Door community (initieel Witte Haai), Op zat 8 maa 2014 20:55, 6 reacties, nieuws

De plundering van Oekraïne is begonnen

Pensioenen worden gehalveerd

Volgens een rapport in “Kommersant” Oekraïne, heeft de uit stromannen van Washington en Brussel bestaande regering in Kiev een economisch bezuinigingsplan aan gekondigd die de pensioenen van de Oekraïense bevolking zal halveren van € 160 naar € 80, zodat de westerse bankiers die aan Oekraïne geld geleend hebben de garantie hebben dat zij zullen worden terugbetaald ten koste van de allerarmste Oekraïense burgers. Het ‘reddingsplan’ van Oekraïne is een exacte kopie van de de Griekse plundering een paar jaar geleden.

Voordat er ook maar enige stabiliteit en legitimiteit is verkregen voor de marionettenregering van de door de VS en EU georkestreerde coup tegen de democratisch gekozen regering van Oekraïne zijn de westerse plunderaars al aan het werk. De naïeve Oekraïense demonstranten die de propaganda geloofden dat het EU-lidmaatschap hun een beter leven zou bieden worden nu dus geconfronteerd met een verlies van de helft van hun pensioenen. En dit is nog maar het begin.

De corrupte westerse media omschrijven de leningen als ‘hulp’. Echter de 11 miljard euro die de EU heeft vrijgemaakt is geen steun maar een keiharde wurgende lening, waarvan in de kleine lettertjes geëist wordt dat Kiev een meedogenloos bezuinigingsplan van het IMF zal moeten aanvaarden.

De goedgelovige Oekraïners die aan de protesten hebben deelgenomen zijn gebruikt, of beter gezegd misbruikt, om hun gekozen regering omver te werpen, omdat zij de leugens van Washington en Brussel geloofden dat, als zij eenmaal waren toegetreden tot de EU, hun straten zouden worden geplaveid met goud. In plaats hiervan worden hun pensioenen afgepakt en worden zij getrakteerd op een immens bezuinigingsplan van de IMF.

EU-gezinde Oekraïners, maak jullie borsten maar vast nat!

Het IMF bezuinigingsplan omvat;

- het snijden in de sociale voorzieningen,
- het verminderen van de fondsen voor het onderwijs,
- het massaal ontslaan van ambtenaren,
- het devalueren van de Oekraïense munt waardoor de prijzen van het Russische gas, olie en elektriciteit zullen stijgen.
- de overname van Oekraïense bezittingen door westerse corporaties,
- de overname van landbouwgronden door westerse landbouwcorporaties.

Voor de burgers van het oostelijke deel van Oekraïne is er nog een beetje hoop. Tenminste als zij besluiten voor Rusland te kiezen. Wanneer zij kiezen voor aansluiting bij de EU zouden ze nu toch moeten weten wat hen te wachten staat.


Oorlog

Tevens worden er door de handelingen van de EU en de VS precedenten geschapen die rechtstreeks tot een oorlog kunnen leiden. De VS en EU huichelaars schreeuwen moord en brand over de ‘annexatie’ van de Krim door Rusland, terwijl zij willens en wetens president Poetin geen andere keus hebben gelaten. Hun gebral over vrede en veiligheid is niet meer dan een zoethoudertje voor de EU burgers, die de oorlogszuchtige bedoelingen van de westerse politici moeten verhullen. Gezien alle ontwikkelingen de laatste tijd zouden de inwoners van de EU-lidstaten zich eens goed achter de oren moeten krabben bij de komende Europese verkiezingen, en dat kiezen voor uittreding uit de dictatoriale en agressieve EU misschien nog wel de beste oplossing is.

Het is uiterst bedroevend te moeten vaststellen dat ‘onze eigen’ westerse politici voor deze explosieve situatie verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Bron: InfoWars.com
Annotaties:
| #212189 | 09-03-2014 00:10 | tegengas
Die blijheid om bij de EU te horen, zal snel omslaan in woede.
tegengas's avatar
| #212190 | 09-03-2014 08:53 | net wakker geworden
En kan de volgende golf ´nieuwe EU-ers' naar de 'rijkere' landen vertrekken. Dat hele EU-gedrocht is een leugen waarmee Natiestaten worden vernietigd. Op naar de NWO: één globale Staat; één globale regring; één globale slavenstaat. Zum kotzen!!
| #212192 | 09-03-2014 10:34 | Hans
Plundra
Hans's avatar
| #212198 | 09-03-2014 11:36 | tegengas
De hoofdprijs is Rusland, dat is een grabbelton voor de VS.
tegengas's avatar
| #212202 | 09-03-2014 12:49 | Paul2
De hoofdprijs is Rusland, dat is een grabbelton voor de VS.

Voor Putin ,cadeautjes van het Westen:

http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

*Herzlich willkommen an die Ostfront*
| #212203 | 09-03-2014 13:25 | herman4394
"Blackwater" in Ukraine.

=Videos show members of the notorious US security firm, Blackwater, running through the streets in the Ukrainian city of Donetsk. =

http://www.presstv.ir/detail/2014/03/09/353918/blackwater-members-in-ukraine/
aanmelden / inloggen