Door community (initieel Best Well), Op vri 15 sep 2017 18:42, 3 reacties, nieuws

Donorweek geeft u ook gul?De medische industrietak is een keiharde business, net zoals iedere andere industrie en ze doen dan er dan ook alles voor om maar meer omzet te draaien.

Niet alleen zijn zieke mensen voer voor deze industrie, maar ook hun organen zijn gouden handel.


Dat organen in de medische wereld vaak niets meer zijn dan gouden handel, blijkt wel uit het volgende:

Om hun overtocht naar Europa te bekostigen, heeft een nog onbekend aantal vluchtelingen in Egypte een orgaan verkocht. Handelaren en transplantatie-artsen verdienen hier een hoop geld aan, maar of - en zoja - hoeveel geld de vluchteling na de zware operatie krijgt, moet achteraf blijken.
Bij ons worden organen misschien nog niet zo openlijk verhandeld, maar ook hier geldt hoe meer organen, des te meer business. En dit alles onder de altijd goed klinkende noemer van “levens redden”.
Daardoor is de situatie ontstaan waar mensen die bereid zijn hun organen te doneren vaak helemaal niet dood zijn voordat men begint met het verwijderen van alle bruikbare onderdelen.
Nog een paar weken en dan begint het jaarlijkse gebedel weer om ook de beschikking te krijgen over jouw organen, de Nationale Donorweek.
In dat kader ontvingen wij Team ‘Klokkenluiders orgaandonatie na de dood’ het volgende:
“Moord om organen in ziekenhuizen”
Deze titel zou een spannende film kunnen zijn, het is echter een verhaal voor wie de mooie sprookjes niet meer vertrouwt. “Ik ben enorm geshockeerd” zo zeiden onlangs twee van uw collega’s van de Telegraaf toen zij over de nieuwe waarheid bij orgaandonatie hoorden.
Het werd beiden in een keer duidelijk dat hersendood een term is om iemand wettelijk dood te verklaren en om het lichaam door allerlei medische tussenkomst in goede conditie te houden, om vervolgens de levende organen te kunnen ‘oogsten’ – waarna de persoon pas werkelijk morsdood is.
Dat er eenmaal op de IC aangekomen, in één dag tijd allerlei verschrikkelijke dingen met een slachtoffer kunnen gebeuren - dingen die elkaar tegenspreken en in strikte zin zelfs niets met geneeskunde te maken hebben en een mens zeer onwaardig zijn - dat kan ineens zo maar duidelijk worden.
Er zijn meer journalisten die dit is overkomen. Naast de journalisten van de Telegraaf spraken wij nog anderen die zich eveneens de pl...ris zijn geschrokken. Het zijn de journalisten die voor het AD werken, voor het NHD en voor Zembla televisie. Ook radio-journalist XX van POW raakte ‘in shock’ (en kwam weerveilig bij). N.B.: De namen zijn verdekt gehouden (privacy), maar zijn voor u beschikbaar, graag even contact.
Het zal u bekend zijn dat er tal van gefundeerde tegenbewijzen zijn en dat de officiële instanties (overheid, NTS, e.a.) volhardend volhouden dat elke tegenspraak kletskoek is. Daarnaast blokkeren zij elke dialoog!
Nee, het donorschip is vertrokken en geen zee houdt het nog tegen, zelfs niet als de RCC (waakhond reclamecode) al twee keer anders over de officiële voorlichting vonnist (!). Plus een uitspraak van het tuchtcollege. Niets helpt.
Wanneer is u aan de beurt; wanneer is het duidelijk dat het hersendood-verhaal uiterst dubieus is en dat elke burger beter verdient. Elke dag wordt ‘de bedachte dood’ in praktijk gebracht (!). Dit is echt heel fout.
Verantwoording
Orgaandonatie is een moeilijk verhaal zeggen sommige van uw collega’s. Maar houdt u wel steeds in gedachte dat er weerloze ouders en kinderen zijn die aan orgaandonatie worden geslachtofferd. Afgrijselijk. In Nederland. Dat is de enige reden om u deze brief te schrijven, want ‘orgaandonatie na de dood’, dat kun je anderen - die van niets weten! – niet aandoen.
Jaren van vorsen en onderzoek maakt duidelijk dat de officiële voorlichting beweert dat de donor hartstikke dood is, terwijl er steeds meer bewijzen zijn dat de donor leeft en alles ervaart. Zo wil niemand sterven.
Er zijn artsen die zeggen dat het ‘moord op de operatietafel is’. Dat klinkt alarmerend en daarom is het tijd voor nieuwe aanvullende informatie.
Er zijn inmiddels tal van gezaghebbende sites, boeken, voordrachten en nog veel voor beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar het korte filmpje Donorweek 2017.


Toenemende bekendheid
Het wordt meer journalisten duidelijk dat orgaandonatie na de dood een heel ander verhaal is. Deze brief gaat daar over.
Er is zo veel
Hoeveel bewijzen, getuigen, ervaringen en andere bijdragen moeten er nog komen? Orgaandonatie ‘na de dood’ is het sprookje dat een dood mens levende organen kan leveren. Wie echt overleden is heeft ook overleden organen. Dode organen transplanteren is zinloos, dat is al geprobeerd. Daarom hebben enkele artsen bedacht om langdurige coma-patiënten dood te verklaren. Het is een duivelsplan dat op een geheel eigen wijze een eigen leven is gaan leiden omdat ‘een leven redden’ zo nobel klinkt. We zijn er collectief ingetrapt.
Genoeg voor nu
Het bewustzijn dat hersendood van geen kant klopt neemt toe, ‘we’ zijn op de goede weg.
Wat nu?
Kijkt u alvast eens op de site www.nationaledonorweek.nl
Met de levende groeten van,
Suzanne Weelen – contactpersoon
Team ‘Klokkenluiders orgaandonatie na de dood’
P.S.: Van 9 tot 16 oktober is er de landelijke actie Donorweek
Vlot door te nemen:
- De bedachte dood
- Orgaandonatie beter begrepen
- Advies aan de Eerste Kamer
- Apneu-test (10 minuten geen adem!)
Annotaties:
| #260742 | 16-09-2017 13:37 | G.B. Wolf
Voor alle zekerheid heb ik mij maar afgemeld voor donatie van wat dan ook. Uiteraard alle gezinsleden ook maar meegenomen.
G.B. Wolf's avatar
| #260743 | 16-09-2017 18:37 | Best Well
idem
gelijk toen ik automatisch donor moest zijn.
(Nu alleen nog afmelden bij de belastingdienst)
Best Well's avatar
| #260745 | 16-09-2017 22:09 | Nico de Geit
Door artsen komen meer mensen om het leven dan door alle oorlogen samen. Zoveel mogelijk bij wegblijven dus.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen