Door community (initieel Nico de Geit), Op vri 4 mei 2018 08:46, 3 reacties,    

De hielprik - ‘een druppel babybloed voor een occult ritueel’Als er ergens in Nederland een baby is geboren stuurt de overheid met spoed iemand langs om een druppel bloed op te halen van de pasgeborene. Ze maken een sneetje in de voet om die druppel bloed eruit te halen. Die druppel bloed nemen ze mee.

Ouders staan dat toe, ongelofelijk maar waar. De ouders wordt natuurlijk verteld dat die druppel babybloed wordt gebruikt voor uw eigen bestwil. De overheid heeft het beste met u voor. En met de pasgeborene. Hoe naïef moet je zijn om dat te geloven?! Toch is 99% van de bevolking zo naïef - 99% doet mee aan de hielprik. Ze zien er geen kwaad in. Misschien een beetje verblind door een roze wolk net na de bevalling?

De overheid beweert dat die druppel bloed wordt gebruikt om ziektes op te sporen. Afwachten is niet verstandig, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Op het internet zijn horrorverhalen te lezen van ouders die na de geboorte van hun ogenschijnlijk gezonde kind met spoed naar het ziekenhuis moeten. Het kind moet met spoed behandeld worden. 'anders gaat het dood'.

Met die druppel bloed kunnen artsen aantonen dat uw kind hulp nodig heeft. En iemand medische zorg onthouden mag je niet weigeren. Weigeren is genoeg voor een uithuisplaatsing. Wedden dat de artsen bij de rechter gelijk krijgen?! Denk dus na voordat u toestemming geeft voor het afnemen van die druppel. Ze vragen niet eens toestemming, ze doen het zomaar. Handig en snel, daar zijn ze in getraind. Voor uw eigen bestwil en dat van uw kindje.

De vraag blijft: waarom slooft de overheid zich zo uit voor die druppel bloed van een pasgeborene? Gaat het om een occult ritueel, waar wij niets over mogen weten? Gaat het om miljarden die verdient kunnen worden door de medische sector? Of gelooft u echt dat de overheid u komt helpen en bezorgd is over uw welzijn?
Annotaties:
| #263249 | 04-05-2018 09:17 | Nico de Geit
Hou het er maar op dat de overheid beschikt over uw bloed. Letterlijk: ze willen beschikken over uw bloed. Doen ze er occulte dingen mee? Dat valt niet uit te sluiten. Toch iets om rekening mee te houden.
Nico de Geit's avatar
| #263259 | 05-05-2018 14:22 | ouwe knar
Het is inderdaad een beetje vreemd, al dat gedoe om die hielprik.
Met veel minder heissa, zou een veel gezondere populatie kunnen ontstaan. Mja, wie het idee heeft dat de instantie die wij de overheid noemen, er voor een gezonde populatie is, moet zich beter inlezen.

Mensen vermoorden, om met hun organen mislukte zaken te verbloemen.
*mompelt iets onduidelijks over wie weet waar die organen werkelijk heengaan*
ouwe knar's avatar
| #263261 | 05-05-2018 16:24 | Nico de Geit
Op zich kan het met opzet pijn doen van een baby (of ieder ander) ook al iets occults zijn. Maar met een baby is het natuurlijk wel heftiger. Angst, leed en pijn, daar schijnen de monsters hun energie uit te halen.

Maar stel dat er geen occulte drijfveer achter zit, al dan niet bewust. Wat houden we dan over? De miljarden-industrie van Big Pharma die met spoed uw kindje wil behandelen. Natuurlijk bij de minste aanleiding.

Ook weer zoiets: niet alleen de kinderen checken waarbij de kans groot is dat er iets mee is, maar alle kinderen.

En uiteindelijk kunnen ze er niets mee. Of beter: zelfs de zieke kinderen worden er niet beter van, maar de gezonde kinderen worden wel ziek door een misplaatste behandeling. En Big Pharma verdient er miljarden mee. Desnoods onder dwang, desnoods met uithuisplaatsing, want 'de gezondheid van kinderen gaat voor'.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen