Door Ness, Op don 29 jun 2017 05:50, 4 reacties,    

De TalmoedHet is niet al te moeilijk de bijbel en de koran tegen het licht van de-kennis-van-nu te houden, want de meeste zo niet alle teksten staan tegenwoordig online. Het staat iedereen vrij de teksten te gebruiken of te misbruiken teneinde puntjes te scoren als religieuzen in de moslim- of christensectoren luid van zich laten horen. De periode van kritiek op de bijbel ligt inmiddels achter ons, ongetwijfeld tot grote opluchting van de christenen, tegenwoordig is het napluizen van de koran in zwang. De brede maatschappelijke discussie over de Islam is een noodzakelijke stap die in feite de emancipatie van dat geloof dient; het kaf in de koran wordt van het koren gescheiden, een voor moslims alhier pijnlijk maar noodzakelijk proces.

Maar waar blijft de discussie over de talmoed? Welnu, die kan niet worden gevoerd, want die staat niet online, is voor het grootste deel niet vertaald, en wordt zorgvuldig uit het licht gehouden zo niet totaal verdonkeremaand. En met reden. Want er staat heel veel in dat het Westerse daglicht niet kan verdragen. Bijvoorbeeld, als U vier vrouwen voor één man (Islam) al belachelijk vindt, wat dan te denken van het Judaïsme, dat zonder bezwaar 48 vrouwen per man toestaat? Als het daar nu bij bleef zou er nog niks aan de hand zijn want zoiets kan gemakkelijk worden weggelachen, ook door de joden van nu.

Maar er is veel meer aan de hand. De talmoed beschrijft - onder andere - tot in detail hoe, wanneer en op welke leeftijd kinderen sexueel mogen worden misbruikt. En dan gaat het om joodse kinderen; volgens de bijbel zijn joden uitverkoren en volgens de talmoed zijn uitsluitend joden mensen, de rest van de mensheid wordt afschreven als net-niet-dierlijk, goy. De joodse wetgeving geldt dus uitsluitend voor joden. Niet-joden zijn anathema; voor de omgang met goyim gelden maar een paar regeltjes en die pakken niet al te best uit voor de ongelovigen.

Momenteel speelt in Israel de zaak van de verdwenen Jeminitische kinderen, die onder meer in medische experimenten zijn gebruikt, vaak met de dood tot gevolg. Maar veel kinderen zijn ook gewoon gestolen. De vraag is, met welk doel. Want de talmoed staat óók kinderoffers toe, waarbij kinderen, vooral babies, volgens oud recept geslacht worden. De geruchtmakende bloodlibel gevallen waarbij christelijke kinderen op die wijze werden vermoord blijken wel degelijk deels op waarheid te berusten. Maar wie zal zich om de joodse babies bekreunen die op die wijze aan hun eind zijn gekomen?

En wat is het verband met satanisme en de voortdurende stroom van geruchten over kinderoffers en kindermisbruik in bepaalde kringen? Waarom zijn joden zo gefascineerd door bloed en bloedrituelen? Waarom wordt het internet stelselmatig schoongepoetst zodra het om de feiten betreffende de talmoed en de joodse religie gaat? EN WAT GAAT DAAR OP DE WEST BANK OM, waar de kolonisten zich aan alle wetgeving weten te onttrekken behalve de geweldig griezelige zo niet ronduit misdadige talmoedische? Na het lezen van de talmoed zou iedereen zich uiterst bezorgd moeten maken.

Er is een website die in alle openheid onderzoek naar de talmoed deed, waarbij rabbijnen ruim de gelegenheid kregen weerwoord te geven en dat hebben zij ook gedaan. Evengoed verdwijnt die website keer op keer om uiteraard elders weer op te duiken. Hier de link over de specifieke griezeligheden; spit de gegevens daarin zsm uit of bewaar ze.
Annotaties:
| #260082 | 29-06-2017 10:24 | Escogido
De NL vertaling van de talmoed is lopende sinds 2008. Doel was om 3 hoofdstukken per jaar uit te geven, maar volgens mij is dat niet gelukt gezien het aantal boeken nu beschikbaar.
Escogido's avatar
| #260088 | 29-06-2017 19:53 | Zinoco
De Geschriften oorlog.
Hopeloos gelul.
We weten niet wat we hier doen,
accepteerd dat nu eens.
Hoe mensen moeten leven
maken ze zelf wel uit
antieke betweters.
| #260091 | 29-06-2017 22:41 | ..................
Het probleem is dat het gaat om een sekte.
De talmoed is oorspronkelijk geschreven rond 200 nC.
Het judaisme is voortgekomen na de shisma rond 700vC.
En het volk van judea juist hun eigen geschriften erbij hebben geplakt,wat hun een eigen club heeft gemaakt.
Het hedendaagse jodendom is verdeeld tot op het bot.
Zie boek jack Bernstein,wat hij meemaakte als amerikaanse jood in israel.
Ze spreken elkaar allemaal tegen.
Destijds een vloek over hen is uitgesproken,wat hen heeft verbannen uit dat land israel.
Voor altijd.
Het is het occulte wat je zo kan noemen wat een evenbeeld wilt schapen,wat vroeger israel was.
Het judaisme is pas ontstaan na die shisma wat zevert over wederopbouwing van israel.
En het is ook de christelijke bijbel wat erna leeft.
Die hebben dat zogenaamde joodse gedachtegoedje nodig voor hun einddoel.

De media is ook zionistische meuk.Logisch dat dit onderwerp over de talmoed nooit ten sprake komt.
| #260121 | 02-07-2017 02:36 | Manus
Ik heb het boek nooit in geheel gelezen, maar citaten eruit gehoord die echt te gestoord voor woorden zijn.
De naam Babylonische Talmoed zegt denk ik al genoeg, het is een babylonisch occult geschrift dat het woord van het Oude Testament verkracht.
Maar als je er iets van zegt wordt je natuurlijk meteen gelabeld als anti-semitisch.
Manus's avatar
aanmelden / inloggen