Door Ness, Op zat 18 maa 2017 10:42, 13 reacties,    

Deel van PVV-aanhangers vermoedt stembusfraudeWaarom waren de stembussen in Nijmegen nog na 21 uur open? En hoe komt het dat de VVD toen al feest vierde, terwijl er nog geen stem was geteld? Een deel van de aanhang van de PVV vermoedt dat er is gefraudeerd met de verkiezingen.

Kijk, de staat zelf zit 'op de achterhand' en kan via de kiesraad en in samenwerking met schimmige bedrijfjes als Ipsos en de manipulerende media bijsturen naar believen. Sommige stemfraude mag aan het licht komen, andere dan weer niet. De Amsterdamse Turken hebben stemmen geronseld, okay. Maar het CDA doet dat ook, en wel stelselmatig, en alle andere grote regeringspartijen ook. Bejaardentehuizen zijn echt heel aanlokkelijk.

Infiltreer de stemburo's: zelfs met een of 2 personen kun je al veel frommelen, foutief tellen, dozen kwijtraken enzo. Regenten (ambtenaren!) voelen zich in hun hoogmoedswaanzin verantwoordelijk voor een goede gang van zaken. 30 Zetels voor Wilders is GEEN goede gang van zaken, vinden zij. En dan is de keus tussen zuiverheid en een 'leugentje om bestwil' snel gemaakt. Het is de KIESRAAD die fraude kan ontdekken, verdoezelen of zelfs aanmoedigen dan wel organiseren; de kiesraad heeft het overzicht én het laatste woord. Want er is natuurlijk heel veel bekend over het stemgedrag van mensen. Voorgaande uitslagen en opkomsten staan allemaal te boek, en een beetje rekenaar ziet onmiddellijk of een uitslag in de lijn der verwachtingen ligt.

Er wordt bij elke verkiezing gefraudeerd, ga daar van uit. Alle beetjes helpen, nietwaar. Sommige stemburo-ploegen zijn geheel of gedeeltelijk corrupt. Andere niet want er zijn zat eerlijke mensen op de wereld. Maar als Kiesraad en *onderzoekburootjes* samenwerken dan sta je vrijwel machteloos. Want dan valt een en ander niet meer na te trekken. Tip aan PVV'erts: als je zeker wilt zijn dat je stem telt zul je uit je luie stoel moeten komen en de hele dag stemmers moeten turven, waarna je een nacht moet opofferen om je argusogen ook bij het tellen aanwezig te laten zijn. Of beter nog, ga zelf als vrijwilliger aan de gang.

Het is een goede ontwikkeling dat mensen vragen stellen bij zaken die ze altijd - in hun gemakzuchtigheid! - voor zoete koek hebben aangenomen. Je bent niet paranoïde of een slecht verliezer als de klappen in JOUW hoek terecht komen en je de stank van manipulatie ruikt. Zelf vind ik de PVV een slechte partij. Wilders wil helemaal niet regeren, daar is hij niet voor aangenomen. Maar het moet er wel eerlijk aan toegaan tijdens de verkiezingen, of zo eerlijk mogelijk; als er zoveel mensen op Wilders stemmen dan moeten zij gehoord worden en niet weggedemoniseerd of op slinkse wijze via fraude weggemoffeld. Bovendien geldt, vandaag zij, morgen wij. De SP heeft ook al jaren heel veel last van "tegenwerking"; het is gewoon tijd dat mensen wakker worden op stemfraudegebied en zich intensief met het verkiezingsproces gaan bemoeien. Want wie 'de Nederlandse Staat' vertrouwt is echt op zijn achterhoofd gevallen.

De partij die (ook) m.i echt gemeen gepakt is deze keer, is de FvD. Want die partij is veel en veel gevaarlijker voor 'het grote geld', en kan daarom via fraude en peiling-oplichterij wel 3 zetels hebben misgelopen. Wilders raast en tiert over de Islam maar je hoort 'm niet over de bankiersploeg die de allergriezeligste versie van de Islam op smerige manier als splijtzwam gebruikt, door enerszijds moslims te demoniseren en anderszijds moslims aan te moedigen. (Andere partijen hoor je daar ook niet of nauwelijks over, trouwens, rara hoe zou dat komen kuch kuch). ISIS et al is geen toeval hoor, en die radicalisering van functioneel analfabete, emotioneel gestoorde import-testosteronbommekes ook niet.

Die 'moslims', dat zijn allemaal JUNKIES. Gebruiken religie als excuus om eens lekker huis te houden en laten zich gebruiken door types als Erdogan en andere Arabische maffiaklieken. Om een probleem op te lossen moet je de diverse oorzaken scherp in het vizier hebben. Wilders vernauwt de focus want Wilders ziet maar 1 oorzaak, Islam, en dus is zijn oplossing fout. FvD pakt de zaken bij de wortel aan. Dat is dodelijk voor diegenen die profiteren van alle rotzooi terwijl zijzelf er uiteraard de aanstichters van zijn.
Annotaties:
| #258828 | 18-03-2017 12:45 | Argwaan
Plagiaat is het. Ofwel, de zoveelste keer dat zoiets geroepen wordt, laatst nog in de verenigde? staten van America, het land van de onbegrensde mogelijkheden, zowel ten goed als ten kwade blijkbaar. Per keer moet blijken of het waar is of niet, maar wie gaat dat dan bepalen, een rechter die zich door wie ook weer laat betalen? Nee, het is nog altijd oertijd, het recht dan de sterkste. Hout kan je beschaven, mens nooit en te nimmer.
Argwaan's avatar
| #258837 | 18-03-2017 18:57 | Ness
Nog even dit: 'het CDA' heeft ooit geprobeerd mijn stem te ronselen. Juist gelovigen menen dat het doel de middelen heiligt, als god op het spel staat. Het CDA heeft daar in feite nauwelijks greep op. Ik neem het de ploeg dus niet kwalijk dat er leden zijn - prima mensen overigens - die het doodzonde vinden dat er zomaar stemmen verloren gaan en daar een 'betere' bestemming voor willen vinden. Het is de menselijke natuur. Geldt ook voor andere partijen. Iets anders wordt het wanneer er smeriger bedoelingen achter zitten, bv financieel of puur eigenbelang ivm baantjesjagerij.

Maar over dat gebrek aan stembiljetten: de staat gaat natuurlijk heel voorzichtig om met het uitdelen ervan. Maar als het *landsbelang* op het spel staat is het niet uitgesloten dat er biljetten gekaapt zijn, en naar wens zijn ingevuld. En ook met stemmen uit het buitenland kan gerotzooid worden zonder dat dat na te trekken valt. Fraude haalt overal de scherpe kantjes van af, en al het geronsel kun je vaak tegen elkaar wegstrepen. Maar het is niet zonder risico want grote fraude valt echt wel op. Tenzij de kiesraad rot is. Daar is geen beginnen meer aan. Overigens is er geen kiessysteem te vinden waar geen gaten in zitten. Het blijft behelpen dus.

Tip aan PPV'erts: check gemeente Venlo, eis hertelling als daar tekenen van fraude zijn. Want dat Wilders daar niet gewonnen heeft - en in de omstreken wel - kan een gevalletje manipulatie zijn. Achteraf checken heeft trouwens weinig zin. Men moet juist vooraf op zijn qui vive zijn, zich als stemmenteller aanmelden, en zelf onderzoekjes doen, exitpolls ed. Merk op dat de diverse media geen exitpolls meer doen, terwijl dat makkelijk kan en echt niet zoveel moeite/geld kost. Dat is de reden dat ik nu zo argwanend ben. Het zou me geruststellen als media als de Televaag, NRC, Volkskrant veel aktiever worden in die zin. KUCH.
Ness's avatar
| #258856 | 19-03-2017 00:06 | Zinoco
Hoe lang kan je je aftrekken Wilders ?
| #258857 | 19-03-2017 00:08 | Zinoco
Hoe lang kan je je aftrekken op Wilders ?
| #258860 | 19-03-2017 00:39 | ..................
Stakkers het PVvee.
De vorige verkiezingen liepen ze ook al te blerren dat de PVV de grootste zou worden,en had het net 15 zetels.
Deze keer is het 19 zetels.
Dat is zowat 1.2 miljoen stemmers

Bijna 1.2 miljoen TOKKIE'S,want weldenkende mensen gaan niet op zo een partij stemmen.
En het TOKKIE VOLK wat op hem gestemd hebben OERDOM zijn.
Als je de CV van die narcist naleest,het 8 jaar gewerkt heeft als speechschrijver voor de VVD.
Zijn hele leven het voor de VVD heeft gewerkt,en het TOKKIE volk juist door de VVD genaaid werd.

Die lui beseffen niet hoe achterlijk ze wel niet zijn.
| #258864 | 19-03-2017 00:57 | Zinoco
@ tamsowashere
Dat was het geniale, een "afsplitsing" van de VVD
zonder een afsplitsing te zijn.
Uiteindelijk weer VVD gestemd.
| #258865 | 19-03-2017 01:35 | Ness
Jullie beledigen mijn buurtgenoten. Ik woon midden tussen die tokkies en PVV stemmers, ik ken ze. Die mensen werken keihard zeg, ze zijn voor dag en dauw al vertrokken naar hun werk, zonder daar nou echt rijk van te worden, en het zijn helemaal geen demonen en ze zijn ook niet stom. Wel onwetend en argeloos en niet in staat om geniepigheden te doorzien omdat ze zelf niet geniepig zijn. Ze hebben GEEN TIJD om de godganse dag het net af te speuren en zichzelf te informeren over ins en outs en achtergronden, ze spreken hun talen niet zo goed, en politiek interesseert ze in feite geen moer tot ze er serieus last van beginnen te krijgen, met name in de knip.

Zonder deze tokkies geen brood op de plank voor de rest hoor. Het zijn geen nazi's of neo-nazi's of fascisten en ze zijn ook niet harteloos. Ze zijn wel kort van stof en kort door de bocht en vrij gemakkelijk te manipuleren door media en idd enigszins xeno, maar sjeesus wie is er zonder fouten zeg. De meesten vinden Wilders te extreem tov moslims maar zien geen andere uitweg. Ze zijn wel woedend, begrijpelijkerwijs, om het hele gebeuren rond immigranten en allochtonen, en dan voornamelijk op de roverheid, op justitie vooral. Jullie rekenen die mensen af op een spookbeeld dat door de media wordt geschetst en echt van geen kanten klopt, op een paar rare peren na. Ik kan Wilders wel schieten, maar mijn buurtgenoten niet. En ik erger me kapot aan alle beledigingen en beschuldigingen aan hun adres, plaatsvervangend. Snappu?
Ness's avatar
| #258867 | 19-03-2017 02:55 | Ness
Zal ik nog es wat zeggen want nou ben ik pissig, en dan kan ik toch niet slapen. Deze mensen zijn ECHT NIET STOM. En zij kunnen tellen. Zij weten dat de jaren die zij extra moeten werken tot ze halfdood aan hun pensioentje toekomen, waar ze zelf voor betalen trouwens met kutwerk voor weinig poen, rechtstreeks ten goede komen aan mensen die niks met NL hebben (ZIJ WEL), waarvan de kinderen vaak gruwelijk de beest uithangen, waarvan er veel rondlummelen met een uitkering, mensen die nooit maar dan ook nooit ergens op worden afgerekend terwijl ZIJ het niet moeten wagen buiten de pot te pissen. Zij snappen donders goed dat ze genaaid worden, dat ze betalen voor het onderhoud van hun eigen toekomstige vervanging en ze zijn het spuugzat. Je hoeft niet tussen de allochtonen te wonen om te snappen dat die allochtonen KLAUWEN MET GELD KOSTEN. Het GAAT HUN HELEMAAL NIET OM EEN STOM KLEURTJE OF EEN RELIGIE. Het gaat hun erom dat ze zwaar worden uitgebuit en dat mensen die hier bij bosjes met de haren naar toe worden gesleept zomaar in de watten worden gelegd. Dat ervaren ze als buitengewoon oneerlijk, en dat is het ook.

Zij snappen donders goed waarom er steeds *bezuinigd* moet worden. En ZIJ ZIJN DEGENEN WAAROP WORDT BEZUINIGD. In hun hoek vallen de klappen, en ik kan die klappen met eigen ogen waarnemen. Het is misdadig, de manier waarop er tegenwoordig met goede werkkrachten wordt omgegaan. Zij dokken gedwongen voor een WAARDELOOS PRODUKT VAN EEN WAARDELOZE ROVERHEID en worden nog afgezeken ook. Zij zetten zich in, zij zijn ijverig, zij doen hun best en worden er niet om gerespecteerd. Nou dan wordt je vanzelf wel kwaad hoor, en je motivatie om een steentje bij te dragen aan de maatschappij verdwijnt ook als sneeuw voor de zon. Waarom zou je? OM GVD VERVANGEN TE WORDEN VOOR PLOOIBAARDER MATERIAAL?
Ness's avatar
| #258869 | 19-03-2017 13:38 | ..................
1.2 miljoen was een tikkeltje overdreven.
Ik bedoelde eigenlijk de onderklasse,wat genaaid word door de VVD,en dan opnieuw op een ex VVDer gaan stemmen,die een one isseu standpunt heeft.
Dat soort volgers noem ik tokkie's.
Onder die stemmers zitten ook protest stemmers.
Net zoals met Trump mensen uit onvrede op hem gingen stemmen,omdat de KLIEK de agenda voortzet,wat een ander mee op is gehouden.
Wat in nederland gebeurt is weer hetzelfde als voorheen,alleen in een ander pak.
Same shit,different ashole.

Wat betreft het bezuinigen.Dit gebeurt al vele jaren.Het CBR had uitgerekend dat de onderklasse in 20 jaar tijd ruim 23% van hun koopkracht hebben moeten inleveren.
Dat de PVDA salon socialisten zijn moet elke burger inmiddels weten,die de onderklasse vertegenwoordigen.
Als je dan de moeite niet wilt nemen om de politiek eens nader onder de loep te nemen,het je eigen schuld is wat er nu gebeurt.Dat je weer gaat stemmen op 1 of ander flutpartij'tje,wat dit systeem in stand houd.
Je kan er niks tegen doen,in die zin dat je het systeem niet kan veranderen.
Maar stemmen is instemmen met dat corrupte systeem.
En dat neem ik de bevolking wel kwalijk,dat ze blijven stemmen.
| #258870 | 19-03-2017 16:00 | Ness
Tamso, je moet zo verschrikkelijk oppassen met het overnemen van termen uit de media... Een tokkie is een volstrekt asociaal wezen. Ma Flodder beeldt een tokkie uit. Een soort kampers (heb je d'r nog een) levend van de schnabbel, de soos, kleine misdaad, zonder moraal en zonder moreel, aan het handje gehouden door maatschappelijke kutwentelteefjes waar ze gillend van het lachen misbruik van maken.

PVV-ers zijn eigenlijk precies het tegenovergestelde. Die hebben ingestampt gekregen: wie niet werkt zal niet eten, en dus werken zij, en keihard ook. Als jij ze tokkies noemt gaat me dat echt door merg en been. Ze hebben weinig scholing maar ze zijn verrekte handig en praktisch. Ze zijn enerszijds wars van intellectuelen - kennen die ook niet uit de praktijk - maar anderszijds hebben ze een diep respect voor mensen die veel meer wéten dan zij. Inclusief Wilders want ze rekenen 'm tot die klasse.

PVV-ers zijn doeners, geen stilzitters, het zijn mensen die weten dat ze het van hun intellekt niet moeten hebben maar van hun inzet en betrouwbaarheid. Zij zijn, zeg maar, de rots waar deze samenleving zijn tempeltjes op bouwt. Het zijn eigenheimers, leven binnen hun eigen kleine wereldje en kunnen echt geen hout maken van wat ze daarbuiten zien. Van dat politieke steekspel snappen ze geen flikker, want dat volgen ze niet. Als zij na hun werk thuiskomen willen ze dat gezeik niet aan hun kop, dan willen ze ontspannen en genieten van hun weinige rust. Ze zijn allemaal gestresst en used to the limit.

Ze hebben geen aanleg voor het abstracte. Ze reflecteren niet: GEEN TIJD. Ze zijn kort door de bocht: Islam een probleem? Schop het eruit. Allochs een probleem? Schop ze d'r uit, dat is de redenatie die ze kunnen behappen, maar die komt wel uit hun tenen want het is deel van hun levenshouding. Dat is geen rascisme want zo behandelen zij elkaar ook. Daar stappen zij echt niet van af want NL'ers hebben hele harde koppen hoor. Wilders mag niet van politici en moraalridders? Gaan ze juist Wilders stemmen, omdat ze zo kwaad zijn en de hoge heren - die hun vertrouwen, hun vaste grond onder de voeten, zo beschamen - terug willen pakken.

Het is de partij vd arbeid die hun belangen had moeten behartigen want het zijn arbeiders. Zijzelf weten dat ze die klus niet aankunnen en daarom delegeren ze dat. Het is niet voor niets dat de PvdA in politiek opzicht tot nul is gereduceerd. GOOD FUKKIN RIDDANCE, and i won't forget to put roses on your grave, vuile verraders!

PS: ten tijde van de Balkanoorlog werkte ikzelf keiharder dan hard. Ik snapte dan ook echt helemaal geen donder van wat daar plaatsvond en ik had ook niet de tijd om het na te pluizen want ik had hooguit 1 uurtje voor mezelf per dag en dat had ik heel hard nodig. Ik heb die oorlog dus TOTAAL GENEGEERD, kon niet anders. Ik ken hun probleem in dat opzicht dus uit eigen ervaring. Politici en deep state weten dit ook. Overlaadt mensen met werk en het enige waar ze dan op kunnen terugvallen is erop vertrouwen dat de rest wel goed zit.
Ness's avatar
| #258872 | 19-03-2017 16:53 | Antares
maar anderszijds hebben ze een diep respect voor mensen die veel meer wéten dan zij

Het is alsof ze in het duister moeten tasten en op zoek zijn naar iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Daarom is het zo erg als dat vertrouwen wordt beschaamd.
Antares's avatar
| #258874 | 19-03-2017 19:01 | ..................
Ness

Destijds veel stemmers op Pim Fortuin stemde,en dat noem ik geen tokkie's.
Dat de corperate media alleen door bleef hameren op zijn islam standpunten was de afleiding.
Voor Pim Fortuin kreeg ik achteraf wel respect voor,wat zijn standpunten waren.Door de staatsmedia/omroep hij werd afgeschilderd als een racist.
Hij zei ook altijd AT YOUR SERVICE.
Wat inhoud dat hij er voor het volk was,en hun belangen diende.
Wilders is precies het tegenover gestelde.
Dat hij het volk wist te paaien met de islam standpunten was zijn kracht waarmee hij stemmen wist te winnen.
Kijk naar zijn CV.
8 jaar speechschrijver geweest.Hij weet exact hoe hij de bevolking weet te manipuleren.
Voor mij is Wilders een nepperd.Hij dient het belang niet voor die groep,waarvoor hij zegt te staan.
Net zoals Trump het een miezert is.

De stelling die jij beweert,zou betekenen voor het hele volk wat werkt.
Want hun nieuws is dat van de staatsomroep.Omdat ze er de tijd niet voor hebben om het tegenover gestelde uit te zoeken.
Wie ze schuld is het dan,als je klakkeloos alles aanneemt als waarheid,wat de beeldbuis het volk voorhoud.

Ik ben ook die fout ingegaan.
Ik luisterde weer teveel naar complot verhalen,wat via het internet werd verspreid.
Als voorbeeld noem ik op dat 9/11 gedaan werd door joden.En ik alle joden over 1 kam heen scheerde,wat PVVers nu ook doen met de moslims.
Ik noem mezelf dan ook een tokkie.

Ik blijf hen de tokkie's noemen wat op de PVV heeft heeft gestemd om zijn one isseu standpunt.
Dat mensen op Wilders hebben gestemd uit onvrede wat de elite (ons kent ons) jaren doorvoeren noem ik geen tokkie's,want zij zullen na hem,als hij mag meeregeren,ook niet meer op hem stemmen.
Wat overblijft en uit de onderklasse komt en nog steeds op hem blijven stemmen,ook al moet duidelijk zijn dat hij hun belang niet dient.Dat blijven de tokkie's.
Ik zeg de onderklasse.
Ook veel middenklassers op hem hebben gestemd.Maar die zullen ook niet meer op hem stemmen,als Wilders niks kan waarmaken.
Het leuke ervan is dat Wilders zijn one isseu standpunt niet kan waarmaken.
Dat is wat met het populisme word bedoeld.

De PVVD bv zijn ook populisten,maar ze zijn populisten,omdat ze geen steun zullen krijgen van de rest,waaronder de PVV,die nooit zullen instemmen wat de PVVD wilt.

De SP zijn in die zin ook populisten,omdat de rest hele andere standpunten heeft.
| #258951 | 23-03-2017 20:43 | Zinoco
Wilders is een VVD-er.
Meer VVD-er als de VVD nu wil.
aanmelden / inloggen