Door community (initieel Best Well), Op vri 16 feb 2018 13:16, 6 reacties, nieuws

Doodsoorzaak Ruud Lubbers waarschijnlijk euthanasie na depressie
Onze top clown Mark Rutte is geschokt door de dood van Ruud Lubbers, zo zagen we op weer een goed geregisseerd en ingestudeerd filmpje van RTL Nieuws. Nu is Mark Rutte altijd geschokt als er iemand doodgaat, dus what’s new? Rutte is vanaf de wieg klaargestoomd voor zijn acteer-rol en dus is het acteren van emotie een soort tweede natuur geworden. Ruud Lubbers zag het leven waarschijnlijk niet meer zitten, want hij was de laatste tijd zwaar depressief, zo berichtte de Privé eind januari 2018. Volgens Privé had hij zich zelfs al eens laten opnemen in een psychiatrische kliniek. “Hij is aan het einde van zijn latijn. Het is nog zorgelijker dan we dachten”, zei een ingewijde tegen het blad. “Het zit niet goed meer in het koppie”.

We weten dat Ruud Lubbers verder geen ernstige ziekte had, anders dan dat hij depressief was. Ook weten we dat hij in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen is overleden. Daaruit blijkt dat er sprake was van een soort planning. Ook uit de woorden van Mark Rutte blijkt dat de dood van Lubbers gepland was, want hij zegt tegen onderstaande verslaggeefster “Ja, geschokt, want het is toch heel erg onverwacht” en we weten dat Mark Rutte beroepsmatig altijd liegt, dus was het niet onverwacht. We kunnen met aan zekerheid grenzende aannemelijkheid stellen dat Ruud Lubbers goed getimed een spuitje heeft gekregen en dat dit even moest wachten tot na de Halbe Zijlstra soap die het volk moest afleiden van de donorwet. Doodsoorzaak ‘euthanasie’ lijkt de enige juiste conclusie te zijn.

Volgens Privé vermoedde men in Den Haag dat de depressie’s van Ruud veroorzaakt zouden zijn door de manier waarop zijn politieke loopbaan eindigde. Ruud had het imago van rokkenjager en ook is hij meerdere keren beschuldigd van seksuele intimidatie. Zo zou hij een 51-jarige VN-medewerker bij haar billen hebben gegrepen, en later bleek dat er meer vrouwen bij de UNHCR negatieve ervaringen hadden met Lubbers. Mijns inziens is dat zoeken naar een reden, terwijl de werkelijke reden veel dieper ligt. De man voelde zich mogelijk schuldig voor de horror waarin hij het land gestort heeft en begon wellicht last van zijn geweten te krijgen. Hij is zich mogelijk gaan beseffen dat hij alleen maar uit was op eer en aanzien en dat het list en bedrog wat hij daarvoor ingezet heeft, geleid heeft tot de toenemende slavernij van het blinde volk dat haar eigen lot niet ziet.

Natuurlijk is het niet goed voor een ex-premier om thuis te zitten; die moet je zoet houden met ijdelheid en ego strelende erebaantjes tot aan hun dood, omdat ijdelheid en ego altijd al hun drijfveer was. Anders krijgen ze last van hun geweten en dat wil je niet. Dan gaan ze praten en inzien wat ze gedaan hebben. Het zou wat zijn als de Rijksvoorlichtingsdienst een overlijdensbericht had gebracht met de volgende tekst: “In goed overleg mat Ria en de kinderen hebben we besloten Ruud een spuitje te geven op de gesloten afdeling psychiatrie, omdat hij spijt kreeg van zijn verleden als premier“. Waar zou Ruud dan zoal spijt van kunnen hebben gehad? Nou kijkt u zelf maar even aan de basis waarvan onze Ruud stond.

Annotaties:
| #262034 | 17-02-2018 13:15 | Nico de Geit
Ruud Lubbers zat met beide handen strak in de vermulticultisering van Nederland. En het is heel erg mis gelopen. Lubbers heeft bakken met bloed aan zijn handen, bloed dat in de toekomst gaat stromen, linksom of rechtsom.

De multicul is een duivels project waarbij geen mooie uitkomst mogelijk is - ellende is gegarandeerd. Als je daar zo in betrokken bent geweest, en je ziet nu in wat een puinzooi je hebt aangericht, nee, dat is niet iets om vrolijk van te worden.

Hij dacht altijd dat hij goed bezig was. Misschien heeft het iets met de jezuïeten te maken, het Canisius, toen nog kostschool, dat hij als jonge jongen bezocht. Hij had beter moeten weten. Goede kans dat hij in zijn laatste jaren heeft gezien wat een puinzooi het geworden is, en dat hij daarvoor medeverantwoordelijk is.
Nico de Geit's avatar
| #262039 | 17-02-2018 14:46 | G.B. Wolf
waarschijnlijk euthanasie

zag het leven waarschijnlijk

met aan zekerheid grenzende aannemelijkheid

Volgens Privé vermoedde

voelde zich mogelijk schuldig

Hij is zich mogelijk gaan beseffen

Waardeloos artikel. De man heeft een sap-rijke duim. Feiten meneertje, feiten.
G.B. Wolf's avatar
| #262047 | 17-02-2018 16:41 | Best Well
De greep uit de pensioenkas klopt natuurlijk wel.
Misschien moeten we daar de aandacht niet teveel van afleiden.
Het artikel doet in elk geval niet onder voor de NIPO spin en aannames.
Best Well's avatar
| #262050 | 18-02-2018 06:41 | Rotterdam
Waarom hier iedere keer weer die artikelen van de luie fantast Vrijland worden geplaatst is een raadsel.
| #262051 | 18-02-2018 09:40 | Nico de Geit
Hé, Rotterdam, hoe is het met je depressie? Het schijnt te helpen als je iets gaat doen, gewoon lekker naar buiten bijvoorbeeld.
Nico de Geit's avatar
| #262054 | 18-02-2018 11:17 | Best Well
Ja ! Ga gewoon lekker naar buiten!
We zouden toch niet willen dat je Ruud Lubbers achterna gaat.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen