Door community (initieel Antares), Op din 20 maa 2018 10:56, 6 reacties,    

Duitse officier vraagt asiel aan in RuslandDe bron is in het Russisch. Misschien kan iemand dit lezen. Zowel Sputnik als RT hebben er verslag van gedaan.

Volgens Markus Bergfeld is hij op het spoor gekomen van een plan om kinderen bij christelijke ouders weg te halen. Omdat de autoriteiten hem hierbij blijkbaar dwarszitten werden zijn vijf kinderen bij de ouders weggenomen. Deze kinderen werden naar zijn zeggen gedrogeerd en een zoon is overleden. Het lichaam van zijn zoon zou niet worden vrijgegeven. Zijn hoop is er nu op gevestigd om vanuit Letland asiel aan te vragen in Rusland. Het is onduidelijk waar de kinderen van Markus en zijn vrouw Sonja zich nu bevinden.
Annotaties:
| #262558 | 20-03-2018 12:54 | ouwe knar
Bron openen in Google Chrome en op de optie vertalen klikken.
https://dailystorm.ru/chtivo/nam-strashno-nemeckiy-snouden-prosit-politubezhishcha-u-rossii
Rechts boven. Wil je deze pagina vertalen?

Voor de mensen die de pest hebben aan Chome zie onder
ouwe knar's avatar
| #262559 | 20-03-2018 12:58 | ouwe knar
"We zijn bang": Duitse Snowden vraagt politiek asiel uit Rusland
Ze werden beroofd van hun kinderen, werk en thuis. Ze zijn nergens schuldig aan. Ze willen gewoon leven
Elena Annenkova
13:48, 14 maart. 2018

Hij trouw zijn land gediend, en vervolgens in zijn handen per ongeluk raakte de geclassificeerde informatie ... De volgende jaren voor de familie Duitse Bergfeld zal de ergste nachtmerrie dat alleen de mensen kunnen voorstellen. Ze begonnen hun eigen Duitsland na te streven, en vervolgens de hele Europese Unie.

Kinderen werden uit de familie teruggetrokken, sommigen werden verkracht, anderen werden vergiftigd met psychotrope drugs. De oudste van vijf kinderen stierf uiteindelijk in een vreselijk bed in een vreselijk bed.

Tegenwoordig zijn ze meer dan ooit bang. De laatste hoop van de familie Bergfeld is een politiek toevluchtsoord in Rusland . Ze vragen niet alleen om dit - ze smeken.

De officiële vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova in een telefoongesprek met mensenrechtenverdedigers beloofde de slachtoffers te helpen, in feite - stilte. Tenminste voorlopig.

In tegenstelling tot de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, die gemakkelijk politiek asiel verlenen, waaronder Russen, heeft Rusland geen haast om zijn overzeese of ontsnapte migranten te helpen. Ze haast zich niet om bescherming te bieden, zelfs niet voor het verdere gebruik van geheime informatie, om de deken over zich heen te trekken en een extra instrument van invloed te krijgen, om nog maar te zwijgen van goede doelen.

Alles is verloren

Het grootste deel van zijn leven diende Marcus in de strijdkrachten van Duitsland. Hij was een instructeur in een man-tegen-man gevecht, een sluipschutter. Maar zijn voornaamste taak was het onderhouden van het vliegveld van het vliegveld, waar Amerikaanse kernwapens werden gestationeerd in geval van oorlog.

"We zijn er absoluut zeker van dat de vervolging en geplande vernietiging van onze familie verband hielden met vreemde omstandigheden die zich voordeden op mijn werk," geeft hij toe.

In 2011, volgens een absurde ongeluk in de handen van Marcus kreeg top-secret informatie die "in geen geval" hij was niet de bedoeling om te weten . Binnen een paar dagen kwamen hij en zijn familie onder de staatsmachine.

Marcus werd zonder verklaring ontslagen en zijn familie werd onderworpen aan echte vervolging. Het eerste slachtoffer was Nico's oudste zoon. Na de gebeurtenissen op het werk, stuurden ouders, zoals altijd, kinderen naar het zomerkamp vanuit de katholieke kerk. Door Nico werd mishandeld, belachelijk en vervolgens daar werd gediagnosticeerd met "hyperactiviteit" en veroordeeld tot grote doses van krachtige psychotrope drug - methylfenidaat.

Synthetische CNS stimulerende, zoals amfetaminen drug groep, n ri hoge doses kan leiden tot ernstige hallucinaties, hypertensie, intracraniële bloeding, de vernietiging van de bloedvaten en zelfs leiden tot hersenbeschadiging. In Rusland is het medicijn opgenomen in de lijst van illegale drugs en psychotrope stoffen.

Ouders verboden zijn zoon om een twijfelachtig medicijn te gebruiken en snel brutaal betaald voor het - het Duitse Bureau voor Jeugdzaken toonde wie eigenlijk de minderheden van Bergfeldy bezit.
ouwe knar's avatar
| #262560 | 20-03-2018 13:00 | ouwe knar
'Om vijf uur' s morgens stormde een groot detachement politie met maskers en automatische geweren , vergezeld door vijf medewerkers van Yugendamt , ons huis binnen, toen we nog met de kinderen sliepen . Ze hadden geen documenten of rechterlijke beslissingen ", vertelt de vader van het gezin.

Toen Marcus probeerde zijn kinderen te beschermen, werd hij met een ijzeren wapenstok voor zijn familie geslagen en vervolgens geboeid aan een batterij. De minderjarigen werden zonder toestemming naar verschillende weeshuizen gestuurd om met hun ouders en onder elkaar te communiceren.

Dit is geluk

Hoe stel je je gelukkig voor, droom je voordat je gaat slapen? Het leven van de familie Bergfeld tot het noodlottige jaar 2011 kwam bijna volledig overeen met mijn dromen ... Een ruim huis met twee verdiepingen in het kleine stadje Alsfelde in het hart van Duitsland. Op de eerste verdieping zijn er mijn ouders, oud, maar blij om deel te nemen aan de opvoeding van kleinkinderen. Boven zijn we mij, mijn geliefde man is een militair, drie zonen en twee dochters.

Elke dag verzamelen we ons aan een grote familietafel. De eerste heeft van haar successen Nico vandaag zijn doel bracht het voetbalteam een overwinning, vertraagde hij morgen - na school in zijn lessen aan de vrijwillige brandweer. En toch - hij was klaar met het leren van de volgende melodie op de gitaar, spoedig zijn debuutoptreden op een schoolconcert.

Katharina's dochter onderbreekt Michel met nieuws over nieuwe overwinningen met een trouw paard genaamd Wind, en de jongste op zijn beurt smeekt de gelukkige ouders om een nieuwe fluit. Weer raasde ze rond in de muziekkamer en het pokrjabala-instrument ...

De kleinste, zoals altijd, draai je om en vraag Nico om na het eten de bal mee te rijden. Leon, we zijn van plan om de sectie te schrijven, zodra hij naar school gaat, en de baby Tyrone zal nog een beetje langer moeten wachten ...

Zondag zullen we allemaal samen naar de kerk gaan. Meisjes, zoals altijd, ik zal het haar vlechten in mooie staartjes en ze vastbinden met een strik, en ik zal de jongens in lichte overhemden doen, hoewel ze deze strakke manchetten niet leuk vinden ...

"We leefden een gelukkig gezinsleven en konden onze kinderen voorzien van al het nodige, en vooral, we konden ze onze liefde geven", beschrijft de vader van het gezin, Markus Bergfeld, het leven vóór de tragedie.

Illegale migratie

Kort na het incident op het werk en de inbeslagname van kinderen, werden Sonya en Marcus Bergfeldov de ouderlijke rechten ontzegd. Gedurende drie jaar probeerden ze zonder succes legaal hun leven en hun kinderen terug te geven: ze vroegen rechtszaken aan, organiseerden samenkomsten met andere slachtoffers van de wreedheid van Jugendamt.

De 10-jarige Michelle werd verkracht in het park toen ze probeerde te ontsnappen uit het weeshuis aan haar ouders. Zelfs na deze tragedie hebben de autoriteiten geen concessies gedaan en hebben Bergfeldam zijn dochter niet mogen zien. In plaats van omringd te zijn door zorg en sympathie, werd het meisje 26 keer verplaatst in slechts vier jaar van het ene naar het andere weeshuis, en spuugde alles met hetzelfde methylfenidaat.

Na talloze pogingen om de oudste dochter recht te doen vinden, slaagde Katarina erin bij haar eigen grootmoeder te wonen. Ze werd echter krankzinnig gevonden en benoemd tot bewaker van de staat voor het leven. Ouders zijn er zeker van dat wanneer de meerderjarigheid hetzelfde lot bereikt en Michelle.
ouwe knar's avatar
| #262561 | 20-03-2018 13:03 | ouwe knar
Omdat ze geen recht in hun thuisland vonden, ging het echtpaar Bergfeldov naar Malta om de strijd in het EVRM voort te zetten. Ongeveer 400 gezinnen hebben zich tot de door hen georganiseerde opvang voor vluchtelingen uit Duitsland gericht.

Uiteindelijk heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens de slachtoffers geweigerd, evenals de autoriteiten van Malta. "Ze wilden niet ruzie maken met Duitsland," zegt Marcus.

De Bergfelds keerden met niets terug naar hun thuisland. Op dit moment belden de kinderen in het geheim naar hun ouders en klaagden over de slechte behandeling in het weeshuis en de systematische intimidatie van tablets. Na het bereiken van het 18-jarig jubileum keerde Nico terug naar de familie, of beter gezegd, wat er van hem over was. De jongen werd gehandicapt, al snel werd hij gediagnosticeerd met botafbraak als gevolg van langdurig gebruik van psychofarmaca.
ouwe knar's avatar
| #262562 | 20-03-2018 13:07 | ouwe knar
Ik heb de lap tekst niet gelezen en heb er dus ook geen mening over.

om kinderen bij christelijke ouders weg te halen.
Suggereert christenvervolging, eh.....

De volgende keer mogen mensen toch fijn zelf de vertaalmachine opstarten ;)
ouwe knar's avatar
| #262565 | 20-03-2018 15:37 | Nico de Geit
Is dit een nieuw geval of is dit dat grote gezin? Ik heb al eens eerder wat artikelen langs zien komen. Het ging over gedwongen Duits Seks-onderwijs, daar wilden ze hun kinderen niet aan bloot stellen.

'Duitsland gaat door met het dwingen van kinderen om deel te nemen aan sekslessen. De kinderen willen het niet en hun ouders willen het niet, maar dat is voor de Duitse overheid geen reden ermee te stoppen. '

http://zaplog.nl/zaplog/article/duitsland_blijft_kinderen_tot_seks_onderwijs_dwingen

en meer.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen