Door community (initieel Best Well), Op vri 13 apr 2018 20:35, 4 reacties, nieuws

De oorlog in Syrië moet escalerenWij vroegen ons af of onze eigen oliesjeik al voor de kust van Syrië is gesignaleerd.

De grootaandeelhouder van Royal Dutch Shell kan toch niet achterblijven als het vuurwerk tegen “het beest Assad” begint, zou je denken. Met een achterlijke idioot als Donald Duck Trump in het Witte Huis, zou ons staatshoofd het per definitie goed moeten kunnen vinden.

Per slot van rekening is deze oliemonarch er gewoonlijk als de kippen bij om “zijn land” met eigen leven te verdedigen. Voor de troepen uit, in gevechtstenue, vrij onverveerd.Met een nieuwe dienares en opperslijmjurk Bijleveld als baas van zijn legermacht, moet het geen probleem zijn om een verzamelde idioten colonne als Trump, May en Macron met raad en daad bij te staan. Mevrouw heeft al gezegd, dat wij Nederlanders begrip hebben voor een aanval op Syrië. Zou mevrouw ook zo begripvol zijn als de feiten die de aanleiding vormen boven water komen? Vermoedelijk niet.

Want er is in Syrië maar één probleem: Al-Assad ruimt de Westerse terroristen plaag op.

Gecombineerd met een faliekant onderuit gehaalde farce rond de vergiftiging van een Russische dubbelspion en zijn dochter, een ontmaskerde hoerenloper in het Witte Huis en een impopulaire Franse president met een niet meer te genezen moedercomplex, zijn dat de juiste ingrediënten voor een oorlog.

Feiten doen er niet toe, we verzinnen ze waar je bij staat en vergeten ze ook weer even gemakkelijk als er niets van klopt. Dan worden er weer nieuwe feiten bedacht. Of de leugens worden zo vaak herhaald, dat de mensen het op den duur zó zat worden en het gaan geloven om er van af te zijn. De eenling die niet tot bekering komt en hardnekkig op zoek gaat naar de feiten is staatsgevaarlijk en wordt terechtgesteld. Inmiddels zijn de media nog fanatieker dan politiestaten en dictaturen. En knappen hun vuile werk op.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Mahatma Gandhi
Dit klopt niet meer. Het moet zijn:

“First they ridicule you, then they fight you, then they declare you an idiot and finally shoot you. This is ultimate proof that you won….”Nu is het nog maar de vraag of er voldoende gevechtsklaar personeel staat te popelen om de woestijn in te worden gestuurd, zo vlak voor meivakantie en schoolexamens. Wij hebben ook zware twijfels omtrent de gevechtscapaciteit van de manschappen, waarvan de helft strategisch achter een bureau is gepositioneerd. Tot ze met pensioen gaan.

Iedereen die oorlog wenst te voeren zal, naar we aannemen zelf het lichtend voorbeeld zijn en zijn/haar kinderen en kleinkinderen met gedeelde helm en geweertje en wat kogels ten strijde laat trekken. Dan volgen er vanzelf meer, kan niet anders. In het geval van de vrijgezel zonder nazaten Mark Rutte zal hij ongetwijfeld neven en nichten verordonneren hun vaderlandse plicht te doen.

Er is een coalitie van Rusland, Iran, Syrië, Hezbollah en nu ook China die de oorlogszucht van het Westen een halt toe moet roepen. En hier is nog een bewijs waarom Donald Duck verdient om te worden geroosterd, met zijn Twitter-diplomatie van het jaar nul:

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Krasse taal voor een 70-er, waar haalt hij de energie vandaan. Dan gaat het misschien toch weer zoals de vorige keer. Een soort afspraak in stilte…. Lanceer 100 kruisraketten die over de datum zijn richting Syrië, er worden minimaal 80 door de Russen uit de lucht geschoten en de resterende 20 Tomahawks moeten in de Syrische woestijn terecht komen, waar ze alleen schade aanrichten aan wat zandduinen. En Donald Duck krijgt applaus voor zijn kordate optreden en kan weer een paar maanden verder zonder al te veel gezeik over zijn duistere verleden. Toekomst heeft hij al lang niet meer.

Of, als het wat serieuzer moet lijken: stuur een oud voor de sloop bestemd vliegkampschip met 8.000 man aan boord naar de kust van Syrië, breng het zelf tot zinken, laat speciale troepen de duizenden Amerikaanse drenkelingen voor het oog van de camera bij bosjes afschieten en je hebt je oorlog.Dan kan Donald Duck zijn hele termijn met gemak uitzitten.

Dat gepruts met die zogenaamde gasaanvallen door het regime in Damascus loopt toch veel te veel in de gaten.

Buurland Nederland werkt volledig mee, voor een oorlog is geen Kamermeerderheid nodig, grondwet of niet. Gezien het onderwijspeil in dit land is het nog maar de vraag of iedereen weet waar Syrië nou precies ligt. De bulk van de Amerikanen weet het in ieder geval niet. En dat bombardeert toch heel wat makkelijker. Er wonen uitsluitend terroristen, dus dan hebben we ook geen last van burgerslachtoffers. Iedereen is schuldig, om met de US Generaal Curtis LeMay te spreken, die Noord-Korea naar het stenen tijdperk bombardeerde:

There are no innocent civilians. It is their government and you are fighting a people, you are not trying to fight an armed force anymore. So it doesn’t bother me so much to be killing the so-called innocent bystanders.

Dat doen ze als wij het toelaten gewoon nog een keer; er zijn geen onschuldigen in een oorlog. De oorlog móet en zál escaleren, het is een win-win situatie.

Het verwoesten van het 7000 jaar oude Damascus is voor velen een drijfnatte droom.

Annotaties:
| #262952 | 14-04-2018 00:51 | G.B. Wolf
Leuke rant, maar Anarchiel was beter. Ik mis hem.
G.B. Wolf's avatar
| #262960 | 14-04-2018 09:29 | Antares
Video toegevoegd aan artikel.
Antares's avatar
De vorige kruisraketten aanval op Syrië was ook al éénmalig, net als deze?
En de volgende dan?
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #262966 | 14-04-2018 12:24 | Best Well
De belofte van de Russen de "vergeldings"aanval te beantwoorden door de lanceerplatformen aan te vallen staat nog steeds overeind.
Alleen het geduld van de Russen houdt ons nog van de derde wereldoorlog af.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen