dezen te moeten opvoeren, was gelijk aan een perfecte Geert Wilders-imitatie op dit vlak. Lege retoriek, domme logica en vooral proberen de lachers op de hand te krijgen..Heb je het verhaal gemist, dan plaatsen we hier nog even de uitzending van afgelopen zondag. Oordeel zélf.
Het is allemaal ‘NIET-WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN”.. Alsof dát het enige criterium is bij de werking van geneesmiddelen. Bij het kiezen van een zorgverzekeraar blijkt dat reguliere geneeswijzen en alternatieve geneeswijzen vaak bij elkaar in het pakket zitten. Volgens Lubach staan de onbewezen middelen gewoon tussen ‘bewezen reguliere middelen’ in de apotheek en net als echte medicijnen zijn deze alternatieve geneesmiddelen ook vrij van BTW. Dat kan niet aldus Lubach en dus tijd voor een scheiding. Lubach verliest zich vervolgens in een ware inquisitie naar ‘onbewezen middeltjes’, die hij voor het ongenuanceerde gemak gelijk maar op de hoop met ‘kwakzalverij’ smijt.

DOM EN HAUTAIN..
Het zijn niet ‘zomaar’ deze kwalificaties, die we meneer Lubach op het kostuum plakken.. Dom en Hautain.. Want allereerst over ‘DOM’… Het gaat over de kortzichtige en domme logica dat iets wat onbewezen is, ‘dus’ niet zou werken, Dit behoeven we je hopelijk niet verder uit te leggen.. Laat het nou namelijk ook PRECIES omgekeerd liggen.. De schatrijke cowboys van de farmaceutische industrie proberen natuurlijk middelen, die dus niet te patenteren zijn, af te breken, door het medisch-wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen, als de ENIGE JUISTE manier van goedkeuring te verkopen, werkende medicijnen, zijn goedgekeurde medicijnen. Strategische manipulatie dus.

Zo ratelt de domme Lubach maar door: “Het is allemaal niet bewezen!” Om in één keer door te schakelen naar de conclusie: “Het is allemaal kwakzalverij!” Nogmaals: alsof een middel dat onbewezen is, meteen dan geschaard dient te worden in de categorie ‘kwakzalverij’…! De logica van zijn beide ouders, juristen, is kennelijk in de genen van Arjen Lubach voorbij gegaan..!

En het hele HAUTAINE karakter van zijn opgeklopte, ongenuanceerde en aanmatigende verhaal, is dat hij kennelijk vergeet, dat de regulier en ‘BEWEZEN’ geneeskunst, jaarlijks verantwoordelijk is voor 225.000 doden in de VS.!! Kennelijk is Arjen Lubach ook niet op de hoogte van deze FEITEN, waarbij de ‘bewezen geneeskunde’ het volgende op haar kerfstok heeft. Het gaat daarbij om de ‘The Starfield study’ die getiteld is, ‘Is de gezondheidszorg in de VS, werkelijk de beste in de wereld?’ Deze studie werd gepubliceerd in het JAMA, het ‘Journal of the American Medical Association’. Deze studie kwam tot de volgende conclusies.:

Er zijn ELK JAAR in de VS

12,000 doden te betreuren door het uitvoeren van onnodige chirurgische ingrepen.
7,000 doden het gevolg van onjuist medicaties in ziekenhuizen
20,000 doden het gevolg van andere fouten in ziekenhuizen
80,000 doden het gevolg van infecties die mensen in ziekenhuizen oplopen.
106,000 doden, die het gevolg zijn van door de FDA-goedgekeurde en correct voorgeschreven ‘bewezen’ medicijnen. .
Daarmee komt het jaartotaal van dood-door-medisch-oorzakelijke factoren in de VS, op 225,000.personen, jaarlijks. Een totaal dus van 2,25 Miljoen in één decennium..! Laten we in dit verband ook de reactie plaatsen van Mike Verest, co-creator van de website Leefbewust.NU. Hij verwoordt het op sublieme wijze in deze Open Brief:.
Annotaties:
| #260991 | 14-10-2017 01:35 | G.B. Wolf
Sinds Lubach vorig jaar (23-10) het nodig vond om iedereen die zich niet liet vaccineren af te schilderen als dom, heb ik niet meer naar dit manipulatieve figuur gekeken. Staat gewoon in dienst van de medische industrie.
Als 'ie een vent is, reageert die op die open brief, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
Een jood is alleen gevoelig voor geld.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen