Door community (initieel Antares), Op din 20 feb 2018 18:28, 1 reacties,    

De pers en de politiek zien niet dat we afstevenen op een kernoorlogEr is veel gebeurd sinds Nederland neutraal is gebleven tijdens de Eerste Wereldoorlog en de huidige rol die het vervult in het hoogste militaire spectrum binnen de NAVO, wat neerkomt op het afgooien van kernwapens, of het mateloos bombarderen van soeverein Syrië. Op onbegrijpelijke wijze heeft Nederland zich het Amerikaanse militante imperialisme in laten zuigen en gedraagt zich als de slechtst betaalde huurling van een immer gestoorde maffiabaas. De ramp met de MH-17 was niet meer dan room op de taart waarmee het laatste deel van de Nederlandse elite voor de oorlogsagenda werd gewonnen. Ondertussen werd het publiek opgehitst totdat het schuim zich op de lippen begon te vormen.

Terwijl van de pers bekend is dat zij door corporate belangen worden overheerst en niet meer kunnen doen dan zo hard mogelijk achter iedere denkbare trend aanhollen, zoals het aanprijzen van aanvalsoorlogen, zou men van de politieke oppositiepartijen meer kritiek hebben verwacht. Waar zijn de Mient-Jan Fabers gebleven, de vakbonden en de universiteiten? Het algehele anti-oorlogsfront is deels spoorloos verdwenen, en deels ingekapseld door de lobbyisten van de oorlogsindustrie. Dissidente stemmen, of gewoonweg een kritische opmerking, zijn een no-go area geworden, strafbaar met spot en uitsluiting door de samenleving.

Een samenleving die door het sluiten van de ogen en de oren zowel blind als doof is geworden kan iedere denkbeeldige kant worden opgestuurd. We zien daardoor helaas niet in dat dit de kant is van algehele vernietiging.

(Het geluid in de video is nogal zacht)
Annotaties:
| #262080 | 20-02-2018 22:56 | jantjeuitnederland
Niet te vergeten dat Nederland er voor heeft gezorgd dat allerlei shithole countries over kernwapens kunnen beschikken. Te beginnen met Pakistan en via Pakistan, Noord-Korea en Saudi-Arabië en misschien Turkije en Syrië (Israël heeft daar toentertijd een nucleaire installatie platgegooid), maar daar is op tijd voor Israël de pleuris uit gebroken. En via Noord-Korea Iran.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen