Door Unbeliever, Op woe 10 feb 2010 12:26, 5 reacties,    

De hitlist van het Evil Empire

Slechts een blik op de kaart zal u vertellen dat er iets onheilspellend is gaande is. Iran is volledig omringd door elementen van het Evil Empire. Ze zijn binnenkort aan de beurt. Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, heeft het Empire een hitlist opgesteld, waarna verschillende landen, de een na de ander, zijn verwoest na een stortvloed van leugens en bedrog. Ongetwijfeld werd deze lijst opgesteld in Tel Aviv.

In meer dan 200 jaar, heeft Iran absoluut geen inbreuk gemaakt op zijn buren. Het tegendeel juist. Iran heeft in het verleden door inmenging van buitenstaanders regimewijzigingen doorgemaakt en dat is men nog niet vergeten.

Al meer dan een halve eeuw, bedreigen Groot-Brittannië en de VS Iran. In 1953, wierpen de CIA en MI6 de democratische regering van Mohammed Mossadeq omver, een geïnspireerde nationalist die het lef had om te geloven dat de Iraanse olie van Iran was. Ze zetten hem af en installeerden de corrupte sjah Mohammad Reza Pahlavi, en via een monsterlijke creatie genaamd Savak, bouwde ze een van de meest kwaadaardige politiestaten van de moderne tijd totdat de huidige leiders de islamitische revolutie op gang brachten.

Iran is een land met een rijke geschiedenis en cultuur en een volk dat hun christelijke buren met open armen heeft ontvangen toen zij met totale vernietiging werden bedreigd. Ook de joodse gemeenschap leeft er in vrede (red.).

Nu worden we verondersteld te geloven dat Iran bepaalde kwade bedoelingen met betrekking tot Israël heeft en zelfs met de rest van de wereld. Wij worden door de meesterleugenaars voorgelogen.
Laten we beginnen met de"Israël van de kaart te vegen" uitspraak, hetgeen de domheid en de diepte tot waar deze leugenaars en moordenaars zinken laat zien. Dit is wat president Ahmadinejad werkelijk zei:

"Imam ghoft een rezhim-e ishghalgar-e Qods bayad az safheh-ye ruzgar mahv shavad."

Een woord springt eruit en doet hier een belletje rinkelen : rezhim-e. Het is het woord "Regime", uitgesproken net als het Engelse woord met een extra "eh" geluid aan het eind. Ahmadinejad niet verwezen naar het land Israël, maar het Israëlische regime.

Dit is een belangrijk verschil, omdat men een regering niet van de kaart kan vegen. Ahmadinejad had niet eens de naam Israël uitgesproken, hij gebruikt in plaats daarvan de specifieke zin "rezhim-e-e ishghalgar Qods" (het regime dat Jeruzalem bezet). Dus rijst de vraag .. wat wilde hij precies "van de kaart vegen"? Het antwoord is: niets. Dat komt omdat het woord "kaart" nooit is gebruikt. Het Perzische woord voor kaart, "nagsheh", staat nergens in zijn oorspronkelijk Perzische citaat, of waar dan ook in zijn hele speech. Evenmin was de westerse zin "wipe out" ooit gezegd.

Maar we worden gedwongen om te geloven dat de Iraanse president dreigde "Israël de kaart te vegen", ondanks het feit dat hij nooit sprak van "kaart", "wegvagen" of zelfs "Israël".

Volgens de Perzisch-talige experts als Juan Cole of zelfs rechtse diensten zoals MEMRI, zei hij: "dit regime dat Jeruzalem bezet moet verdwijnen uit de bladzijden van de tijd."

De huidige ophef over het nucleaire programma van Iran is zo identiek aan de Amerikaanse valse geruchten over Irak's massavernietigingswapens, dat wij ons moeten afvragen waarom men hierom niet hartelijk moet lachen. Dit is met name duidelijk, gelet op de meerdere agenda's in zaken met betrekking tot Iran - olie, Amerikaanse hegemonie, Israël en NeoCon fantasieën van een “nieuw Midden-Oosten " door de van de leugenaar van alle leugenaars, Condi Rice namens de regering-Bush.

Op 18 december 2003, ondertekende Iran het non-proliferatieverdrag (nucleaire Non-proliferatieverdrag). Aanvullend protocol inzake nucleaire veiligheidscontrole, vervolgens een grotere toegang en de mogelijkheid van strenge inspecties van nucleaire faciliteiten van Iran door het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie (IAEA). Dit verdrag geeft Iran specifiek het recht om kernenergie te gebruiken voor vreedzame doeleinden.

Aan de andere kant, heeft Israël meer dan 200 nucleaire raketten en weigert het non-proliferatieverdrag te ondertekenen. Israël's nucleaire installaties zijn volledig gesloten voor controle door het IAEA.

Meir Dagan, het hoofd van de Mossad, vertelde de parlementsleden in zijn inaugurele toespraak voor de Israëlische Knesset Buitenlandse Zaken en Defensie Commissie dat Iran dicht bij het "point of no return" was en dat het Iraanse bezit van kernwapens de grootste bedreiging voor Israël is sinds haar oprichting.

Maar wie zijn Israël, de VS of het westen om te spreken over oneerlijkheid, slechte bedoelingen, geheime plannen, geniepige bedreigingen en allerlei andere paranoïde vuilnis?

Mocht Iran worden aangevallen, kan de hele wereld gemakkelijk in een wereldoorlog worden getrokken. Ongeacht van wat men denkt van het huidige regime in de islamitische republiek, is dit wat je wilt in de toekomst? Een nucleairewereldoorlog uit laten breken vanwege leugens van leugenaars met lange staat van leugens, zoals over de massavernietigingswapens in Irak? Het is tijd voor de beschaafde wereld om gezamenlijk te handelen en de oorlogsvarkens voor eens en voor altijd te stoppen.

Lisa Karpova
Annotaties:
| #93496 | 10-02-2010 12:34 | censuur
Ik wilde net je copyright aan gaan passen, maar je had het zelf ook al door. Tnx voor het vertalen.
censuur's avatar
| #93506 | 10-02-2010 14:00 | Tzolkin
We kunnen hoog en laag springen, maar de misdadigers in Tel Aviv en Washington doen wat ze willen.

Maar onze regering steunt ze, wij hebben die regering door onze stem of passiviteit in het zadel geholpen en dus zijn wij allemaal een beetje schuldig.

Benieuwd wat ze morgen te melden hebben overigens.
| #93551 | 10-02-2010 19:49 | ouwe knar
De huidige ophef over het nucleaire programma van Iran is zo identiek aan de Amerikaanse valse geruchten over Irak's massavernietigingswapens, dat wij ons moeten afvragen waarom men hierom niet hartelijk moet lachen.

Welnee, de Amerikanen hebben altijd gelijk. Blijkt ook achteraf (NOT).
ouwe knar's avatar
| #93601 | 10-02-2010 23:45 | Max (ongeregistreerd) toon reactie
| #93652 | 11-02-2010 06:06 | JFK
Ik vermoed dat er geen Iran oorlog gaat komen, geen hete tenminste, econmische sancties in overvloed, maar geen aanval.
Iran is namelijk voor het overgrote deel berggebied, vergelijkbaar met afghanistan, en het beschikt over voldoende militaire macht om van het defensieve terrein gebruik te maken.

Als Afghanistan volgens het eigen leger al practisch verloren is lijkt het me sterk dat men zo dom zal zijn om nog zo een blik open te trekken.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/4581009/War-in-Afghanistan-could-be-lost-by-summer.html

Tenzij het de bedoeling is dat we allemaal naar de tyfus gaan natuurlijk...
JFK's avatar
aanmelden / inloggen