Door community (initieel Best Well), Op vri 6 apr 2018 08:29, 0 reacties, nieuws

DonorReferendum: 23K handtekeningen in 48 uurBam. Binnen. De eerste drempel tot het houden van een referendum over de omstreden D66 Donorwet van Pia Dijkstra is binnen. Er waren 10.000 handtekeningen nodig voor de Kiesraad. In twee dagen tijd tekenden liefst 23.000 (and counting) betrokken burgers van Nederland voor het inleidende referendum-verzoek, op de extraspeciale internetachtige constructie ook wel TEKEN APP genoemd (teken ook & hoor bij de winnaars). Kortom: it giet oan. Op naar de 300.000. U hoort van ons.Het kan nog. Dus we gaan er voor: een referendum over de nieuwe donorwet!

Tot 26 april 2018 kan er getekend worden voor een inleidend verzoek tot het houden van zo’n referendum. Dat kan online via onze waterdichte, door de Kiesraad goedgekeurde tekenapplicatie. Wil je een referendum? Hieronder kun je direct online tekenen. Let op: maximaal 1 verzoek per kiesgerechtigde.

teken nu voor het inleidende verzoek via de link

Wanneer de Kiesraad meer dan 10.000 geldige verzoeken ontvangt, kan er vanaf begin mei getekend worden voor een definitief verzoek.


Teken dus hierna in mei samen met meer dan 300.000 mensen en we krijgen een referendum over de uitnamewet.
Annotaties:
aanmelden / inloggen