Door community (initieel Antares), Op vri 23 maa 2018 09:42, 6 reacties,    

Ditmaal trekt Rusland een rode streep in SyriëVolgens informatie waarover Rusland beschikt zijn door Amerika gesteunde terroristen bezig een gifgasaanval op de Syrische bevolking in Oost-Ghouta voor te bereiden. Deze aanval moet dienen om een Amerikaanse raketaanval op Damascus te legitimeren. Witte Helmen staan met hun filmploeg en satellietverbinding klaar om nepslachtoffers te filmen en aan een nietsvermoedend westers publiek te tonen. De Russen geven aan over harde aanwijzingen te beschikken zoals een door terroristen opgezet chemisch laboratorium dat onlangs werd ontmanteld.

De generaal geeft onomwonden aan dat een Amerikaanse raketaanval op Damsacus, waarbij Russen in gevaar worden gebracht, zal worden vergolden. Niet alleen zullen de raketten worden vernietigd, maar ook de platformen waarvan deze werden afgevuurd.

Dit betekent dat de Russen Amerikaanse oorlogsschepen zullen aanvallen en (mogelijk) uitschakelen.
Annotaties:
| #262595 | 23-03-2018 10:32 | Antares
We mogen ons niet voor de gek laten houden. De Verenigde Staten zijn erop uit om de oorlog in Syrië te winnen, als noodzakelijke stap op de weg naar werelddominantie.

Onderhandelen over vrede heeft alleen zin wanneer beide partijen er belang bij hebben om naar vrede te streven. De Amerikanen hebben geen enkel belang bij vrede in Syrië. Dat betekent dat wanneer de Amerikanen een staakt-het-vuren willen instellen dat het hen er slechts om te doen is om tijd te winnen. Deze tijd zal ofwel worden gebruikt om een aanval voor te bereiden, ofwel om de verdediging uit te breiden. Het betekent dat het een goed moment is voor de Russen om beslissend toe te slaan.

De geschiedenis leert ons dat de Amerikanen, samen met de Britten, de Fransen en niet te vergeten de zionisten, ieder denkbaar excuus verzinnen om hun criminele oorlogen te kunnen verkopen aan een nietsvermoedend publiek. Het heeft er alles van dat alleen een zorgvuldig voorbereide (militaire) shocktherapie tot de westerse man/vrouw zal doordringen. En zelfs dat heeft geen enkel effect, zolang niet ook de politieke leiders worden doordrongen van hun oorlogszuchtige stupiditeit, of beter gezegd: gedwongen tot overgave of eenvoudigweg vernietigd.
Antares's avatar
Je ziet ook dat Trump na een jaartje eigenwijs mogen zijn weer helemaal in het hardliners gareel loopt van de republicans met vandaag de aanstelling van Irak sloper Bolton als zijn adviseur. Dus die oorlog komt er wel.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #262598 | 23-03-2018 13:00 | Nico de Geit
China wil van de petrodollar af en de oorlog daarover wordt blijkbaar in Syrië uitgevochten. Ook daar was gedoe over de petrodollar.
Nico de Geit's avatar
| #262599 | 23-03-2018 13:02 | Nico de Geit
Het kan heel hard gaan dit. Rusland heeft al aangekondigd een aanval op landen waarmee het een vriendschappelijke verhouding heeft niet te accepteren.
Nico de Geit's avatar
| #262602 | 23-03-2018 15:13 | Saljoet
De geschiedenis leert ons dat de Amerikanen, samen met de Britten, de Fransen en niet te vergeten de zionisten, ieder denkbaar excuus verzinnen om hun criminele oorlogen te kunnen verkopen aan een nietsvermoedend publiek.


Het grote kwaad in deze zijn onze MSM die op onverantwoorde wijze helemaal meegaan in deze oorlogshitserij. Mocht die oorlog er komen zijn zij medeverantwoordelijk voor de verwoesting die WW3 zal veroorzaken. Als de media het lef hadden om het nieuws- volgende publiek een eerlijk beeld voor te schetsen is die ramp misschien nog te voorkomen.
'De Andere Krant' is een poging om het andere verhaal te vertellen.
https://www.geotrendlines.nl/nieuwe-krant-gelanceerd-krant/
Saljoet's avatar
| #262611 | 23-03-2018 19:11 | G.B. Wolf
Ditmaal trekt Rusland een rode streep in Syrië.

E i n d e l i j k.!
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen