Door Ness, Op zat 17 dec 2016 21:58, 6 reacties,    

Doggone, The Panic Is On

Eerst even een flashbackje: wat zei Obama in Oktober?

Niet dat hij niet gewoon doorgaat met onzin rondkramen, want hij is zeker niet in zijn eerste leugen gestikt, en dagelijks volledig afgaan is bij hem een goede gewoonte geworden. Evengoed zijn de Amerikanen ineens klaarwakker, kijken over hun grenzen heen en zien dat zij in feite precies dezelfde problemen hebben als landen in de EU, de een wat meer dan de ander, afhankelijk van de substantie waaruit de ruggegraat van de diverse roverheden bestaat. En die lijkt in NL nog het meest op kauwgom.

Nog verder terug in de tijd vindt je deze hele ouwe kraker:
en 't is waar: de paniek slaat toe, maar dan bij roverheden en aanverwant tuig, corporaties, banken, dwz zij die ALLE POLITIEKE PARTIJEN in de tas hebben, linksom of rechtsom. Maar hun roeptoeters zijn onherstelbaar beschadigd.

Dus de paniek heerst vooral bij de nepmedia, vroeger ook wel DE media geheten, of de corporate media. De New York Slimes ruimt 8 verdiepingen uit in hun hoofdgebouw - hebben ze toch niet meer nodig - om nog wat inkomen te bemachtigen. Want ze kunnen hun nepnieuws aan de straatstenen niet meer kwijt.

De fop-economie gaat helemaal te barsten. De problemen met geïmporteerd gruweltuig zijn niet meer bij te benen, en ook die van reeds aanwezig tuig niet, zodat men is overgegaan tot complete censuur. Ineens zijn alle lichtgetintiërs uit het nieuws verdwenen, is U dat ook opgevallen? Het geziek gaat natuurlijk gewoon door maar daar kom je pas achter als je "opsporing verzocht" bekijkt.

In zulke gevallen moet je overstappen op het bestuderen van de groep. En over die groep is wel het een en ander bekend. Heel bekend. Overbekend. Absoluut binnen de verwachtingen. Geen verrassingen daar (tip gebruik googletranslate). Alledaags, zelfs.

Maar wellicht is het gebruiken van op afstand ontplofbare kleine wegwerpmeiden nieuw voor U, al wordt de methode met groot genoegen toegepast door de usual suspects, uiteraard via via gesponsord door Uzelf.

Daarom is het een goede zaak dat onze onvervaarde grensbewakers zoveel mogelijk mensen Griekenland inproppen, dan komen zij vanzelf op hun pootjes terecht, met de nodige hulp. Want paniek moet eerlijk gedeeld worden.

Mocht het vergaan van de christelijke cultuur U benauwen, bedenk dan dat het ook niet in de bedoeling van Jesus himself lag, een godsdienst te beginnen. En wie zich gaat organiseren om protest aan te tekenen komt al snel bij clubs als Pegida en Wolven van Odin terecht. Die zijn daar speciaal voor opgezet. Of anders bij de onvolprezen peroxidelijder, Dhr Greet W, die al 20 jaar met de nodige hulp aan zijn zeteltje kleeft in afwachting van zijn Grote Moment. Fijne kerst mensen, zolang dat woord nog mag worden gebruikt!

Annotaties:
| #256887 | 18-12-2016 11:45 | Antares
Het artikel op TPO legt de vinger op de zere plek. Zoals links zich opstelt is de overwinning voor rechts een zekerheid. Het doet sterk denken aan wat zich afspeelde in Duitsland voordat de Nazi's aan de macht kwamen: communisme.

Links heeft het dus nog steeds niet begrepen. Zij zijn de opstap naar rechts. Dat komt doordat ze zich uitsluitend op symbolen richten, politieke correctheid boven de realiteit stellen en daardoor alles in het honderd laat lopen. Dat leidt automatisch tot een tegenreactie.

Tegelijkertijd zullen linksen de laatsten zijn om te begrijpen dat ze worden aangestuurd door de NED (Am. organisatie voor CIA-praktijken maar dan onder andere naam met propaganda als voornaamste middel). Stalin had zijn woorden voor deze mensen treffend gekozen: bruikbare idioten.
Antares's avatar
| #256889 | 18-12-2016 13:02 | liedetecter
Stalin had zijn woorden voor deze mensen treffend gekozen: bruikbare idioten.

Shocking inderdaad hoe links zich in slaap heeft laten propagandiseren met het idee van een verzorgende overheid, die dat allang niet meer is (if ever) .... De intellectuele luiheid spat er van af ...

Ze hebben een hele harde schop onder hun slaperige kontjes nodig. Een rode pil ...Morpheus:
Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world?

Unfortunately, no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself.

| #256890 | 18-12-2016 13:23 | Ness
Ah, matrices! even wat dumpen dan, hoe Romney op zijn bek ging toen hij Rusland zwart (sorry $$) wilde maken, nog niet zo heel lang geleden:
https://www.youtube.com/watch?v=xBxTtwKTjkM
Over je bemoeien met de verkiezingen elders: http://thefreethoughtproject.com/us-rigging-russia-election-cia-struggles/

Fake nieuws, fake nieuws, nietsnieuws en fopnieuws.

Oh en fraude met peertjes.

Alternatieven voor Twitter: https://gab.ai/
Youtube: https://www.minds.com/
Feacesbook: https://seen.life/
En gezien dit verhaal kun je niet snel genoeg overschakelen.
Ness's avatar
| #256897 | 18-12-2016 15:04 | Rotterdam
Het artikel op TPO is ten minste nog interessant, maar zijn doorgever kan absoluut niet schrijven. Ness kan alleen maar googelen. Linkje hier, linkje daar. Alles weer tuig, fop en nep in een rommelige context waarin iedere coherentie ontbreekt. Met een of andere onduidelijke video als toegift.
| #256912 | 18-12-2016 23:30 | liedetecter
Wie denk je dat jouw publiek is Rotter ...
| #256922 | 19-12-2016 09:14 | Antares
Wie denk je dat jouw publiek is Rotter ...

Hij is zelf publiek. Het kan geen kwaad om de website ook af en toe door de ogen van 'publiek ' te bekijken.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen