Door community (initieel Best Well), Op zat 30 dec 2017 21:17, 7 reacties, nieuws

Die vrachtwagen die op de kerstmarkt inreed, die reed daar helemaal niet

De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..
Een jaar geleden, werd de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn uitgevoerd. Om precies te zijn, op maandag 19 december 2016 rond acht uur ’s avonds. Dat gebeurde, volgens de officiële ‘story’, toen een vrachtwagen met Pools kenteken, met hoge snelheid op de Breitscheidplatz bij de Gedächtniskirche op het publiek van een kerstmarkt inreed. Deze vrachtwagen zou daar 50 tot 80 meter hebben afgelegd. Het officiële aantal dodelijke slachtoffers bedroeg 12 en het aantal gewonden 56. Van de dodelijke slachtoffers op de markt waren 8 Duitsers, één Israëlische toeriste, een Italiaanse vrouw die in Duitsland woonde, een Tsjech en een Oekraïner.

In de cabine van de vrachtwagen werd het lijk aangetroffen van een man, naar later bleek de oorspronkelijke Poolse chauffeur. De Berlijnse politie meldde dat hij door de aanslagpleger was vermoord. En ja, zoals zo vaak bij ‘terroristische aanslagen’, werd in de vrachtwagen het identiteitsbewijs gevonden van een toen 23-jarige Tunesische man. Want wat moet een terrorist zonder een paspoort op zak, dat ze ook altijd vervolgens vergeten in het voertuig waarmee ze de aanslag uitvoerden. Als een soort ‘handtekening’ of noem het een identificatie-ansichtkaart. Hier begint ons verhaal.


En ja, zo heeft de kerstmarkt in Berlijn direct zijn lijntjes naar de ‘tactiek’ in Syrië, om een ‘derde macht’ het werk te laten doen. Moorden en plunderen en zorgen dat een ander dan de werkelijke schuldige, aangewezen wordt als het kwade genie, achter de aanslag..!!
De achterdocht die wij hebben, bij ‘officiële aanslagen’ van bijv. IS, is volledig gerechtvaardigd gebleken. Keer op keer blijkt de boeman-organisatie ISIS, verantwoordelijk voor deze daden. Terwijl we weten, dat deze organisatie wordt gesteund, door CIA en andere krachten uit ‘het Vrije Westen’.. Laten deze krachten dan toe dat dit soort daden gebeuren, of zijn ze er -keihard gezegd- niet gewoon zelf de initiators van.. Om onrust te stoken, de bevolking báng te maken, teneinde een vruchtbare bodem te kweken, voor nóg meer vijheidsbeperkende wetten en maatregelen..?

Hoe simpel is die gedachte ten opzichte van de ‘ingewikkelde optie’ van een groot-ISIS-spook, dat door de Westerse wereld doolt en haar slachtoffers eist.. Ongrijpbaar voor ál die geheime diensten, die er maar niet achter komen, wie of wat dit spook behelst.. Niet in staat zijn, met de vele miljarden aan budgetten, een simpele organisatie te ontmaskeren.. Lam te slaan en te ontmaskeren. Want maskers, die dragen ze allemaal, die ISIS-strijders.. Snap je waar we op duiden..? Het verhaal van deze Berlijnse kerstmarktaanslag past hier weer naadloos in. En hulde aan de man die deze camouflage van deze aanslag heeft kunnen verwijderen. Heeft kunnen onthullen, dat ook déze aanslag pure volksverlakkerij was.. Zo simpel als het hier geschreven is..De verdachte van deze ‘aanslag’, werd vanaf 21 december, 2 dagen ná deze ‘happening’, gezocht als officiële verdachte. Deze man, genaamd Anis Amri, had in 2015 asiel aangevraagd in Duitsland. De federale recherche loofde een beloning uit van € 100.000,- voor aanwijzingen die tot de aanhouding van de verdachte zouden leiden. Een dag na de aanslag, op dinsdag 20 december, eiste terreurgroep IS, via een persbureau deze aanslag op, daarbij vermeldend, dat de chauffeur van de vrachtwagen, een IS-strijder was.

Deze ‘dader’ werd uiteindelijk vrijdag 23 december gesignaleerd en doodgeschoten in Milaan. Dit incident vond om 1.00 uur ’s nachts plaats, nadat 2 agenten een man hadden aangesproken en hem naar zijn identiteitsbewijs vroegen. Daarop trok de man een pistool uit zijn rugzak, schoot en raakte een politieagent in zijn schouder. De andere agent trok een wapen en schoot de verdachte neer. De vingerafdrukken van de doodgeschoten man zijn vergeleken met die van verdachte Anis Amri en deze komen overeen. Het bleek dat deze Amri, na de aanslag, vrij door Europa kon reizen via onder meer Nijmegen en Amsterdam.Tot zover de officiële berichtgeving.
De afgelopen weken is er op internet nogal consternatie ontstaan, door de onderstaande 2 video’s, die UITERST NAUWGEZET een haarfijne analyse weergeven van de feiten rondom deze ‘aanslag’. Een analyse die is gemaakt op basis van het rangschikken van officieel beschikbaar bewijs, beelden, eigen metingen, etc. etc. Dit hele arsenaal aan bewijs wordt nauwkeurig in de video uit de doeken gedaan, op een rijtje gezet en leidt tot de onwrikbare en onthutsende conclusie, dat we opnieuw met z’n allen zijn bedonderd.

Uiteraard tonen we je hieronder deze video’s en hopen dat je de Duitse taal in voldoende mate machtig bent, om de key-punten uit de video te volgen. Het beeld spreekt overigens in bijna alle gevallen voor zich. Overbodig om te zeggen, dat wij niet écht opkeken van de conclusie die je dient te trekken, na het afwegen van alle FEITEN en logische gevolgtrekkingen uit deze analyse.
Het zal duidelijk zijn, dat alleen al op het EERSTE GEZICHT er geen bal van het hele verhaal lijkt te kloppen. Een -zoals de onderstaande video ook meldt- uit de auto gemaakte foto, die kwalitatief te vergelijken is met de beginperiode van de stomme film.. De 2 scherpe bochten (zie foto boven artikel) aan het begin van de kerstmarkt, die deze LKW/vrachtauto gemaakt zou hebben en de bizarre plaats van het raam-plastic (rechts van het pad), zijn 2 andere ONVERKLAARBARE zaken, die kennelijk nog geen persbureau zijn opgevallen..?!

Maar al-met-al dat we als bevolking, opniéuw en zó heftig werden en worden besodemieterd, met een valse-vlag-aanslag van deze orde, recht onder de neus van de wereld, dáárvan schrokken we tot op het bot. Maar maak alsjeblieft zélf je eigen afwegingen, want ook wij -en de mensen die achter deze analyse zitten- kunnen het fout zien. Voorbarige of zelfs foute conclusies trekken bij de getoonde data. Oordeel dus zélf en blijf in ieder geval bij jezelf en beoordeel op ratio en gezond verstand. Neem je tijd en kijk deze video’s:
Annotaties:
| #261593 | 30-12-2017 23:36 | Best Well
Wat doet deze False Flag met je wereldbeeld?

A; Dat veranderd niet want dat kost je anders te veel vrienden.

B; niets want je zit ook in grote complot.

C; Niets want ik geloof dit niet en kijk altijd liever naar het staatsjournaal.

D ; Go with the flow want je kunt de wereld toch niet veranderen.

E; Het is 1984 geweest en dit is de samenvatting.
Best Well's avatar
| #261597 | 31-12-2017 02:11 | ouwe knar
Ik stem op E.
Voor elke leugen die opgelost wordt staan er nog 100 in de wachtrij.
En wat dacht je van leugens die gewoon door andere leugens worden vervangen. Het lijkt wel of de leugens steeds opzichtiger worden, dat het allemaal WTF aan hun reet roest.
Waar de (a)sociale media al niet goed voor zijn.
Lieg of lig eruit
ouwe knar's avatar
| #261598 | 31-12-2017 02:23 | ouwe knar
Soon, working for NBC will be like living in Orwell's dystopia 1984 where sex and love were banned. Rules instituted to punish sexual harassment could be extended to ban certain political and social views. Sexual harassment may be a wedge to introduce wider totalitarian control.

The New York Post reports that, in the wake of the firing disgraced "Today" show host Matt Lauer, "NBC employees have been ordered to report any inappropriate relationships in the workplace -- and if they fail to do so, they could be fired for covering up for colleagues.
Lees verder in https://www.henrymakow.com/2017/12/harassment-rules-herald.html
ouwe knar's avatar
| #261599 | 31-12-2017 10:31 | Best Well
Sexual harassment may be a wedge to introduce wider totalitarian control.


Wat staat er deze jaarwisseling op het programma ?
#Keulen en #Berlijn net even buiten de veiligheidszone.
#kleuterschool
#Wetoo
Best Well's avatar
| #261600 | 31-12-2017 13:31 | Donkerdoorn
Ah, nu een terreuraanslag compleet door de mand valt met een duidelijk gesteurde dader (bij de aanslag aanwezig of misschien) duiken de "no-planers" of "crisis-actors" verhalen op. De tactiek om alles weer in het door de CIA uitgevonden "conspiracy theory" of wel complotgekkies/internetgekkies hoekje te stoppen.

Sorry, teveel getuigen, teveel slachtoffers (die nu de Duitse staat wegens nalatigheid willen aanklagen) om dit bovenstaande "verhaal" ook maar voor een deel te laten opgaan. Gewoon de feiten volgen en de "Berlijnse aanslag" stinkt al meer dan genoeg.
Donkerdoorn's avatar
| #261601 | 31-12-2017 14:28 | Best Well
Nee beste complotgekkies/internetgekkies inderdaad:

leugens die gewoon door andere leugens worden vervangen.
Best Well's avatar
| #261602 | 31-12-2017 16:28 | Best Well
Het aankleden van de scene:
voor al die mensen die het officiële verhaal nog steeds willen geloven
https://www.youtube.com/watch?v=FwKzIV75mMo
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen