Door community (initieel Antares), Op zat 26 nov 2016 08:39, 1 reacties,    

Diepgaande verdeeldheid binnen de VS door uitgekiende volkshysterieHet meest opvallend aan de verkiezingen in de Verenigde Staten is de ongekende verdeeldheid waartoe deze heeft geleid. Democraten mochten zich er maandenlang op verheugen dat hun gedoodverfde kandidate de overwinning zou gaan behalen terwijl de enige serieuze tegenstander door vrijwel alle media van onder tot boven met modder werd besmeurd. En dan wint haar tegenstander...

Het werk van George Soros is het zaaien van verdeeldheid en het creëren van chaos. Het is een feit dat hij zich intensief met de campagne heeft beziggehouden en een actieve rol speelt binnen de Amerikaanse samenleving zoals onder andere blijkt uit zijn steun voor Black Lives Matter.Hillary Clinton kon van begin af aan niet serieus worden genomen. Haar ondergang was een schot voor open doel. Zelfs haar man Bill gaf toe dat haar nederlaag niet aan James Comey kon worden toegeschreven. Daaraan kan worden toegevoegd dat het evenmin aan de Russen zal hebben gelegen.

Een deel van de Amerikaanse bevolking lijkt klaar te staan om met rellen, bedreigingen en geweld de overwinning alsnog naar zich toe te trekken. Het andere deel van de bevolking beschikt over wapens. Tegelijkertijd hebben de media, die tot rust zouden kunnen oproepen, iedere geloofwaardigheid verloren. Er is geen onderhandelaar. En het is zelfs nog erger dan dat want er wordt openlijk opgeroepen tot het snoeren van de mond van iedereen die niet aan de kant staat van de Democraten. Dat laatste is een ziekte die nu ook naar de EU is overgeslagen.

Wat er wordt gecreëerd is een situatie waarin links en rechts tot een gelijksoortige retoriek worden gedwongen. De alt-right overtuigingen aan de rechterzijde zijn een getrouwe afspiegeling van de identiteitspolitiek aan de linkerzijde.
Annotaties:
| #256341 | 26-11-2016 09:23 | Antares
Linksom of rechtsom, het is nooit onze eigen revolutie.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen