Door Witte Haai, Op don 7 maa 2013 13:18, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

De immigratiepolitiek van de Gouden Dageraad: ‘We staan klaar om de ovens te openen’
Tijdens de verkiezingen van mei vorig jaar haalde de Griekse neonazipartij Gouden Dageraad 18 zetels in het Griekse parlement. Volgens de laatste peilingen zou de partij dat aantal makkelijk verdubbelen, mochten vandaag verkiezingen worden gehouden.

De Griekse student Konstantinos Georgousis volgde aanhangers van de neonazipartij één maand lang door de straten van Athene. De beelden die hij maakte werden door het Britse Channel 4 uitgezonden.

De 8 minuten durende documentaire is één, lange, racistische aanklacht tegen al wat niet Grieks is:

‘De financiële crisis zal opgelost raken eens we verlost worden van die 3 miljoen...
Annotaties:
| #197739 | 07-03-2013 13:35 | spaceman
Geen verrassende ontwikkeling in dit soort Weimar achtige tijden.Wel creepy.
spaceman's avatar
| #197750 | 07-03-2013 21:50 | Nico de Geit
Bij hoge werkloosheid is er geen werk voor gastarbeiders en vreemdelingen - die moeten dus weg. Paspoort of verblijfsvergunning innemen en het land uit.

Heel veel allochtonen hebben jarenlang in het Westen geleefd als misdadiger en misbruik gemaakt van uitkeringen en voorzieningen. Het is niet meer dan gerechtvaardigd om beslag te leggen op al hun bezittingen.
Nico de Geit's avatar
| #197751 | 07-03-2013 21:52 | Nico de Geit
Zwarten en kleurlingen lopen in Russische steden het risico slachtoffer te worden van racistisch geweld, op het platteland zijn ze helemaal vogelvrij. Het gaat er zeer gewelddadig aan toe en er vallen regelmatig doden. Soms worden er filmpjes van het geweld gemaakt die op Youtube geplaatst worden. Een groep jongeren moet binnenkort terecht staan voor de moord op 27 vreemdelingen. Een jongere: 'welke werkgever gaat een Rus een tientje betalen als een vreemdeling het voor veel minder doet?'

Alles wat een kleurtje heeft wordt aangevallen: Arabieren, negers, Aziaten, enz. Noord- en West-Europeanen zijn geen doelwit. Er wordt volgens een persoon afkomstig uit Sri Lanka door de gewelddadige racisten slechts één onderscheid gemaakt: blank en niet-blank. Rond de verjaardag van Adolf Hitler op 20 april nemen de gewelddadigheden tegen niet-blanken extreme vormen aan en blijven zwarten en kleurlingen die studeren aan de universiteit verplicht binnen. Filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=1pqIXWyegHI
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen