Door community (initieel Best Well), Op zat 11 maa 2017 09:49, 2 reacties, nieuws

De week waarin de overheid onbedoeld stemadvies gaf

Nog een paar dagen en dan mogen we weer stemmen. En in tegenstelling tot normaal is er dit jaar zowaar keuze. Je mag als vanouds weer stemmen op de oude kliek (PvdA, CDA, VVD66, GroenLinks en CU/SGP) of… je kan stemmen op nieuwe energie, nieuwe politici, de nieuwe partijen!

In deze voorlopig laatste Week-Waarin kijken we naar het nieuws van de week in het licht van de aanstaande verkiezingen. En ja, de bekende ‘fake news’ en ‘alternative facts’ verwijten zullen zoals gewoonlijk weer dik en snel komen, dus bekijk onderstaande genoemde punten en gelinkte berichten vooral zelf. Vorm zelf een opinie over de alhier genoemde punten.

De totale macht van de inlichtingendiensten en de partijen die ze steunen

Het grote nieuws deze week was wat mij betreft Vault7, de nieuwe WikiLeaks lek van duizenden documenten over de (overigens illegale) manier van werken van de inlichtingendiensten. En voordat je denkt dat dit ‘fake news’ documenten zijn, of ‘alternative facts’, WikiLeaks is nog nooit betrapt op een nep-document en geen enkele overheidsmedewerker trekt ook dit lek in twijfel. Dit is echt.


De CIA breekt en masse in op smartphones (Android én iPhone), iPads en tablets, (web)servers en normale PC’s (Windows, Mac en Linux). Men koopt hiervoor (met samenlevingsgeld!) zogenaamde ‘zero-day’ kwetsbaarheden in van criminelen om toch vooral maximaal misbruik te kunnen (blijven) maken van alle computers om je heen. Ook het gebruik van normaliter beveiligde software (zoals Telegram) wordt op deze manier door de inlichtingendiensten omzeild en afgeluisterd. En laat je niet misleiden, de bekende multinationals werken hier gewoon vrijwillig in mee.


De inlichtingendiensten zijn er voor ‘de veiligheid’, maar niet *uw* veiligheid.

Smart TV’s worden ook gehackt om je af te luisteren (TV’s hebben tegenwoordig microfoons), idem apparaten als Siri, Cortana, Barbie, Amazon Echo en Google Home. De geheimediensten sluipen ook bij jou naar binnen en opereren ongericht, grootschalig en stelselmatig. Zelfs auto’s worden tegenwoordig gehackt (red: en gebruikt voor doelgerichte moord door inlichtingendiensten zoals de moord op Michael Hastings).

Zoals je reeds weet van Snowden doen de inlichtingendiensten dit internationaal, grotendeels geautomatiseerd en zeer grootschalig. Elke telefoon heeft een achteringang, elk telefoontje wordt opgeslagen, elk verstuurde berichtje, elke email, elke tweet, elke facebook chat, whatsapp en snapchat, elke locatie waar je jouw telefoon mee naar toe neemt, overal waar je inlogt op internet, etc. Alles wat je bekijkt, doet en zegt wordt bewaard om later tegen je te kunnen gebruiken. En aanslagen worden er niet mee tegen gehouden, uw veiligheid is slechts het excuus. Het is niet uw veiligheid die hier wordt beschermd.

De bevolking is vijand #1 en is en masse schuldig bevonden

We leven in een panopticon. Dit volledig ontspoorde gedrag van overheden wordt echter volledig gesteund door CDA, PvdA en VVD. (Bericht gaat door onder afbeelding.)


Minister Sleepnet wint Big Brother Award

In Nederland kennen en doen ‘we’ dit namelijk precies zo. De Nederlandse ‘inlichtingendiensten’ werken intensief samen met CIA, NSA, GCHQ. De Nederlandse ‘inlichtingendiensten’ verstrekken op grote schaal informatie aan CIA en co, gebruiken informatie van CIA en co, worden getraind door CIA en co. En uw ‘eigen’ overheid? Die maakt dat allemaal mogelijk.

Is je privacy je nog wat waard? Stem dan op de PiratenPartij of Partij voor de Dieren. Ja, GL en D66 zijn zogezegd tegen het sleepnet, maar gebaseerd op activiteiten uit het recente verleden gaan die aan het alom vertegenwoordigde overheidsvoyeurisme zeer zeker niets veranderen. Die gaan het gedogen en uitbouwen na de volgende aanslag, de status quo moet immers geborgd blijven bij deze twee partijen.

De immigratie en de partijen die het opdringen

Ook deze week waren uiteraard op vele manieren de door de EU opgedrongen immigranten weer in het nieuws. Vooral ook met de NPO documentaire ‘Het Kaf en het Koren’. De documentaire zou uitgezonden worden op 14 februari vóór de verkiezingen, maar is toen verzet tot na de verkiezingen op 10 april.

Waarom is de docu uitgesteld tot na de verkiezingen? Omdat de documentaire duidelijk maakt dat immigrerende oorlogscriminelen van de Nederlandse Overheid gewoon vrij mogen rondlopen in Nederland. Iedereen is welkom, inclusief dus extremistisch religieuze oorlogsmisdadigers. Immigrerende oorlogscriminelen die vrij spel krijgen in Nederland, dat speelt PVV natuurlijk in de kaart, en dus werd de docu uitgesteld tot na de verkiezingen. Het echte beleid moet immers geheim blijven, je moet de bevolking dus structureel misleiden.

Je herkent direct weer de modus operandi van de EU, PvdA en VVD. Zo werd de EU Pensioen Unie recentelijk geheim gehouden tot na het Brexit referendum omdat het de Britten ‘zou beïnvloeden’. Natuurlijk: dat was belangrijke informatie, dus dat moest dus zo lang mogelijk geheim gehouden blijven. De bevolking zou toch eens weten… De EU gaf daarmee uiteraard zelf al aan dat de Pensioen Unie eigenlijk niet OK was. Je herkent het ook van het verzoek van Rutte om de plannen voor de EU geheim te houden, dat zou PVV in de kaart spelen. En ook dat verzoek geeft aan dat dit idee ook niet OK is.

De TV-serie ‘Uit Europa’…

Kritische geluiden in de TV-serie die kennelijk wél uitgezonden mocht worden, precies in de drie weken voor de verkiezingen. Die timing is toeval? Oordeel zelf. De serie ‘Uit Europa’ is hoe dan ook interessant en dan wellicht speciaal ook de aflevering van 8 maart.

Het blijkt weer dat de omvolking van Europa door de EU weinig goeds betekent voor de bestaande bevolkingen op het Europese continent die afgelopen decennia zeer duidelijk zonder volksvertegenwoordiging zijn komen te zitten. De bekende oude partijen drongen de massale immigratie en omvolking echter voornamelijk zelf op. En dat is geen ongelukkig toeval, dat is sinds jaar en dag helaas precies zo gepland. En het resultaat wordt steeds duidelijker, de immigratie verloopt uiteraard niet OK voor de eigen bevolking. (Bericht gaat door onder de afbeelding.)


Uit Europa, aflevering 3.

Gelukkig komt het door de EU verplicht gestelde ‘humanitair visum‘ voorlopig trouwens nog even niet, maar dat is uiteraard slechts een kwestie van tijd. Je weet dat de EU op uw belastinggeld een lange adem kan hebben op dit soort punten. Toch wordt deze opgelegde immigratie ook voortdurend opgedrongen en verdedigd door nota bene de ‘eigen’ overheid.

De EU dringt migranten op, en alle oude partijkartel partijen helpen daarin maar wat graag: PvdA en VVD drongen het op als regeringspartijen, maar CDA, D66 en GroenLinks willen de immigratieprogramma graag verder uitbreiden. Die gaan er echt niets aan veranderen. Stem dus anders. PvdA bedreigt nu trouwens zelfs hele lidstaten om meer migranten op te nemen!

Iedereen is kennelijk welkom, inclusief extreem religieuze oorlogscriminelen

Let op: deze discussie gaat nadrukkelijk niet over vluchtelingen voor oorlogsgeweld, deze discussie gaat over iedereen in heel Afrika en de gehele Balkan die naar Europa en Nederland wil voor een gratis leven, op uw kosten. Deze discussie gaat over het ondermijnen van Europa en het bewust afbreken van de Nederlandse identiteit.

Onder PvdA, VVD, CDA, D66 en GroenLinks is werkelijk iedereen welkom in Nederland, inclusief – leerde we deze week – oorlogscriminelen, en wel met volledig behoud en bescherming van religie! Wij passen ons wel aan. EU-dictaat, weer gesteund en uitgevoerd door de bekende partijen.

Het mag duidelijk zijn dat andere partijen realistischer zijn over de omvolking van Nederland, waaronder bijvoorbeeld Forum voor Democratie en VNL. Stem desnoods PVV als je geen andere opties ziet. Met zo al 6 miljoen ‘vluchtelingen’ in de startblokken, denk goed na op welke partij je gaat stemmen op 15 maart. Stem anders!

Bekijk de afleveringen van ‘Uit Europa’: Aflevering 1 (Nationale identiteiten), Aflevering 2 (Economische zekerheden) en afgelopen week Aflevering 3 (Vluchtelingen beleid).

In ander nieuws

Weer een blik op de bookmarks van afgelopen week:

Digitale burgerrechtenorganisaties ageren tegen auteursrechthervorming EU. De EU behartigd weer de belangen van het multinationale grootbedrijf. De EU is er niet voor u.
Wallonië dreigt weer met blokkade handelsverdrag. Ja, Paul Magnette is een held. CETA betreft sloopbeleid welke multinationals onaantastbaar boven de samenleving plaatst. VVD66, PvdA en CDA stemden voor. De bekende partijen PvdA, VVD, D66, CDA, GroenLinks zijn Pro-EU en Neoliberaal (Pro-Grootbedrijf) en zijn er dus niet voor jou. Het CETA verdrag moet echter officieel goedgekeurd gaan worden en kan door middel van een Nederlands burgerinitiatief referendum nog geblokkeerd worden. GL is – zeggen ze zelf – dan wel tegen CETA, maar als puntje bij paaltje zou komen… Leer van het Lente Akkoord bijvoorbeeld. Als GroenLinks kans ziet om mee te regeren, dan gaan alle principes overboord. En met Jesse ‘Obama Jr.’ Klaver, meer dan ooit. Ook GroenLinks is volgzaam aan de bekende belangen.
‘Euro als eenheidsmunt sneuvelt komende jaren’. Juist, de euro stand nu is kansloos, gaat heeel veeel geld kosten om de toegebrachte schade te ruimen. Maar wie bracht ons die euro ook alweer? VVD met Zalm, CDA met Balkenende en PvdA met Wim Kok. En deze partijen zijn ook nu nog alles behalve van gedachten veranderd. Neem leningen aan Griekenland (die niet failliet mag gaan vanwege de euro), CDA, PvdA en VVD, maar ook D66. GroenLinks noemt het onvermijdelijk. Onder deze partijen blijf je dus belastinggeld storten in een zwart gat.
Deze week is het EU leger formaliteit geworden en gestart. Een leger onder directe leiding en aansturing van de EU. Ja, de EU heeft zichzelf toegang tot een leger en wapens verschaft. Men is nog bezig met kernwapens, maar die komen spoedig ook. Akkoord bevonden uiteraard door… PvdA en VVD. Zo gemakkelijk gaat dat, kennelijk. CDA is trouwens stiekem ook akkoord. Idem GroenLinks, ook akkoord, wil Verhofstadt aan de rode knop. 🙂 Volgens D66 is er zelfs geen tijd te verliezen voor EU leger.
Waarom is het kopen en verkopen van goud in de EU eigenlijk btw-vrij? En waarom moeten we van de EU wel hoog-tarief btw betalen voor boeken in digitale vorm?
“Frexit? Nexit? Read my lips: it will not happen” aldus Herman van Rompuy, de vorige ongekozen EU President. Uittreden mag namelijk niet, de EU moet. Je herinnert Van Rompuy als man die ons de Balkan bracht als lidstaten. Je herinnert Van Rompuy als de man die ons de inspraak over de eigen begroting afnam met de two-pack, de six-pack en het Europees Semester. Ja, Ridder van Rompuy liet weer even van zich horen. De “EU moet”, je herkent federalisten als Van Rompuy direct. Herinner, Herman van Rompuy werkt voor het EU-CDA, net als de huidige ongekozen EU keizer Juncker. Wil je geen Federale EU ingerommeld worden, stem dan dus vooral niet op CDA. Idem VVD en D66, grotere EU-fans zijn moeilijk te vinden op deze planeet.
Europese Belastingen? De EU die voor zichzelf kan gaan graaien in uw portemonnee? CDA en VVD vinden het geweldig. Ook D66 en GroenLinks zijn voor directe belastingheffing door en voor de EU. En herinner: het IBAN-systeem is speciaal hiervoor reeds geïntroduceerd. Dit gaat gebeuren.
Referenda? Alle inwoners van Oekraïne hebben – ondanks het referendum! – vorige week toegang gekregen tot Nederland. Onderdeel van het EU-plan van 132 miljoen NL visums. Herinner: Welke partijen negeren referenda? PvdA, VVD, CDA (herinner het EU referendum), GroenLinks, D66. Uw mening, voor deze partijen volledig oninteressant. Wil je inspraak in de toekomst, stem dan niet PvdA, VVD66, CDA, GroenLinks.
Hoewel de inflatie al weer enige tijd op 2% staat, de ECB houdt de rente gewoon op 0%. De ECB had al in 2014 de rente moeten verhogen. ECB-baas Draghi bevestigd met zijn gedrag deze week weer het feit dat het ‘2% inflatie is prijsstabiliteit’-beleid een drogreden is voor het basisinkomen voor bankiers. Banken worden gesteund door de bancaire belangenvertegenwoordiger (ECB) gewoon omdat het zo lekker winstgevend is voor henzelf en de multinationals. De bankiers zorgen goed voor zichzelf, op uw en mijn kosten. Uiteraard benoemde opper-boef Draghi gisteren weer dat de euro (en dus zijn totale macht!) onomkeerbaar is. Jij en ik zullen immer moeten blijven betalen voor het ‘feest’ dat heet EU.
De ziekte van Europa genezen

Vooraanstaand EU-parlementariërs Guy Verhofstadt was deze week weer in het nieuws met een tirade op de Europese top: “We moeten de ‘ziekte’ van Europa stoppen”.

“De EU zal volgens Verhofstadt niet overleven zonder een diepgaande federalisering. Overheden kunnen volgens Verhofstadt hun problemen niet oplossen omwille van hun obsessie met soevereiniteit. Schengen is iets fantastisch. Het is tijd, nu of nooit, om een sprong voorwaarts te maken in het Europese beleid.”

De ‘ziekte van Europa ‘ waar Verhofstadt naar refereert Verhofstadt is uw Nederlandse nationaliteit, uw medezeggenschap en inspraak, de Nederlandse soevereiniteit en uiteraard de laatste restjes (lidstaat-)democratie. De oplossing voor deze ‘ziekte’ van democratie? Meer EU en wel snel!

Verhofstadt is zo mogelijk de grootste federalist onder de eurofielen. Om de echte ziekte van de EU nog duidelijker te maken, deze groot federalist is als baas aangesteld over het uittreden van het VK. (Kansloos en stijlloos uiteraard.) En van welke partij is Verhofstadt is het kopstuk … VVD66. Ja, in de EU zijn VVD en D66 één en dezelfde partij en trouwens in Nederland ook. En Verhofstadt is hun hoogste vertegenwoordiger. VVD66 is feitelijk één partij en trekt met twee verschillende merken verschillend publiek aan.

Kartel-bestrijding benodigd

Precies hetzelfde beleid op alle belangrijke punten, dat zie je trouwens vaak. Ik noem het de politieke monocultuur anderen het een partijkartel en betogen kartel-bestrijding. Op nagenoeg alle belangrijke terreinen zijn PvdA, VVD66, CDA en GroenLinks namelijk één partij met één mening. De verschillen zijn slechts kleine details die kunstmatig uitvergroot worden met dik gedrukte koppen, onzinnige TV-debatjes en kunstmatige stempels als ‘links’, ‘midden’ en ‘rechts’. Dat is goed beschouwd onzin. Vertrouwde onzin, wellicht, maar onzin desalniettemin.

De Nederlandse politieke monocultuur is een neoliberalistisch en transatlantisch EU-monsterverbond. Uw belang is van geen belang, dient genegeerd te worden. Wil je geen anti-democratische Federale EU Overheid ingerommeld worden met een regering die bewust zo ver als mogelijk van je staat verwijderd? Stem dan niet op VVD66, maar ook niet op de andere eurofiele partijen CDA, PvdA en GroenLinks.

De macht van de zwevende kiezer

Op de afsprong nog wat goed nieuws. Er zijn meer zwevende kiezers dan ooit. Kennelijk weet 75% nog niet op welke partij ze zullen gaan stemmen. Dat zijn gelukkig revolutionaire getallen. Dat maakt meteen elke
Annotaties:
| #258714 | 11-03-2017 23:56 | zanussi
De Nederlandse politieke monocultuur


Welke nieuwe partij wil en en en en en

en uit de EU
en uit de Euro
en uit de Navo
en de zorgverzekeraars afschaffen
en basisloon
en bindende referenda invoeren
en kernenergie afschaffen
en betere relaties met Rusland


?
zanussi's avatar
| #258717 | 12-03-2017 11:57 | Best Well
FvD ?
wanneer je hetzelfde blijft proberen hoef je ook geen ander resultaat te verwachten.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen