Door spaceman, Op vri 30 okt 2015 16:37, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

De Russische politiek Syrië de enige die van gezond verstand getuigdDe buitenlandse politiek van Vladimir Poetin, zoals die door Sergej Lavrov (minister van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie) in praktijk gebracht wordt, is de enige politiek die constant en coherent is. Ze staat in schril contrast met de keuzes die het Westen maakt. In de huidige oorlogschaos van het Midden Oosten voert Rusland tegenover de islamitische barbarij een politiek die gebaseerd is op drie uitgangspunten :

-De eliminatie van het totalitaire Kalifaat van de Islamitische Staat ISIS dat terrorisme en jihad wil verspreiden over de wereld.

-Het opnieuw installeren van een Syrische Staat op een nieuwe basis.

-De...
Annotaties:
| #239650 | 31-10-2015 06:34 | loveulongtime
Op zich is het goed dat Rusland dit doet. Maar uiteindelijk schieten we er niet zoveel mee op want het probleem fossiele brandstoffen gaat Rusland niet voor ons oplossen. Rusland gaat alleen zijn deel opeisen van het Westen en er komt een olie roebel en een olie yuan.

China is meer waar ik mijn hoop op heb gevestigd omdat ze zelf geen fossiele brandstoffen hebben zijn ze vol aan het inzetten op zonne energie. Europa zou hetzelfde moeten doen en daarmee de afhankelijkheid van zowel de VS als Rusland kwijtraken.
| #239658 | 31-10-2015 10:08 | ouwe knar
en daarmee de afhankelijkheid van zowel de VS als Rusland kwijtraken
Ja, lol. Worden we gewoon afhankelijk van China, voor de apparatuur die de Chinezen ontwikkeld hebben.

Als land zul je nooit helemaal zelfvoorzienend kunnen zijn. Belangrijker is, volgens mij, of er een gezonde balans is.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen