Door community (initieel ouwe knar), Op vri 30 maa 2018 23:14, 1 reacties,    

Doen vaccins gemaakt met bakkersgist het immuunsysteem op hol slaan?Vaccins gemaakt met recombinant DNA en bakkersgist zijn lekker goedkoop. Zo goedkoop dat er flink veel belangstelling voor is.

Een vervelende bijkomstigheid is dat het gist bestanddelen bevat, die verdomd veel lijken op lichaamseigen onderdelen. Zoals bepaalde glycoproteinen in de celwanden van collageen (bindweefsel) en het afgescheiden slijm van het maag darm kanaal.

De onderdelen van gist worden gebruikt als adjuvans. Dat zijn het immuunsysteem prikkelende substanties zodat er met minder moeite meer afweercellen gevormd worden.
Als de prikkeling uit de hand loopt heb je een autoimmuunziekte te pakken. En laat dat nu net een aandoening zijn die steeds vaker voorkomt. Autoimmuunziekten heb je in alle soorten en maten en het levert de farmaceutische industrie giga veel werk (*kuch, geld*) op.

Het kan zijn dat er een verband is met de nieuwe manier van vaccins maken, het kan ook zijn dat het steeds vaker voorkomen van autoimmuunzieken (mede) ergens anders aan ligt.
Je zou kunnen stellen dat hier het voorzorgsprincipe van toepassing is. Namelijk, bij twijfel aan het al of niet schadelijk zijn, gewoon niet doen.
Alleen doet dat in financieel opzicht natuurlijk wel een beetje pijn.
Annotaties:
| #262729 | 30-03-2018 23:27 | ouwe knar
Helaas als mensen $$$$$ tekentjes in hun ogen hebben worden het massa moordenaars.

Anti kanker vaccin, anti aids vaccin, anti zika vacin, anti depressie vaccin, anti kinderen vaccin, anti cholesterol vaccin, anti plastic vaccin.... . En vooral een pro angst vaccin. Maar het kan zijn dat dit onderdeel al standaard toegevoegd is.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen