Door SoSeg, Op don 1 okt 2009 01:31, 6 reacties,    

Doktoren stomverbaasd, studie wijst uit; 2x meer kans op varkensgriep na inenting seizoensgriep


Het Canadese seizoensgriepvaccinatie programma is per direct gestopt door de uitslag van een nieuw wetenschappelijk onderzoek.

Het blijkt namelijk dat mensen die zijn ingeent tegen de seizoensgriep twee keer zoveel kans lopen besmet te raken met de varkensgriep.(zo noemen ze het daar nog, goeie zaak slaat net zo nergens op als mexicaansegrapgriep)

Doktoren staan 'perplex', oh ja? stelletje geindoctrineerde gebrainwashte overgewaardeerde witteboordenmoordenaars, perplex? How about het verkrachten van het immuunsysteem? Is het dan vreemd dat je eerder ziek wordt van een ander virus?
zucht.

anyway, continue;

Ondanks de initiele scepsis rond de uitslag van het onderzoek is men er inmiddels van doordrongen dat er iets niet goed gaat zo. Het vaccineren met het seizoensgriepvaccin is snel stopgezet.

"Het maakt de zaken erg verwarrend" aldus Dr. Ethan Rubinstein, hoofd van het 'Adult infectious diseases' afdeling van de Universiteit van Manitoba.

"En het heeft ons zeker geloofwaardigheid gekost bij de burger door de tegenstrijdige aanbevelingen. Tot afgelopen week was er altijd veel aanmoediging om de griepprik te halen"

Verder wordt er nog vermeld dat het onderzoek nogmaals nagekeken zal worden maar vooralsnog lijkt het een zeer solide onderzoek waarbij meer dan 12 miljoen patienten zijn gebruikt uit het centrale meldingssysteem.

"We snappen het mechanisme niet" zij Dr. Rubinstein. "Op dit moment is het vrij perplexing"

Tja daar sta je dan als arts.... met je studie medicijnen.. Totaal niet snappen dat gifstoffen subcutaan of intramusculair ingebracht schade kunnen aanrichten aan levend weefsel en daarmee de algehele immuniteit serieus ondermijnen. Het wordt tijd dat wij, de gewone man (en vrouw) eens met de vuist op tafel slaan.

Een aap voelt nog aan dat het nooit goed kan zijn, gifstoffen, dode of half levende virussen met hun kweekculturen die weer gereinigd worden met gifstoffen en dan hupsakee, lekker in dat spiertje spuiten. GEK zijn wij dat we het zo lang als suffe apen hebben laten gebeuren. Ik ben zeer pissed.

Hoeveel 'bewijs' heb je nog nodig? Niks meer, durf te luisteren naar de natuur, er groeien geen griepprikken aan een boom of uit de grond.

Volgens mij is het inmiddels ook geen echte 'linkdump' meer ;-)
Annotaties:
06-08-2013 03:28 | payday loans online
Doktoren stomverbaasd, studie wijst uit; 2x meer kans op varkensgriep na inenting seizoensgriep #zaplog
| #77359 | 01-10-2009 07:15 | Denneb
Niets nieuw, denk ik. Ben al jaren geleden gestopt met die shit vaccinaties.
Denneb's avatar
| #77381 | 01-10-2009 12:20 | Paul2
Advies van Ab zal dan wel zijn ,neem gewoon een dubbele H1N1 inenting erbij.
| #77428 | 01-10-2009 19:46 | huub (ongeregistreerd) toon reactie
| #77581 | 02-10-2009 21:02 | Albert (ongeregistreerd) toon reactie
| #80493 | 01-11-2009 23:15 | Blij Partij
Vaccinatie-expert Klink beveelt ouders zwaar giftige kwikverbindingen aan voor kinderen

Het is een kwestie van zelfstandig nadenken, eigen verantwoording nemen en zoeken naar je eigen waarheidsbeleving inzake het vaccin Pandemrix influenzavaccin (H1N1). Ik zal enige tips geven om je op weg te helpen.

Ga naar de website van het Nederlands Vaccin Instituut: http://www.nvi-vaccin.nl/?id=352 en klik op bijsluiter arts. Daar tref onderaan punt 2 de hulpstof Thiomersal aan die wettelijk verboden is in Nederland vanwege zijn zeer giftige kwikverbindingen. Ik heb begrepen dat de heer Klink binnenkort de zwangere vrouwen en jonge kinderen als eerste wil gaan vaccineren.

Al in 1998 gaf o.a. het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen een negatief advies betreffende de stof Thiomersal voor zwangere vrouwen en kinderen tot 6 jaar. Je kan dit hier lezen: http://www.cbg-meb.nl/CBG/nl/humane-geneesmiddelen/actueel/1998-10-29-+Immunoglobuline+met+thiomersal+niet+voor+kleine+kinderen/default.htm

Als je door deze constatering meer wilt weten, bezoek dan de goed gedocumenteerde website: http://www.sdnl.nl/ekc-mail-vaccinatie.htm Enkele maanden geleden is er ook een officiële aanklacht ingediend tegen het influenzavaccin (H1N1): http://www.blikophetnieuws.nl/bericht/99887/Aanklacht_tegen_VN_wegens_griepvaccin_tegen_Mexicaanse_griep.html

Informatie over vaccins in het algemeen tref je hier: http://www.eqgen.nl/vaccins.html Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Angst is een slechte raadgever als het om je kind gaat.

Ronald B. Blij
Ervaringsdeskundige
| #80682 | 04-11-2009 01:55 | Moderntimes
Ronald B. ik vind het heel leuk dat je telkens plaatst dat je ervaringsdeskundige bent. Maar ik ben bang dat je niet de enige bent op deze wereld die ervaringen heeft..... en dan er ook nog deskundig mee is..

Leg me dat abstracte begrip eens uit....
Moderntimes's avatar
aanmelden / inloggen