Door Vero Legata, Op don 21 jan 2016 13:39, 12 reacties, citaat / intro / linkdump

Dolores Cannon over aliëns en hybridisatie – Deel 7Voor mensen met interesse in het Zeta/mens hybridisatie verhaal is vooral het boek The Custiodians – Beyond Abduction aan te raden. Ze praat hierin met buitenaardsen zelf via haar clienten in trance en onder meer het Zeta/mens hybridisatie programma komt aan bod. Voor hen die interesse hebben in Starseed materie is Three Waves of Volunteers and the New Earth een absolute eye opener. ...
Annotaties:
Voorheen las ik op achter de samenleving nog wel eens een aardig verhaaltje.
De laatste tijd is het alleen nog maar boek en aanverwante reclame.
Ik ben best spiritueel aangelegd, maar internet info moet gratis blijven.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #245015 | 21-01-2016 20:02 | mafklapper
Als die hufter doorgaat met spammen hier zal ik eens een ludieke actie beginnen.
Hierbij daag ik je uit Douwe.
Je bent gewaarschuwd.
Ik heb de aankomende 2 maanden nog tijd zat en wil er ook wel een paar duizend euro tegen aan gooien om je het leven zuur te maken.
Dus hierbij alvast een aanbod voor mensen die een centje willen bijverdienen.
Heb je zin het internet vol te schijten tegen betaling natuurlijk met negatieve reclame voor Douwe stuur even een mailtje.
| #245019 | 21-01-2016 20:48 | ouwe knar
Heb je zin het internet vol te schijten tegen betaling natuurlijk met negatieve reclame voor Douwe stuur even een mailtje.
Hallo, daar gaat het niet om. Zat debiele sites, moeten ze daar helemaal zelf weten.
Douwe DDos moet hier optiefen met zijn geSPAM, zodat we hier met een gerust hart onze eigen ET-UFO overpeinzingen kunnen plaatsen.

Douwe DDos levert oppervlakkige kortzichtige crap met als basis scientologie geneuzel. Moet hij vooral doen op zijn eigen site, maar WTF niet op zaplog.

Maar wat let je mafklapper?
ouwe knar's avatar
| #245020 | 21-01-2016 21:01 | liedetecter
That's right Oude Knar ... probleem is dat de community de verantwoording moet dragen met voldoende kwaliteit genereren t.o.v. die BS... . Kijk naar zerohedge bijvoorbeeld, inderdaad ook een hoop crap, maar kwaliteits artikelen hebben de overhand, de site drijijijijft erop ...

Wordt tijd dat Pat een nieuw platform neerzet ... met een petite peu reclame die vooooooooraaaaaaaaal de content niet in de weg zet voor mijn part ....

Donatie voorstellen genoeg, wat let the master skill boy?
| #245021 | 21-01-2016 21:03 | liedetecter
Intelligent HUMAN design, ipv overhyped AI ...aub...
| #245024 | 21-01-2016 23:33 | mafklapper
Ik vind het wel zo fair om hem even te waarschuwen.
Kan wel eens gevolgen hebben voor hem want als ik iets doe, doe ik het niet half en ga ik ervoor tot het bittere eind.
Hier een voorbeeld van een zeer primitieve en geslaagde actie.
Eind jaren 80 komt mijn zoon s avonds laat thuis van een hockey feestje fiets in de kreukels kleren stuk grote hoofdwond.
Hij reed het fietspad en paar bezopen hufters op het trottoir hadden hem van zijn fiets af geslagen.
Achter fietste een paar bekenden die dat tuig kenden.
Gaan praten met dat tuig was geen optie woonwagen kamp gerelateerd en zo.
Toen heb ik een lijst van 42 dingen gemaakt hoe ik anoniem die gasten het leven zuur kon maken.
Lid van alle boekenclubs tv gidsen en alles waar je maar lid van kunt worden, de hele oudpapierbak alles uitgeknipt en opgestuurd.
Inclusief die bakken van beide buren.
Alle pizzarias, shoarma aan de deur en ga maar door.
Het hoogtepunt was echt drie escortservices en de brandweer tegelijkertijd met de politie die uit zichzelf ook kwam als bonus.
Mooi man hoeren boos, brandweer boos, politie boos en dat voor je voordeur. Ik deed het bijna in mijn broek van het lachen toen ik voorbij reed om het resultaat te bekijken.
Maar zoals ik zei een lijst met 42 nare dingen, 3 bakken oud papier, een hand vol kwartjes voor de telefooncel en 3 maanden later was hij verhuisd.

Het moet niet moeilijk zijn zaplog automatisch alles te laten blokkeren met de termen alien, ufo,hybride tuinieren en zo nog een paar.
| #245036 | 22-01-2016 10:56 | DeGrijzeDuif
Mafklapper
"Hierbij daag ik je uit Douwe.
Je bent gewaarschuwd.
Ik heb de aankomende 2 maanden nog tijd zat en wil er ook wel een paar duizend euro tegen aan gooien om je het leven zuur te maken."

Als je serieus veel geld wilt gaan uitgeven omdat een individu op Zaplog informatie post welke je niet aanstaat, dan moet je echt gaan overpeinzen of je de prioriteiten in je leven wel juist hebt geordend...

PS dit is een goedbedoelde tip.
| #245037 | 22-01-2016 10:58 | DeGrijzeDuif
Oh ja, als je mij de komende 2 maanden die paar duizend Euro geeft, dan zal ik ervoor zorgen dat er op Zaplog wél zinvolle info wordt gedeeld. Dan besteedt je het geld in ieder geval nog constructief. ;-)
| #245074 | 22-01-2016 22:43 | mafklapper
Het gaat niet over een paar artikelen maar het gaat om structureel saboteren, spammen en naar de klote maken. En vervolgens mensen oplichten die daar in trappen.
Dus ik pak in feite een oplichter aan.
Als het mij geld kost om een aantal mensen een hoop ellende te besparen heb ik daar geen morele problemen mee. Dit zie ik ook als een goede investering in de toekomst van de mensheid.
Maar het zou nog mooier zijn om iets te verzinnen waarmee Douwe er mee ophoudt en ik er geld aan overhoud een win win situatie. Mijn vrouw zei vanochtend wat en ik kreeg echt een briljant idee. Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.
Ik wacht in spanning af.
| #245082 | 23-01-2016 11:12 | DeGrijzeDuif
Het is mooi te lezen hoe je persoonlijke offers wilt brengen voor een algemeen betere wereld. Maar begrijp me niet verkeerd, we hebben het hier over Zaplog. Een platform wat is gemaakt zodat mensen (iedereen) hun eigen nieuws, ontdekkingen en analyses kunnen delen met de wereld. Inherent aan dit platform zijn geluiden die niet bij mij passen, en dit weet ik al vanaf het begin. Ik hang dan ook niet de hele dag op Zaplog om alles wat er wordt gepost te lezen, maar ik selecteer slechts de item die in mijn straatje passen. In mijn geval is dat kort samengevat geopolitiek, met al z'n uitspattingen. UFO's, (alternatieve) geneeskunde en bijvoorbeeld artikelen over groene vingers scroll ik aan voorbij. Vaak log ik direct in op het forum, omdat tussen de reacties ook de nieuwste artikelen worden weergegeven. Maar zojuist was ik even aan het neuzen in het archief, dan zie je zelfs de naam van de poster erbij, des te meer reden aan bepaalde artikelen voorbij te gaan. Wat ik hiermee wil aangeven is doordat ik niet klik, de gemiste artikelen geheel niet binnen komen in mijn systeem, in mijn hoofd. Hierdoor geven dergelijke artikelen mij geen enkele prikkel, niets, noppes, nada. Het wekt dus geen enkele emotie op en voor mij is het eigenlijk zelfs alsof die artikelen helemaal niet bestaan. Mijn focus richt ik louter op zaken waarvan ik denk dat ze relevant voor me zijn, de rest bestaat niet.

Waar ik aan moet denken was de aanslag in Parijs. Mijn moeder was bij ons en zat gekluisterd aan de buis. Zelf kreeg ik daardoor toch bepaalde prikkels mee, en foeterde af en toe over de berichtgeving, of eigenlijk het gebrek aan inhoud daarvan. Na een tijdje zei mn moeder dat ze het allemaal toch maar eng vond. Ik vroeg haar wat ze eng vond. Het waren de aanslagen en dat het nu toch wel heel dichtbij kwam. Ik heb haar uitgelegd dat wanneer er een paar straten verder een paar auto's uitbranden ik daar mogelijk zelf niets van meekrijg. Hetzelfde geldt voor een aanslag. Als ik de knal van een bom al kan horen, dan heeft de bom verder geen directe invloed op mij. Laat staan dat mijn moeder thuis zit en er in een grote stad in NL een bom af gaat. Als je thuis in huis zit met de muziek aan en je richt je op je hobby, dan gaat die hele aanslag aan je voorbij. Hetzelfde effect wanneer je 2 weken op vakantie gaat en het nieuws niet volgt. Want daar zit het probleem: het nieuws.

Pas wanneer je er zelf voor kiest de tv aan te zetten stel je jezelf open voor allerhande (professionele) prikkels, waarvan angst een hoofdslagader is. De makkelijkste manier om de angst die over het westen heen werd gegooid te counteren is om de tv uit te zetten. Met 1 klik bestaat dan die hele aanslag en de bijbehorende angstpropaganda ineens niet meer. En dat was dan ook de conclusie naar mn moeder toe. Wat in Parijs gebeurde is irrelevant voor een oma in een piepklein dorpje. Volg het nieuws daaromtrent niet en het is voor jou nooit gebeurd. Tv uit!
| #245083 | 23-01-2016 11:14 | DeGrijzeDuif
Het is mooi te lezen hoe je persoonlijke offers wilt brengen voor

En zo werkt het ook met Douwe. Persoonlijk heb ik niets tegen Douwe, noch zijn inbreng. Sterker nog, ik heb echt hele zinvolle bijdragen van hem gezien, waar ik van heb geleerd. Nu hij op de aliën tour is laat ik die artikelen en reflecties aan me voorbij gaan. Actief vraagt om reactie, maar het blijft een keuze. En mijn keuze is niet om een marginale Blogger het leven zuur te maken omdat zijn inhoud en mogelijke marginale gevolgen mij niet aanstaan. Dat ervaar ik als uitermate onconstructief voor mezelf, en daar waak ik voor.

Doe met mijn betoog wat je wilt, maar het meest wijs lijkt me de oude regel toe te passen: dont feed the troll. Simpel en doeltreffend.
| #245084 | 23-01-2016 11:18 | DeGrijzeDuif
Ps omdat mn reactie te veel karakters bevatte moest ik mijn bericht opdelen in twee stukken. De eerste regel is echter niet helemaal goed gegaan...
aanmelden / inloggen