Door community (initieel Best Well), Op din 14 nov 2017 20:48, 0 reacties, nieuws

de strijd voor alleenrecht op nepnieuws en uw wereldbeeldMinister Kajsa Ollongren, u weet wel die vrouw van de adellijke familie Ollongen met die Blitzkrieg carrière, wil de strijd tegen nepnieuws aangaan met Facebook en Google. Dat heeft ze natuurlijk tijdens haar Bilderberg 2016 sessie mee gekregen als opdracht, omdat toen al bekend was dat zij in dit nieuwe kabinet zou komen. Toen al bekend was? Ja, zo gaat dat in een nepdemocratie. U denkt serieus dat u het allemaal bepaalt met uw stembiljet, maar dat is de schijn van democratie. De poppetjes zijn al van jongs af aan opgeleid en geselecteerd en het acteerwerk dat we ook wel ‘verkiezingen’ noemen moet de schijn wekken dat u wat te zeggen heeft. U heeft niets te zeggen (lees hier waarom). De aristocratie heerst via de illusie die we democratie noemen. En die aristocratie heeft maar 1 doel: Een gecentraliseerde macht met een transgender transhumane wereldbevolking die volledig onder digitaal bestuur hangt.

“Een wat? Oh nee, daar gaan we weer. Weer zo’n doorgedraaide complottheorie!” zult u nu misschien onmiddellijk denken als u nieuw bent op deze site. Tijd om u eens serieus te gaan verdiepen! “En wat heeft dat met nepnieuws te maken?” Alles! Dat nepnieuws is namelijk geïntroduceerd volgens de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ om het alleenrecht op nieuws en nieuwsanalyses te krijgen. Dat is een alternatieve manier om de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken. Als iedereen die een website beheert zich namelijk burgerjournalist mag noemen, schrijft iedereen met een weblog dus feitelijk nieuws of nieuwsanalyses. Als je dan verklaart dat bepaalde invalshoeken kunnen worden betiteld als nepnieuws of als propaganda, kun je dus die burgerjournalisten gaan bestraffen voor wat ze schrijven. Dergelijke mensen noemden we in het oude Sovjet Unie ‘dissidenten’. Feitelijk wil je dus het alleenrecht op nieuws. Dat dit veelal nepnieuws is, zoals hier op de site al in vele zaken toegelicht, kunt u begrijpen als u zich er serieus in verdiept. Helaas is de gemiddelde mens zo heilig overtuigd van het beeld dat de krant en het journaal en allerlei praatprogramma’s de waarheid verkondigen, dat menigeen de schouders op zal halen bij deze strijd tegen nepnieuws. Feitelijk is er sprake van de strijd voor het alleenrecht op nepnieuws door de propaganda kanalen van de staat. Iedereen die een afwijkende mening verkondigt zal in de nabije toekomst dissident zijn.

“Okay, maar wat heeft dat met een transgender transhumane wereldbevolking te maken? En wat is dat eigenlijk?” Welnu, de transhumanisering van de mensheid is een plan dat al decennia op de plank ligt. Dat kunt je aan de contouren ontdekken. Het begon bij het feminisme en het verzelfstandigen van de vrouw, naar de bi en homoseksualisering van de maatschappij (via propaganda). Nee, ik heb niets tegen zelfstandige vrouwen en ook niets tegen bi- of homoseksuelen. Ik probeer u de agenda toe te lichten die ik meen te zien. Dat mag nu nog, onder het mom van “vrijheid van meningsuiting”, maar je moet wel uitkijken dat je niemand beledigt. Dat is zo’n zijden draadje dat elk moment kan knappen, maar ik probeer toch nog zo goed en kwaad het kan de agenda toe te lichten. Die homoseksualisering was nodig om de voortplanting richting IVF te drukken. Homostellen kunnen zo een draagmoeder zoeken of kinderen adopteren en bistellen kunnen een zaaddonor zoeken. Tijdens dat IVF proces kun je een beetje spelen met de code van de mens. Tegenwoordig noemen we dat “designer baby’s”. De wetgeving voor het mogeijk maken van design baby’s is al in voorbereiding, maar tot die tijd kon je al veel doen met hormoonbehandelingen (en dan heb ik het nog niet over vaccinaties, voeding, etcetera). Je ziet tegenwoordig dan ook steeds meer IVF kinderen of jongvolwassenen rondlopen die ietwat vrouwelijke trekjes als jongen of ietwat mannelijke trekjes als meisje hebben. Daar kunnen ze niets aan doen, dat is mogelijk een gevolg van het IVF proces. Ondertussen bereid je als staat alvast de wetgeving voor voor al deze potentiële transgenders. Het voorlaatste doel is namelijk de transgender of liever gezegd ‘de hermafrodiete’ mens.

“Ach, wat een flauwekul man! Hoe kom je daar nou weer bij? Waarom zou dat nou het doel zijn?” Daarvoor moet u de mindset van de aristocratie een beetje begrijpen. Zij vormen een wereldwijde groep van geheime genootschappen (“Oh ja daar heb je weer zo’n complotgedachte! Nou, daar geloof ik niks van!“) waarin zij aan Luciferaanbidding doen. Die personage is eigenlijk een religieuze naam voor wat ze in de genootschappen ‘de Grote Architect’ noemen. Dat is als het ware hun ‘God’. Die aristocratie bestuurt de wereld via een netwerk van deze genootschappen. Zo zijn de Oranje’s de kartrekkers van de Maltezer orde. Hun meester Lucifer wordt ook wel de hermafordiete personage ‘Baphomet’ genoemd, die symbolisch afgebeeld wordt als een bok met een penis en borsten; hermafrodiet dus. Zij geloven dat de mens weer terug moet naar zijn oorspronkelijke bouw. Een beetje zoals Adam en Eva voordat Evan uit Adam’s rib gebouwd werd (wat een historische bijbels verdraaiing is voor het genetisch proces van het scheppen van de man en vrouw via genetische manipulatie). We moeten als mens dus volledig onder Luciferiaans bestuur komen te vallen. Dat is het doel van de aristocratie. En omdat we dus af moeten van mannen en vrouwen en we toe moeten naar de hermafrodiete mens, wordt nu het transgenderisme zo gepromoot in de media. Alle wetgeving wordt er op aangepast en ondertussen wordt het ‘man zijn’ steeds meer in de gevaarlijke hoek geplaatst. Mannen verkrachten vrouwen of randen ze aan in Hollywood en Hilversum. Ook randen mannen andere mannen aan. U kent het wel, het #metoo verhaal.

We moeten af van de oude gezinsstructuren. We moeten af van de man en de vrouw, waarbij de man het lastigste klusje is, want die mannen hebben dat lastige testosteron hormoon, waardoor ze nog wel eens opstandig kunnen worden. Die moet je dus eerst targetten. Het feminisme was het begin van het verzwakken van de gezinssituaties. Toen kwamen de tweeverdieners en de kinderdagverblijven. En de rest is u bekend. Maar we zijn er nog niet. We moeten toe naar de transhumane transgender (of liever gezegd ‘hermafordiete’) mens. Waarom dan transhumaan? Let u maar eens op waar alle grote bedrijven als Facebook en Google mee bezig zijn. Elon Musk investeert flink in zijn bedrijf Neuralink. De breinconnectie is de eerstvolgende stap na de i-Phone. En dan volgen de nanobots in ons lijf die kanker kunnen bestrijden. Niet ver van nu (als we Google’s topman Ray Kurzweil moeten geloven) zijn we dan op het punt beland dat onze lichamen langzaam veranderen in halve cyborgs. Het doel is dat we volledig bestuurbare geslachtsloze wezens worden. “Bah wat saai ouwe complotdenker! Heb je nog meer fantasieverhalen?” Weet u wat? Lach er maar om! Ik stel voor dat u zich er echt eens in gaat verdiepen.

Ik herhaal ondertussen nog even: De aristocratie bestuurt de massa via de schijn van democratie en wil het alleenrecht op nieuws, omdat zij het alleenrecht wil op het inkleuren van uw beeld van de wereld. Zodat u dit soort teksten nooit meer te lezen krijgt en u nooit meer geprikkeld wordt om na te denken. Dit, zodat u niet in opstand zult komen voor al die politiestaatmaatregelen die zij doorvoeren. Die steeds geavanceerdere controle op alles wat u doet. We gaan nu al leven in de smart city 2.0. We gaan toe naar de smart society. Camera’s overal; Bg Data die alles van u analyseert en precies weet wat u denkt, communiceert, eet, drinkt en met wie u omgaat. We gaan te naar het puntensysteem zoals in China, waarbij sociale uitsluiting als gevolg van Facebook punten (een Sesame Credits systeem) er voor zorgt dat u minder luxe en gewaardeerd kunt leven. We gaan toe naar de cashless society waarbij u niet meer kunt kopen of verkopen zonder dat de staat daar grip op heeft. En grip betekent: dat u zich exact aan alle regels moet houden. En die regels worden steeds strikter en de controle erop steeds geavanceerder.

Een gewaarschuwd mens telt normaal gesproken voor twee. Een gewaarschuwd mens in Nederland steekt doorgaans echter het liefst zijn/haar kop in de Waddenzee-drab bij eb, zodat het nog even lekker mee zuigt.

Alles wat u de komende tijd aan wetgeving zult zien verschijnen, draait maar om 1 ding: meer vrijheden afpakken onder het mom van veiligheid; verdere digitalisering van alles en verder toezicht op alles. Verder zal er links en rechts gedaan worden alsof u het beter krijgt, maar feitelijk wordt alles en iedereen financieel steeds meer afhankelijk gemaakt van staat en banken. Betalen zult u! Meer, meer en nog eens meer. Dat geldt natuurlijk niet voor de staatsmedewerkers, de opstellers, uitvoerders en controleurs van regels. Dat geldt natuurlijk ook niet voor opvoeders, propagandisten en onderwijsmedewerkers. Meer en meer mensen gaan werken voor de superstaat en helpen zo mee met het weven van hun eigen web, waarin iedereen straks verstrikt verstikt. Het wereldwijde web. Guess who’s in the centre?

Meer weten over de transgender transhumaan? Lees dan even dit artikel waarin ik het uitgebreid toelicht en ook een toelichting geef op de ‘gender neutraal’ spraak die er aan zit te komen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen