Door community (initieel Best Well), Op maa 16 okt 2017 16:09, 3 reacties, nieuws

De lange Mars (de laatste mars)Voor de lezers van De Lange Mars

Beste mensen,

Ik heb zes jaar lang dag in dag uit gewerkt aan de artikelen voor DLM. Ik deed dit met veel inzet en vooral uithoudingsvermogen. Totdat ik op zekere dag inzag dat ik aan een dood paard aan het trekken was, wat per saldo niet alleen ontzettend veel tijd maar ook geld kostte.

Ik vind dat het werk, dat de alternatieve media belangeloos doen, onvoldoende wordt gewaardeerd. Mensen krijgen het gratis en een enkeling realiseert zich dat alleen de zon gratis schijnt.

Dat samen met het gevoel dat in deze ultra conservatieve tijd ik een door de massa onbegrepen strijd voer heeft mij doen besluiten om te stoppen met mijn internetkrant De Lange Mars.

Het gaat jullie goed.

Hartelijke groet,

Rob Vellekoop, 15 oktober 2017


|(en weer een stukje van de echte alternatieve media verliest het van uw belangstelling )
Annotaties:
| #261018 | 16-10-2017 18:41 | ouwe knar
Nou, dat is een flitsend afscheid. 14 oktober een bericht (zie onder) en 16 oktober geeft de link naar De Lange Mars: "Niet gevonden
Sorry, maar u bent op zoek naar iets dat niet bestaat"

De redactie van DLM overweegt het commentaar deel te schrappen van de website. Op dit moment bestaat de mogelijkheid tot drie maanden na het verschijnen van een artikel voor alle lezers daarop commentaar te leveren. Meer dan 17.000 commentaren zijn de afgelopen jaren op deze manier binnengekomen.

De laatste tijd begint het commentaar-deel echter steeds meer een eigen koers te varen, die steeds verder af is van het artikel waar het commentaar op zou moeten slaan. Dit tot ongenoegen van de redactie en blijkbaar ook van lezers die hierover indirect via email de redactie op de hoogte stellen.

De komende week houdt DLM een peiling onder de lezers met de vraag te stoppen of door te gaan met het commentaar gedeelte. Op basis van de uitslag van de peiling zal DLM met of zonder comments doorgaan. De peiling sluit op zaterdag 21 oktober.

Graag jullie mening.

rob vellekoop
14/10/2017 op 15:40
Op deze peiling kan geen commentaar worden geleverd.


https://hoezithetnuecht.nl/delangemars
https://nl.linkedin.com/in/robvellekoop1

Dan boffen we enorm dat Zaplog nog bereikbaar is en jaha, alle inspanningen van Best Well !!!
ouwe knar's avatar
| #261020 | 16-10-2017 19:22 | Best Well
Het Nederlandse medialandschap is voornamelijk van het Zombiemodel
Van de Nederlandse alternatieve media is dan ook nog maar bar weinig overgebleven. Heel veel van deze sites vallen onder de gecontroleerde media (vrijwel onbeperkte budgetten, gelikte presentaties en op de achtergrond loopt de NWO agenda mee ).
Zaplog heeft ook niet meer het eeuwige leven.
Nieuwe aanmeldingen worden niet meer opgenomen.
Het plaatsen van artikelen wordt heel subtiel steeds verder ongezien ontmoedigd.
Best Well's avatar
| #261025 | 17-10-2017 00:59 | G.B. Wolf
Het plaatsen van artikelen wordt heel subtiel steeds verder ongezien ontmoedigd.

Dan ga ik nog beter mijn best doen met artikelen van FTM. Ik heb al een mail naar FTM gestuurd, met de vraag of e.e.a. kan.

Dan inhoudelijk: Jammer, de zoveelste, die de brui eraan geeft. Anarchiel was een van de eerste, die de pijp aan Maarten gaf. Ben bang, dat nog velen gaan volgen.
Vreemd, ik volg een link van ouwe knar, zie daar een link, dat Hitler geen zelfmoord pleegde, klik erop: pagina niet gevonden. Toeval? Overkomt mij wel vaker.

Vandaag werd ook gepost op FTM, dat het gecontroleerde oppositie is. Of niet?
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen