Door Frans Waterman, Op zon 10 feb 2013 03:09, 10 reacties, citaat / intro / linkdump

De zinloosheid van de alternatieve media‘Het grootste complot dat vandaag de dag tegen de mensheid en het algemeen welzijn is gesmeed is misschien wel het onthullen van het eventueel bestaan ervan ...’

Dit is niet zomaar een stelling, maar meer en meer lijkt deze gang van zaken de werkelijke machinerie achter het uiteenvallen van de wereldwijde samenhang te verklaren.

Waar komen alle staatsgeheimen die vandaag de dag het internet domineren eigenlijk vandaan? Wie brengt deze geheimen en in de omloop en waarom? Al eerder in dit blog refereerde ik aan een aantal wetenschappelijke studies met betrekking tot de nieuwe media, oftewel de alternatieve media. ...
Annotaties:
| #196917 | 10-02-2013 12:34 | liedetecter
Waarom dan dit zinloze artikel plaatsen in die zinloze alternatieve media?

Allicht wat kift over die pamfletten? Het is inderdaad een historisch fijt, wat blijkbaar nog steeds werkt, als we Joanna even volgen ... dat had meer effect dan een zinloos websiteje maken over het zinloze bestaan van Alex anders. toch? -;)
| #196918 | 10-02-2013 14:02 | Ness
Flutverhaal, want het geeft slechts anekdotisch 'bewijs' maar vergeet het belangrijkste aspect: alternatieve media maken mensen bewust(er) en zetten hen aan het denken. Dat alleen al is mooi meegenomen. Men neemt niet meer klakkeloos dingen aan, men is sceptischer geworden en zoekt zelf naar achtergronden en meer informatie. Een halve waarheid is een hele leugen, en het publiek is zich bewust geworden van de manier waarop dat halve waarheidsprincipe wordt toegepast in de reguliere media.

Een van de grote successen van alternatieve media is de veranderde houding tov de medische 'wetenschap'. Zij die internetbekwaam zijn bv gaan geen griepspuitje meer halen en zijn veel voorzichtiger geworden mbt vaccinaties. Alleen de web-analfabeten staan nog steeds netjes in de rij bij de dokter als de blaadjes vallen.

Een ander succes is de absolute afgang van hysterische klimaatflauwekul. Toen ALLE reguliere media de bevolking de stuipen op het lijf joegen kwam de alternatieve media met een heel ander verhaal. De gelekte klimaat-emails van clown *professor* Mann bijvoorbeeld zijn eigenlijk nooit besproken in de reguliere media maar hebben wel degelijk het hele luchtkasteel onderuitgetrokken.

Deze 'schade' is niet meer te herstellen, ook niet als het officiële net op slot gaat. De neergang van de reguliere media - en ook die van bovenstaand 'opvoedende blogjes - is onstuitbaar. :)
Ness's avatar
| #196919 | 10-02-2013 15:13 | Frans Waterman
De alternatieve media hebben zeker hun positieve bijdrage geleverd. De punten die Ness noemt zijn zeker positief. Maar we moeten niet overdrijven

Maar mensen die oproepen tot actie-voeren of ''human race get off your knees'' roepen zou ik zeker wantrouwen.

Dit artikel komt trouwens van Francis Capelle er staan meerdere interessante artikelen op.

Het probleem van de alternatieve media is dat ze een probleem aan kaarten, een reactie uitlokken maar geen solution/oplossing geven.

Dus het leidt alleen maar tot chaos.

Ook plaatst hij die Demmink-zaak in een apart daglicht, de oorsprong van de Demmink-zaak komt namelijk uit de hoge kringen van Justitie zelf in het bijzonder Hilbrand Nawijn. De Demmink zaak is bij velen bronnen bekend binnen Justitie zelf.

Waarom moet de gewone burger met de misstanden van Justitie opgejut worden? Alsof de gewone burger bij machte zou zijn om het Justitiele apparaat te kunnen veranderen.

En dat geeft te denken.
Frans Waterman's avatar
| #196920 | 10-02-2013 15:46 | liedetecter
Jep @Ness, en voeg daar nog de vaccinatie hysterie aan toe die flink op haar lazer heeft gehad met het lekken van de geheime dubbele chantage overeenkomsten tussen de pharma en overheid. De leugen van Mexicaanse griep, het hard onderuitgaan van de geloofwaardigeheid van de politieke plucheplakkers en ga zo maar door. Allemaal voorbeelden waar de machtsbekleders zichzelf uitkledden, met veel dank aan de alternatieve media ... Wil niet zeggen dat er blunders waren, napraten van verdachtmakingen en veel slappe thesi ... maakt niet uit. De storm is niet te keren.

Welke malloot zegt dat de alternatieve media zinloos zijn heeft echt last van een verblindend depressief nihilistisch buitje ... Ook mr. Capelle.

Dat er zaken gelekt worden om stemming te maken is zo oud als methusalem, bronnen checken was en is altijd adagium numero uno ...
| #196921 | 10-02-2013 15:48 | Frans Waterman
Het exposen van die Joanna is natuurlijk positief.

Maar helaas komen ''waarheidsprekers'' Micha Kat en Arend Zeevat afgelopen argusoog radio-uitzendingen met ene Maud Oortwijn aanzetten. Met een overduidelijk volslagen uit de lucht gegrepen verhaal over Demmink.

http://airvd.wordpress.com/2013/02/06/de-contraspins-van-argusoog-en-klokkenluideronline/
Frans Waterman's avatar
| #196922 | 10-02-2013 16:18 | Ness
Nou, Plato, iemand die zich met Kat en/of Argusoog bezighoudt heeft een gaatje in zijn hoofd. Dat zijn geen alternatieve media maar bron-vervuilers. Daarom is bovenstaand artikel ook zo'n flutverhaal. Het kraakt serieuze alternatieve media af met behulp van de schuld-door-associatie techniek., door deze media te vergelijken met sites waar de honden geen brood van lusten.

Je geeft zelf een mooi voorbeeld door met een link te komen waar iemand met meer dan 5 hersencellen domweg niet op klikt.
Who fukkin cares!! Is toch totaal overbodige ballast!
Ness's avatar
| #196924 | 10-02-2013 16:55 | Frans Waterman
Om het wat breder te trekken over de beperkte invloed van de media in het algemeen.

De gewone man kijkt voetbal op de tv.
De mensen die de alternatieve media volgen kijken op internet naar hoe diep het konijnenhol is.

De gewone man staat de volgende morgen op en weet dat Ajax met 1-0 gewonnen heeft.

De alternatieve media volger staat de volgende morgen op wetende dat de Rockefellers en de Rothschilds nauwer zijn gaan samen werken.

Of er in de praktijk als gevolg van de kennis hiervan iets veranderd? Helemaal niets.
Frans Waterman's avatar
| #196925 | 10-02-2013 17:08 | liedetecter
Of er in de praktijk als gevolg van de kennis hiervan iets veranderd? Helemaal niets.
Ik ken honderdende mensen die naar aanleiding van de mexicaanse griep hoax zijn gaan twijfelken aan vaccinaties, dankzij de alto media ... dus ja, er veranderd een hele hoop.
| #196927 | 10-02-2013 19:44 | liedetecter
Het exposen van die Joanna is natuurlijk positief.
show me the money ... Ik heb nergens iets overtuigends gezien, maar het kan ...sure ...Ik ga alleen niet mee met bullcrap over een kartonnen bordje.
Volgens mij heb je een beetje last van het 'wake up syndroom' .. een en ander vergroot dan vanzelf ... geeft niet, maar iets om rekening mee te houden.
| #196936 | 11-02-2013 00:28 | Guitarman
Inderdaad een flut verhaal. De auteur van het artikel realiseert niet dat verandering tijd kost. Eveneens realiseert hij niet dat het internet voor het grote publiek er nog maar net is.

Dat er geen snelle veranderingen zijn heeft onder meer te maken met de passiviteit van burgers en hun berekenende houding. Velen beseffen al dat ze op grote schaal worden bedondert door de heersende elite echter durven ze er niet openlijk voor uit te komen, omdat dit hun baan of vriendschappen kan kosten. Zij zullen uiteindelijk zich uitspreken op het moment dat er zich een kritische massa begint te vormen.
Een organisatie als Architects & Engineers for 9/11 Truth plaveien als het ware met een documentaire als "Experts Speak Out" de weg, voor de volgers.
Daarnaast kost het natuurlijk tijd voor de informatie om zich te verspreiden. Maar door Social Media en Alternatieve Media verandert het bewustzijn en de perceptie van mensen, omdat ze er soms mee geconfronteerd worden zonder dat ze er eigenlijk om vragen.

http://zaplog.nl/zaplog/article/vertrouwen_in_de_nederlandse_politiek_gedaald_naar_het_nulpunt
Guitarman's avatar
aanmelden / inloggen