Door community (initieel Escogido), Op maa 29 jan 2018 20:14, 1 reacties,    

De Rothschild - Soros - McCain relatie in het #Russiagate schandaal


De werkelijke #Russiagate omvat een syndicaat van globalistische power-players, waaronder Evelyn de Rothschild, George Soros and John McCain. Paul Manafort is maar een tandwiel in het grotere New World Order mechanisme die langzaamaan de controle over alle hulpbronnen op deze planeet overneemt.

De tekst hieronder verscheen eerder onder mijn video die in maart uitkwam. De oproep tot actie aan het einde van deze video was om de VS senatoren te vragen nee te stemmen tegen het NATO lidmaatschap van Montenegro. Terwijl Rand Paul met zijn tegenstem erin slaagde om deze toetreding te vertragen, stemde de senaat uiteindelijk in juni in met de toetreding van Montenegro tot de NATO, wat een grote overwinning was voor het Rothschild syndicaat.

Wist je dat senator John McCain jarenlang als een insider werkzaam was voor de Rothschild syndicaat? McCain hielp Rothschild agent George Soros controle te verwerven over de nieuwe onafhankelijke natie Montenegro. Deze video geeft je inzicht waarom McCain zo boos was op senator Randy Rand Paul die tegen de toetreding van Montenegro tot de NATO stemde.

Blackstone Intelligence Network
Annotaties:
Deputy Director of the Federal Bureau of Investigation (FBI) Andrew McCabe is resigning.
Per vandaag met pensioen.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen