Door Unseen, Op woe 10 feb 2016 21:30, 12 reacties, all rights reserved

De joodse leugens, die we geschiedenis noemen.Heden ten dage kennen we de Amerikaanse kolonisatie oorlogen tegen Irak, Afghanistan, Egypte en nu weer in het nieuws: Syrië. De leugens in de geschiedenis blijven zich herhalen, voor de 2de WO, was Duitsland een doorn in het oog van de USA. Duitsland had een staatsbank, was een machtig rijk en had veel invloed in Europa.

En zo begon America de demonisering van Duitsland. Net zoals nu Putin gedemoniseerd wordt.

Leer van: " The truth about Hitler", De leugens die we geschiedenis noemen


Geinteresseerd geraakt in de geschiedenis van de joodse strijd tegen Duitsland en Hitler ?

The Untold Story of Adolf Hitler, onderaan de site video aflevering 1 tot en met
Annotaties:
| #246593 | 10-02-2016 23:44 | Jan Verheul
Ik ben nu rond de 60 jaar en natuurlijk was ik mijn leven lang tegen antisemieten en tegen nazi's. ( Wie niet?)
Maar in de laatste 8 jaar heb ik alle oorlogen bewust mee gemaakt en via diverse bronnen gevolgd.
En ik kon dank zij het internet en goede websites ( ook revisionistische sites) mijzelf een beeld vormen van wat naar mijn mening 'het geval' is ( en was).
Dat leidt er toe dat ik geneigd ben om nu elk woord van de speech van Hitler voor waar aan te nemen. ( Waar je vroeger geneigd zou zijn alles als leugens af te doen.)
Ik kan me nu heel goed voorstellen dat de VS zich bedrieglijk , manipulatief en huichelachtig gedroeg. En trouwens: Hadden ze niet al in 1944 de hele toekomst uitgetekend: met IMF, Wereldbank en VN ?
In 1944! Dus best mogelijk dat ze ook in 1939 al met die plannen rond liepen.
Voortschreidend inzicht.
| #246594 | 11-02-2016 00:14 | Unseen
Vooral als je de moeite neemt om de video's (halverwege de pagina) te bestuderen
Na de 1ste WO werd Duitsland bewust aan de bedelstaf gebracht. Verklaarden Frankrijk en Engeland als 1ste de oorlog tegen Duitsland en vielen het land binnen en stalen de machinerie uit de Duitse fabrieken
De Duitse staat leende geen geld van banken (tegen rente aan die privé banken), maar had een eigen staats bank die het eigen geld beheerde.
Er was (daarom) een wereldwijde oproep van joden om Duitse producten te boycotten, om zo Duitsland verder in de schulden te brengen.
De inval in Polen was wel degelijk om de Duitse bevolking in Polen te beschermen die en masse door de Polen werden uitgemoord.
De inval tegen de USSR was wel degelijk gestaafd om het Europese volk te beschermen tegen Stalin en zijn communistische staat (welke circa 10%(!) van de Russische burgerij vermoorden)
Unseen's avatar
| #246599 | 11-02-2016 01:44 | ouwe knar
Ach ik geloof dat een groot deel van het verhaal van onze 'bevrijders' hier al vaker is langsgekomen.
Incluisief de vraag of Duitsland niet nog steeds een vazalstaat van de VS is.
Inclusief hoe het Duitse volk na de tweede wereldoorlog nog eens miljoenen mensen (weerloze vrouwen en kinderen) verloor, door toedoen van de 'bevrijders'.

'Never told' valt hier wel mee hoor.
ouwe knar's avatar
| #246604 | 11-02-2016 09:40 | Unseen
@Ouwe Knar
Zover ik begrijp is Duitsland nog steeds bezet door de USA, uit de documentaire begreep ik dat er oa ook een dictaat ligt dat deze bezettingsmacht tot 2090 toeziet en bepaald welke boeken er in Dtsl mogen worden uitgegeven (censuur) en de inhoud van het onderwijs bepaald.

Verder geeft de documentaire inzicht in hoe tienduizenden Duitse soldaten opgesloten in kampen van de USA letterlijk als vee werd opgesloten, de soldaten stierven aan ondervoeding. Dat er een gestructureerd doel was om Duitsland een schuldgevoel van minderwaardigheid op te leggen.
Duitsland lag op technisch ontwikkelings-gebied ruim 50 jaren voor op de westerse wereld.

@zenmaster, @ OK dank voor de aanvullingen.
Unseen's avatar
| #246611 | 11-02-2016 11:04 | net wakker geworden
Dat Duitsland zoveel te verduren kreeg is deel van de duivelse agenda die al eeuwen speelt, nl.

Europa en de Europese volkeren en de Europese beschaving moeten kapot omdat anders de nieuwe wereldorde niet van de grond komt. De Europese (en dus Westerse) beschaving is het grootste obstakel tot die globale tyrannie.

Duitsland was/is het kernland van die Europese, Westerse beschaving. De Westerse wereld is echter door de tijd heen zo verdeeld geraakt, zo tegen zichzelf in gemanipuleerd, dat de ene Westerse natie de andere ging bevechten. De VS, GB en overige geallieerden hebben de wapens opgenomen tegen hun Duitse broeders die met 'atrocity propaganda' (Sefton Delmer) en valse voorstelling van zaken tot de vijand waren gemaakt.

Dat Duitsland nu overstroomd wordt door 'vluchtelingen' is weer een nieuwe taktiek omdat al de vorige niet hebben gewerkt. Het is het Kalergi Plan en Hooton Plan en Morgenthau Plan in één.

Als Duitsland ten onder gaat, gaat heel Europa ten onder.
| #246621 | 11-02-2016 13:05 | ..................
zenmaster

Die docu laat niet zien dat mede dankzij die (jewisch) bankers,de deutsche mark uit dat dal kroop van de hyperinflatie,en met een nieuwe duitse mark dat derde rijk kon opbouwen.
Dat jewisch tussen haakjes.

Het lijkt net alsof Adolf en zijn nazi partij de duitsers hadden gered,terwijl het usefull retards waren die dat ene europa ging stichten.
| #246623 | 11-02-2016 13:58 | Ness
http://zaplog.nl/zaplog/article/hellstorm_de_echte_genocide_in_nazi_duitsland/ Bedoel je deze, tamso?

Enniewees, ik zou Hitler niet al teveel ophemelen als ik jullie was. De man heeft heel Duitsland naar de klote geholpen met zijn militarisme en rare eugenetische ideëen. Die laatste had hij niet van zichzelf trouwens; dat was toendertijd de mode, te denken dat armen op alle vlakken minderwaardig waren, en dat het 'ras' verbeterd kon worden door gehandicapten, geesteszieken, homo's en niet Arische lees joodse elementen te *cleansen* dwz apart te houden van de rest van de bevolking. Hitler was een politicus. Dat zegt al voldoende.

En idd, de Nazi-partij heeft zich fijn laten financieren. Tegelijkertijd was Hitler niet die duivel die propaganda van hem wil maken. Dat is gewoon een staaltje demoniseren zoals men nu met "Poetin" doet. Heel Rusland wordt 1 persoon, da's heel effectief want zelfs mensen met 2 hersencellen kunnen dat vatten kuch kuch. Kijk deze joodse leugens werden en worden van harte door alle Oiropese regeringen in stand gehouden. Zonder die zeer aktieve steun zou het niet zover ontaard zijn.

Maar ww2 is wel degelijk aan revisie toe.
http://zaplog.nl/zaplog/article/europa_bestemd_voor_slagveld
Ness's avatar
| #246634 | 11-02-2016 15:44 | Ness
Oh nog es wat - het waren de Soviets die zijn begonnen met fantasieverhalen over concentratiekampen, om hun eigen zonden én de joodse/zionistische rol binnen de zg revolutie met zijn gigantische moordpartijen op christenen te verdoezelen.

Ook voor de Stalinisten/Bolsjewisten was het belangrijk dat joden heel erg zielige slachtoffers werden. Zij hebben de gaskamer van Auschwitz (Oswiecim) ge- na- of herbouwd. GEbouwd is het meest waarschijnlijk. Zie dit prachtige staaltje heel interessante propaganda: https://news.google.com/newspapers?id=RGVkAAAAIBAJ&sjid=VHwNAAAAIBAJ&dq=belsen+gas+chamber&pg=3733,740920&hl=en

De geschiedenis is herschreven, maar niet alleen door joden hoor. Daar had "iedereen" (de aanstichters, de vechtlustigen, de retards, de financiële wereld) belang bij. Wie de geschiedenis niet begrijpt staat toe dat hij/zij door eenzelfde kliek cacocraten van het kaliber nitwit Rutte et al wordt HERHAALD.
Ness's avatar
| #246636 | 11-02-2016 15:59 | ..................
Ness
Volgens mij ging die link alleen over die concentratie kampen,waar de duitsers op werden gesloten.
Is alweer gecensureerd die link.
Zal wel auteurs recht zijn,die de overheid heeft.
Alleen het mooie plaatje van de yankees moet worden laten zien.

De europeanen die voornamelijk christelijk zijn,en aan de top zitten,de stichting van israel als een teken van god zien.
Zij hebben een heel ander belang voor het intact houden van de leugens,dan de socalljews dat doen.Die hebben hun nazionalistische ideologie,waar ze voor gaan.

Terwijl de christenen hun eindtijden in vervulling zien gaan,om dan wereldwijd te regeren,onder het christendom.
Die kunnen natuurlijk niet aan de grote klok hangen dat een stel nep joden in israel leven.
Dit hele plaatje past precies in de bijbel,volgens hen.Zie ook oorlogen wereldwijd.De chaos.

En net zo goed adolf een lunatic was,die zionisten dat ook zijn,die voor zichzelf en sekte's israel willen stichten.
Het zionisme en het nazisme is hetzelfde.
De een voor een nepjodenstaat,en de andere voor het blanke arrische ras.
De enigste gelijkenis die ze hadden en wat een taboe is om dat hardop te zeggen,dat is dat de zionisten en nazi's dezelfde vijanden hadden en dat waren de religeuse joden.Dat atheistische zionisten de religuese en arme bestempelde jood opofferde voor dat israel.
Die wilde zich niet assimileren in welk land dan ook,en erkende dat israel ook niet.
En hadden geen nut voor zowel de nationalisten niet,als de christenen.
Daarom erkende de christen dat zionisme.
Omdat het zionisme stond voor de moderne jood,en niet die oude traditionele joden.

Datzelfde gebeurt nu ook in het midden oosten.

Voor wo2,ook veel landen rechtse regeringen hadden.
De politiek zit er niet voor ons.
| #246718 | 12-02-2016 13:13 | Ness
Israel ontspoort, tamso. http://www.globalresearch.ca/haggai-segal-israels-terrorist-journalist/5507233
En dat hebben ze te danken aan de holocultaanbidding. Als jou vanaf dag 1 wordt ingepompt dat de hele wereld het op jou voorzien heeft om onduidelijke redenen, aangevuld met gruwelijke griezelverhalen, dan wil je wel radicaliseren.

TPTB doet er alles aan om die etterende wond niet te laten sluiten, en op een fatsoenlijke manier met het verleden af te rekenen. De West-Europese joden zijn in ww2 en masse afgevoerd en opgesloten in kampen, met achterlating van al hun wortels en bezittingen. De omstandigheden in die kampen waren bepaald niet ideaal; velen zijn omgekomen, binnen of buiten de kampen. Niemand zal dat ontkennen.

Maar tegenwoordig gaan mensen in Israel stuk aan melodramatische propaganda en angstaanjagerij. Da's een mentale holocaust, waar niet alleen joodse Israeliers maar iedereen last van heeft, met name de Palestijnen. Dat schiet niet op. Daar moet men dus mee kappen en de zaken in perspectief leren zien.

Er heeft brute ethnic cleansing van joden plaatsgevonden in ww2. Okay. De aanstichters daarvan zijn allemaal dood nu. De joden hadden dit niet verdiend; NIEMAND had ww2 verdiend. Pak 70 jaar na dato dan toch eindelijk de draad weer op en blijf niet zeiken, want precies dát lokt mensen uit tot almaar dieper roeren in die strontpot, met draadjes als deze tot gevolg.
Ness's avatar
| #246720 | 12-02-2016 16:43 | ..................
Dat van het hersenspoelen van de israelische burgers was mij bekend.
Pubers worden ook die holohoax laten zien,om het nationalisme te bevorderen.
Want ze zijn zo zielig en het kan allemaal zo weer gebeuren.
Israel moet ter aller tijden verdedigd worden voor het kwaad.

Eustace Mullings zei dat ook goed,over het calimero gedrag van israel.Dat ze zich altijd bedreigd voelen.

Punt was alleen dat de burgers zelf ook slachtoffer zijn van hun gestoorde leiders.
Toen in wo2,en nu in israel.
Ik meen een tijdje geleden gelezen te hebben dat juist meer israeliers emigreren naar het buitenland,dan wat erin komt.
aanmelden / inloggen